Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor sizce?

Bakın anlamaya calismiyorlar direkt kezban sen ne malsin her şeyden anlam cikariyorsun diye yazmışlar biri de diyip ya kızım sen bundan uzak dur bu belli ki çocuksu karaktersiz yazmamış hep beni suçladılar ee bende kendi gordugum olaylarda bu kadar suçlamayı kaldiramadim
Zaten duzgunce olan ve düzgün yazıp eleştiride bulunaan kişilere saygimi bozmadimm ama direkt TDK gibi felan yazdın buna yazmayın diyen mi dersin biri de böyle oldu rahmetli diyen mi dersin..

Konuyu burada kapatıyorum arkadaşlar güzel yorumlariniz için teşekkür ederim demek ki tepkimde hakliymişim es vermeyip tepkimi koymuştum biraz açıkçası sevdiğim için üzüldüm direkt anlamak yerine mantığımi seçip böyle bir adamdan olmaz diyip zaten oluru yok diyip haddini bildirdim ve anladigima göre hakliymişim sağolun her şey için

Çok üzüldüm ama çünkü anlamadan saldırdıkları için
Ayak üstü 40 tane yalan attığın için anlamamış olabilir miyiz acaba? Zaten yalan attığın belliydi söylediklerin çok çelişkiliydi.

En son yazdığın mesajlardan birinde benimle dalga geçip eğlendiği için mesaj atıp haddini bildirdim yazmışsın. E herkes sana bunu diyordu zaten. Adamın sana ilgi duymadığını, eğer arkadaşı sana seni kıskandırmak için oyun yaptık yazdıysa bile bunu senle dalga geçmek için yaptığını söyledi herkes. Ama sen millete atarlanıp hakaretler yağdırdın. Şu an bizimle aynı şeyi söylüyosun.

O zaman biz tüm arkadaşlar toplanıp sana hakaretlerin nedeniyle dava açalım bence.

Ayak üstü 40 tane yalan attığın için anlamamış olabilir miyiz acaba? Zaten yalan attığın belliydi söylediklerin çok çelişkiliydi.

En son yazdığın mesajlardan birinde benimle dalga geçip eğlendiği için mesaj atıp haddini bildirdim yazmışsın. E herkes sana bunu diyordu zaten. Adamın sana ilgi duymadığını, eğer arkadaşı sana seni kıskandırmak için oyun yaptık yazdıysa bile bunu senle dalga geçmek için yaptığını söyledi herkes. Ama sen millete atarlanıp hakaretler yağdırdın. Şu an bizimle aynı şeyi söylüyosun.

O zaman biz tüm arkadaşlar toplanıp sana hakaretlerin nedeniyle dava açalım bence.

Tüm sayfaları okumadım da Leyla3412 olabileceği benim nasıl aklıma gelmedi ya 😭 daha geçen kendim söyledim bir konuda erkek hiçbir şey yapmıyorsa ve anlatılanların tümü konu sahibinin hezeyanlarıysa o konu sahibi Leyladır demiştim. :KK53: Leyla mıymış ondan mı banlandı acaba?

Tüm sayfaları okumadım da Leyla3412 olabileceği benim nasıl aklıma gelmedi ya 😭 daha geçen kendim söyledim bir konuda erkek hiçbir şey yapmıyorsa ve anlatılanların tümü konu sahibinin hezeyanlarıysa o konu sahibi Leyladır demiştim. :KK53: Leyla mıymış ondan mı banlandı acaba?
Yok millete hakaretler yağdırdığı için banlandı. Leyla olduğunu düşünmüyorum sadece tarzları benzediği için leyla vibe’ı veriyor yazdım. Leylaya da bu arkadaşa benzer şeyler yazdı üyeler ama hakaret etmiyordu kimseye

