Bu direnişimi sonuna kadar sürdüreceğim!

Üye gaçmış. Ben dahil hepiniz kadın düşmanısınız. Yine bir operasyonu daha başarıyla tamamladık. Emeği geçen herkese teşekkürler :KK53:

75A6C7FF-0CFD-42B0-B5FB-E0A86D8655B2.jpeg

Siz oldukça naif değerlendirmişsiniz ben çok kıro buldum.Bizim zamanımızda öyle derdik.
İncitmeyeyim dedim. 😁
Z kuşağı kıroları asker polis eşi olmayı kutsuyor zaten. Tiktokta var böyle, polis gömleği ütülerken romantik şarkılı videolar çekmişler. 🥲 :kusmuk:

Valla çok uzun yazmışsınız okuyamadım hepsini ama sonuç olarak eşinizi ibadetiniz gibi görüyorsanız ki kimseye bu kadar anlam yüklemek sadece sizi üzebilir dikkat edin derim... İbadetiniz gibi görüyorsanız kayınvalidenizi ve ailesini niye bu kadar kafanıza taktığınızı anlayamadım...Onlarda eşinizin bir parçası çünkü... Malesef insanların huyunu suyunu değiştiremiyoruz...Evlenmeden önce de kendilerini belli etmişler aslında ama siz sevginizin arkasında durmuşsunuz yyani mantığınızı değil duygularınızı seçmişsiniz bununda bir bedeli oluyor herşeyde olduğu gibi

Nefessiz kaldım okuyacağım diye.
Kuzum siz iyi misiniz? Ama benim kocamlar, ibadetimler, gurur duyuyorumlar, o kadar içselleştirip sığınakta birlikte nöbetleştik mi kaldıkmılar (hatırlayamadım sonunu 😂)
Ayrıca görümcenizin özel üniversite ve özel yurtta kalmasından size ne? Bir de kıza nankör demişsiniz yollamayın para falan nankör diyecekseniz belli ki eğilip bükülmesini bekliyorsunuz hiçbir çaba sarfetmeden eşinizin çalışmasıyla kazanılan para için.
Yok alışverişe çıkalım mı diye aramamışlar yok bayramda aramamışlar yok şöyle yok böyle. Ay dertlere bak.
Kadın en baştan sizi istemediğini belirten hareketler yapmış siz bunu görmemezlikten gelmişsiniz şimdi evlenmişsiniz neyin derdi neyin tasası?
Okurken yazacaklarımı düşünmüştüm ama karıştı hepsi.😂
anladık bacım sonuna dek de katılıyoruz sana :KK53:

X