Yorumumun kanıtı"Eşim benim ibadetim" kısmındaböyle oldum.
İbadet o .sizin gururunu yaşayacağınız bir mesleğiniz yok mu? niye eşinizin işini sahiplendiniz ? ben buna çok takıldım
Hepsi Tıktok cahili ..Eşim benim ibadetim dememekle yola çıkabilirsiniz ilk olarak. Ne biçim bir tabir bu. Bunu okuyunca kimsenin sizin sevginizi gözünde arşa çıkardığını sanmıyorum. Daha çokolunuyor.
Hiçbir mesleği kötüleyecek değilim. Kimisi kiminden daha zordur eyvallah. Biri çok daha zor diye buna ibadet demek saçmalık. Herkes çabası, emeği karşılığında bir ücret alıyor zaten. Bu tavır ergence bir tavır.Yorumumun kanıtı
Çok zordu. ve eşim benim için herşeyden farklıydı o benim ibadetimdi sanki kaderimdi sanki bu dünyaya onun mesleğinin
Tam ben yazacaktım nasıl toparlasam diye düşünüyorum..Kesinlikle en doğrunyorum bu
Kocaniza taptiginiz icin tum bu sorunlar bence
Yani sevgiyi yaşıyorsun iyi güzel bunu başkasının gözünde de görmek istersin eyvallah buna da ama nedir bu çaba anlamıyorum. En çok ben seviyorum en çok ben aşığım. Gerçekten yaşanan duygular insanın içini doldurur değil mi aslında bana kalsın dersin saklı kalsın. Yani bu tabirler gerçekten çok saçma. Alabildiğine basit, alabildiğine yüzeyselHepsi Tıktok cahili ..
Hemen de uyeligi iptal etmis valla soktayim ibadetim ne yaTam ben yazacaktım nasıl toparlasam diye düşünüyorum..Kesinlikle en doğrunyorum bu