Ya fjsjdjdj muhtemelen aslında hiçbir şey olmuyor ama siz her davranışına bir anlam yüklüyorsun
Yok millete hakaretler yağdırdığı için banlandı. Leyla olduğunu düşünmüyorum sadece tarzları benzediği için leyla vibe’ı veriyor yazdım. Leylaya da bu arkadaşa benzer şeyler yazdı üyeler ama hakaret etmiyordu kimseye
Eğer bir olayda kendi gözlerinizle gormediyseniz bir olayı bu kadar kesin ve emin şekilde yazamasınız sizleri ciddiye bile almıyorum. Olayların oluş sırasını size göre belirleyecek değilim . Çeliskili falan davranmadim sadece olayları olabilidigince kısa yazdım. Olayları düzgün anlayabilen kişilere Hakaret etmedim sizin alayvari hallerinize hakaret ettim eğer olay sana saçma geldiyse bence çok saçma de geç devlet meselesi yapmişsiniz resmen yok leylabilmem neymi falan size hayatımda o çocukla olan gelişmeleri de anlatamayacam ayak üstü 40 yalan söylemedim buraya kullanmayı bilmiyorum gördüğün gibi ban yedigime göre ? Her şeyi anlatsam dizi film çekerim. En ilk bana yazdığın şeye bak nasıl bir nefret dili kullandığına bak. Bu son yazişim kesinlikle sizler gibi insanlarla muhatap olmak istemiyorum.

Ya fjsjdjdj muhtemelen aslında hiçbir şey olmuyor ama siz her davranışına bir anlam yüklüyorsunuz

Ya fjsjdjdj muhtemelen aslında hiçbir şey olmuyor ama siz her davranışına bir anlam yüklüyorsunuz
Evet canım her davranışa anlam yüklüyorum mesala beni reddedikten sonra arkadaşının senin tepkini ölçtük diyip kiskandirma oyunu tamamen benim davranışa anlam yüklemem ve ya ben açıldıktan sonra ortamda arkadaşımdan bir şey isterken istediğim şeyi bir hişimla gidip kendisinin getirmesi benim anlam arayisim çıkışlarda ben çıkmadan çıkmaması yüzüne bakınca utanıp kızarması da hepsi benim anlam arayisim. Bir gün dışarıda gezerken,biri seni takip ettiğinde ya ben mi yanlış anlıyorum diyip görmezden gel ne de olsa davranışlara anlam yüklemek çok saçma bir şey çünkü iletişimde beden dili %60lık bir orana sahip değilmis gibi düşünmeniz çok normal.. ayrıca benimle konuştu zaten yani sadece size tek söyleyeceğim asla ayrıntı vermiyorum çünkü sizler yalan soyledigimi dusunuyorsunuz + ben gidip pat diye sordum çocuk neden sorduğumu anlamamış benim sevgilim var sanıp hesap sorduğumu sanmış,sonra kızla kiskandirma olayip yapıp sevip sevmediğimi test etmeye çalışmışlar çocuk tecrübesiz ve daha önce kız arkadaşları olmadığı için arkadaşından akıl almış utangaç ve çekingen yapıya sahip pisirik düzeyinde diyebilirim. Eline yüzüne bulastirdigi içinde yanıma yaklasmaktan korkuyor ben zaten sınıfta çıkıyorum arkamdan geliyor bunu kac kere arkadaşımla test ettik ben ikinci üçüncü kişilerin gözünden de onun bana ilgiisini test ettim fevri yapımdan dolayı anlık sinirle dalga mı geçiyorsun diyince ipler koptu. Toparlarsam olay bu. Burada gelip klavye başında sabah kalktim kahvaltı da peynir vardı tost yaptım elimi yüzümü yıkadım dışarı çıktım komşuyla selastim öğlen kursa gittim sınıfta ayseyle emine kusmuslerdi hocamiz hastaydı akşama doğru yürüyüş yaptım,markete gidip çikolata aldım diye diye diye uzatamam bu sitedeki insanların sanki devlet meselesiymiş gibi incigina cincigina sorgu sualine müge anlı gibi didikledigini bilseydim tüm ayrıntılarıyla yazardım 😬

