Bu direnişimi sonuna kadar sürdüreceğim!

İbadet kelimesi bambaşka bir anlamda. Her meslek kendi içinde ne önemlisidir en yukarıdadır. Konu sahibi saçmalamış. Yaş kaç bilmiyorum ama.

Siz oldukça naif değerlendirmişsiniz ben çok kıro buldum.Bizim zamanımızda öyle derdik.

2 senedir evliyim. Eşim askeri personel.
Bundan tam 3 yıl önce bir ziyarette tesadüfen tanıştık ve akraba olduğumuzu öğrendik.

bizim babaanneler akraba olduğu için dedikodu çabuk duyuluyor.

kayınvalidem düğünle ilgili herşeyi kayınpederine yaptırtacaktı

Neyse tarih alındı herşeyi ayarlattı kayınvalidem kayınpederine dedeme yani.

3 yıl önce tesadüfen tanışıp! akraba olduğunuzu öğrendiğiniz eşiniz netice olarak kuzeniniz mi yani ?

Kayınvalideniz de yengeniz.

Nefessiz kaldım okuyacağım diye.
Kuzum siz iyi misiniz? Ama benim kocamlar, ibadetimler, gurur duyuyorumlar, o kadar içselleştirip sığınakta birlikte nöbetleştik mi kaldıkmılar (hatırlayamadım sonunu )
Ayrıca görümcenizin özel üniversite ve özel yurtta kalmasından size ne? Bir de kıza nankör demişsiniz yollamayın para falan nankör diyecekseniz belli ki eğilip bükülmesini bekliyorsunuz hiçbir çaba sarfetmeden eşinizin çalışmasıyla kazanılan para için.
Yok alışverişe çıkalım mı diye aramamışlar yok bayramda aramamışlar yok şöyle yok böyle. Ay dertlere bak.
Kadın en baştan sizi istemediğini belirten hareketler yapmış siz bunu görmemezlikten gelmişsiniz şimdi evlenmişsiniz neyin derdi neyin tasası?
Okurken yazacaklarımı düşünmüştüm ama karıştı hepsi.

Seni sevmek ibadetim,ama sevemem cenabetim
Bu ne drama bee, bir de onca aşk yolunda ölüyorsunuz, ama hemen düğün olmazsa nikah iptali istiyorsunuz.
Bir bilezik bile istemeyecek kadar gözü toksunuz, alt tarafı bindalliyi elin ağzına laf vermeden,kendiniz alamıyorsunuz.
Elin kadını gelinliğine para ödemek istemiyor ,heves ettiğin şeye laf ediyor. Annen laf olsun diye "oğlum sen yirmi bin liraya damatlık beğen alayım" diyor. Lafta oyle diyene kadar kadını sustursun,kızına gelinliği alsın daha iyi yani.
Ne gereksiz laflarda herkes...az çözüm insanı olun:)

Son düzenleme:
şimdi hem kızımız edepli hanım kız hem de kız evi naz evi...yani liste yapıp verecek kadar görgüsüz olamaz biz istemiyoruz bi şey demesi ama erkek tarafının da "şanındandır" diye bohçası altını patiği matiği yapması lazım. ister gibi olmayalım ama yapılsın.

ayrı evlerdeler zaten.
bunlar köy yerindeki insanlar. askeri personel nasıl köy yerinde görev yapsın? suriye suriye dediği adam evlenene kadar 1 yıl kadar suriye görevindeymiş. sonra tayin olmuş batıya gelmişler.

o değil de evleneli olmuş 2 sene kadın hala daha düğünde penye giydiler nişanda bohça getirmediler onun derdinde..hayatında 2 senedir daha önemli tek bir şey olmamış....

şu profilde olmayan 1 tane de astsubay (ve şürekası) eşi göreyim bir gün de arkadaş. hayırlı ibadetler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…