Bu direnişimi sonuna kadar sürdüreceğim!

Siz kuzen misiniz? Bu destanda takıldığım tek şey bu, ne arabesk.

bizim babaanneler akraba

herşeyi ayarlattı kayınvalidem kayınpederine dedeme yani

Öyleler.

Konuyu yazarken lafı dolandırdığına bakmayın.

Konudan çıkan yarışma sorusu :
Kayınvalidenizin kayınpederi , sizin dedenizse ; kayınvalideniz neyiniz oluyor ?

Amcasının eşi yengesi.

Araya "babaanneler akraba"yı sokunca "kardeş torunları" mı demiştim ancak "kayınvalidenin kayınpederi dedemdir" den eledim.

Abla ne yazdın bu kadar uzun allah aşkına. Hayat hikayeni mi yazdın? Başta okudum okudum okudum sonu yoook ney bu? Kaynanan seni sevmiyor mu sorun o mu?

Eee o zaman çok da uzak olmayan bu akrabalar nasıl ilk defa görüşmüş görüşür görüşmez aşık olmuş

Eşinizin asker olmasıyla gurur duyuyor olabilirsiniz. Fakat ibadet sayılmıyor asker eşi olmak, bilin istedim
Ben de çok severim askerimizi, ailemde çok var, gurur duyarım, öte tarafta bu sevgimden dolayı ibadet yapmış sayılacaksam çok sevinirdim

Neyse..
Direnin.
Ortada büyük bir dert göremiyorum.

İçim şişti gerçekten.
Eşinle sorunun yokmuş, mutluymuşsunuz, seni destekliyormuş, sevmediğin ailesinden de uzaktaymışsınız çoğunlukla, ee, dert ne peki?
Bi şey istemem diyip sonra da onu yapmadılar bunu yapmadılar demek ne mesela? Başlığa bak, neyin savaşı neyin mücadelesi bu, yormuyor mu kaos üretip kendini hırpalamak? "Aman ne güçlü kadın, hayran kaldık" pohpohu falan bekliyordun zaar. Hüsran.
Kendini de insanları da sal bence, eşinle mutluluğuna devam et.

Son düzenleme:
herkes bir direnin yazıp geçmiş.ben iki katı diren demeye geldimmmm

+Asker kızıyım, terörün en yoğun olduğu dönemlerde doğuda idik. Elbette gurur duyulur, zor ve şerefli bir meslek ama amma dram yapmışsın konu sahibi he. Ne ibadeti acaba?

Son düzenleme:
+Asker kızıyım, terörün en yoğun olduğu dönemlerde doğuda idik. Elbette gurur duyulur, zor ve şerefli bir meslek ama amma drama yapmışsın konu sahibi he. Ne ibadeti acaba?
bizim eşler sevgililer bu konuyu okumaz inşallah.hani bizlere ibadettt diye kazan kaldırırlar sonra

Kocasının dedesi diye dedem demiştir diye düşünmüştüm ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…