Çocuk bence senden hoşlanmıyor, sen öyle algılıyorsun dediler diye millete küfür, hakaret, beddua saydıran konu sahibi benden böyle bi ricada bulunmuş, her şeyi söyleyemezmişiz, vay be, bunu diyen de hakaret kıyamet 🥲😂

Mesaj başlığına bak yalnız; Allah belanı versin cümlesinden sonra kibar bi adım:KK53:

IMG_20230908_021546.jpg

bence siz herseye kendi üzerinize alınmışsınız,

O zaman biz tüm arkadaşlar toplanıp sana hakaretlerin nedeniyle dava açalım bency

Tüm sayfaları okumadım da Leyla3412 olabileceği benim nasıl aklıma gelmedi ya 😭 daha geçen kendim söyledim bir konuda erkek hiçbir şey yapmıyorsa ve anlatılanların tümü konu sahibinin hezeyanlarıysa o konu sahibi Leyladır demiştim. :KK53: Leyla mıymış ondan mı banlandı

bence siz herseye kendi üzerinize alınmışsınız, kuruyorsunuz b

Galiba siz burada gruplaşip topluca saldiriyorsunuz tek yaşam gayeniz buralar galiba coplugunuzde ottugum için ozurler

Çocuk bence senden hoşlanmıyor, sen öyle algılıyorsun dediler diye millete küfür, hakaret, beddua saydıran konu sahibi benden böyle bi ricada bulunmuş, her şeyi söyleyemezmişiz, vay be, bunu diyen de hakaret kıyamet 🥲 Başlığa bak yalnız; Allah belanı versin cümlesinden sonra kibar bi adım:KK53:

Eki Görüntüle 3297859
İlk yazdiğin yoruma bakmanı isterim garip gelecek belki ama çocuk benden hoşlaniyordu hiç bir şey göründüğü gibi değil size kendimi kanıtlama gayem yok keyfiniz bilir yani.. sizlerden sonra özel meesajlar aldım insanlar bana buradaki insanları dikkate alma,hepsi kötü insanlar dediler yani bence biraz da kendinizi sorgulayın. Beddua etme nedenim üstüme gelmeniz. Hezeyan erotamani ve halüsinasyon bu kelimeler ne demek? Beddua edecem tabiki kişilik haklarıma saldırı

İlk yazdiğin yoruma bakmanı isterim garip gelecek belki ama çocuk benden hoşlaniyordu hiç bir şey göründüğü gibi değil size kendimi kanıtlama gayem yok keyfiniz bilir yani.. sizlerden sonra özel meesajlar aldım insanlar bana buradaki insanları dikkate alma,hepsi kötü insanlar dediler yani bence biraz da kendinizi sorgulayın. Beddua etme nedenim üstüme gelmeniz. Hezeyan erotamani ve halüsinasyon bu kelimeler ne demek? Beddua edecem tabiki kişilik haklarıma saldırı
Onların hiçbirini ben söylemedim, bana da demediğini bırakmadın, şimdi çevirme lafı, gördük o gece gerçek yüzünü.
Hoşlanmıyor diyen herkese çemkirdin, saldırdın, hakaretler, beddualar.
Dikkate alma diye mesaj atanlarla takılın işte o zaman, ne güzel, körler sağırlar birbirini ağırlar:KK53:

😹😹😹 Gerçekten öyle oldu maalesef 🤦🏻‍♀️ bu yorumda haklısın

Onların hiçbirini ben söylemedim, bana da demediğini bırakmadın, şimdi çevirme lafı, gördük o gece gerçek yüzünü.
Dikkate alma diye mesaj atanlarla takılın işte o zaman, ne güzel, körler sağırlar birbirini ağırlar:KK53: b
Dikkate alma diye mesaj atanlarla takılın işte o zaman, ne güzel, körler sağırlar birbirini ağırlar:KK53:

