Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim.Anasinin gozu bi kaynana var. Anasinin kuzusu bi koca var. Bi de kocasini ilah sanan bir mazlum es var. Anasinin gozu anasinin kuzusunu mazlumdan bosatmaya calisiyo. Daha basaramamis ama. Beklemedeyiz.
Okudum ben ya tuh okuyana kadar uyelik gitmis Birde nefessiz okudumSonuna kadar okuyabilen var mi bilmiyorum ama sonuna bunu yazıp üyelik iptali yapmış
oh be arkadaşlar okusanızsda okuyamazsanız da valla yazdım ya nasıl rahatladm anlatamam.
İncitmeyeyim dedim.Siz oldukça naif değerlendirmişsiniz ben çok kıro buldum.Bizim zamanımızda öyle derdik.
Dur yav, daha yeni yaptirdim gozleri 0 km dahaAtasun Optik
Lazım olur.
Kadının " D İ R E N İ Ş İ N İ " ne hakla küçümsersin Magni?!?!?Evlenmiste simdi kocamdan beni ayirirlar diye savasa girmis
Kız insan kıyar mı 0 km gözlere? Aşk olsun sana, ne işin var manas destanında ay pardon direnişinde?Dur yav, daha yeni yaptirdim gozleri 0 km daha
anladık bacım sonuna dek de katılıyoruz sanaNefessiz kaldım okuyacağım diye.
Kuzum siz iyi misiniz? Ama benim kocamlar, ibadetimler, gurur duyuyorumlar, o kadar içselleştirip sığınakta birlikte nöbetleştik mi kaldıkmılar (hatırlayamadım sonunu )
Ayrıca görümcenizin özel üniversite ve özel yurtta kalmasından size ne? Bir de kıza nankör demişsiniz yollamayın para falan nankör diyecekseniz belli ki eğilip bükülmesini bekliyorsunuz hiçbir çaba sarfetmeden eşinizin çalışmasıyla kazanılan para için.
Yok alışverişe çıkalım mı diye aramamışlar yok bayramda aramamışlar yok şöyle yok böyle. Ay dertlere bak.
Kadın en baştan sizi istemediğini belirten hareketler yapmış siz bunu görmemezlikten gelmişsiniz şimdi evlenmişsiniz neyin derdi neyin tasası?
Okurken yazacaklarımı düşünmüştüm ama karıştı hepsi.
Sevgili Ustun Dokmen’in bir sozunu hatirlatti bu yazi bana. Avrupa’da evlilik tangoya benzer iki kisiyle yapilir, Turkiye’de evlilik halaya benzer ailelerle yapilir
ilkokulKaç yaşındasınız,ne mezunusunuz?
Ya evi toplayacaktim ya da destana ortak olacaktimKız insan kıyar mı 0 km gözlere? Aşk olsun sana, ne işin var manas destanında ay pardon direnişinde?
Kayitli bilgilerinde doktora mezunu bir akademisyen yaziyor, yersekKaç yaşındasınız,ne mezunusunuz?