Bak ilk yazdığın şeye bakicam eğer kalp kırıcı bir şey yoksa ozrumu senden dilerim. İkincisi o erotamani hezeyan ve garip sözler yazanların hangisine yetişeyim ? Üçüncüsü benim burada çocuk benden mi hoşlaniyor hemen sevgili olma gibi bir gayem asla yoktu benim sorgulama sebebim çocuğun neden sevgilim var diyip keskin bir kestirip atma sonrasi ertesi gunle devam eden garip bir şekilde benim peşimden dolanmasıydı uzun uzadıya anlatamam. Ayrıca bir şey daha farkettim çocuğun amacı pesinden kosturmakmis beni gerçekten ergen bir beyne sahip kendince olmayan sevgilisinden onu ayırıp sevgili olalım diyip onun peşinden koşmami istiyor neyse çocuk ağır efendi göründüğü için ben onun yaklaşımlarına karşılık verdim. Ama yaptığı ergenlik cocuksuluk ilk konuda yazdığım gibi aşırı tuhafıma gitti hatta şuan Allah kurtarmış diyebilirim çünkü garip bir ruh halinde.. aslında benim suçum yokken tamamiyle benimle uğraşan o oldu bunu arkadaslarim,kankasi bile onaylıyor neyse şimdi bakicam yorumuna

Bak ilk yazdığın şeye bakicam eğer kalp kırıcı bir şey yoksa ozrumu senden dilerim. İkincisi o erotamani hezeyan ve garip sözler yazanların hangisine yetişeyim ? Üçüncüsü benim burada çocuk benden mi hoşlaniyor hemen sevgili olma gibi bir gayem asla yoktu benim sorgulama sebebim çocuğun neden sevgilim var diyip keskin bir kestirip atma sonrasi ertesi gunle devam eden garip bir şekilde benim peşimden dolanmasıydı uzun uzadıya anlatamam. Ayrıca bir şey daha farkettim çocuğun amacı pesinden kosturmakmis beni gerçekten ergen bir beyne sahip kendince olmayan sevgilisinden onu ayırıp sevgili olalım diyip onun peşinden koşmami istiyor neyse çocuk ağır efendi göründüğü için ben onun yaklaşımlarına karşılık verdim. Ama yaptığı ergenlik cocuksuluk ilk konuda yazdığım gibi aşırı tuhafıma gitti hatta şuan Allah kurtarmış diyebilirim çünkü garip bir ruh halinde.. aslında benim suçum yokken tamamiyle benimle uğraşan o oldu bunu arkadaslarim,kankasi bile onaylıyor neyse şimdi bakicam yorumuna
Ne anlatıyorsun sen hâlâ, inan umrumda değil yani bu detaylar, sen bu kadar çirkefleşmesen bu kadar uzamazdı bu konu, evet geyik oldu ama senin tavırların ve cümlelerin (hakaret, beddua, küfür, bi sürü kıvırma+ekleme) yüzünden saçma bi şeye döndü mevzu. Ben sana hakaret de etmedim, küfür de, kalktın bi ton beddua ettin saçma sapan.
Neyse ne, özelden falan yazma bana, konuya da canım isterse yorum yaparım, sana soracak değilim.

Ne anlatıyorsun sen hâlâ, inan umrumda değil yani bu detaylar, sen bu kadar çirkefleşmesen bu kadar uzamazdı bu konu, evet geyik oldu ama senin tavırların ve cümlelerin (hakaret, beddua, küfür, bi sürü kıvırma+ekleme) yüzünden saçma bi şeye döndü mevzu. Ben sana hakaret de etmedim, küfür de, kalktın bi ton beddua ettin saçma sapan.
Neyse ne, özelden falan yazma bana, konuya da canım isterse yorum yaparım, sana soracak değilim.
Yok senden özür dilemiyorum ilk yorumuna da baktım üslubun girisin saçma. Neyse daha fazla seninle muhatap olmayacam

X