- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.558
- 598
- Konu Sahibi captainmarvel
-
Ya cici aile kizi gorunumunde gezen tiplerdensin.... Ya da erkek bir uyesin. Cunku rahatsiz olan kizin yapacağı şeyler o kadar bellidir ki!!!! Hem karnım doysun hem pastam dursun ohhhhO kadar seyden buraya takildiniz dimi. Tamam ben sucluyum. Siz gibiler boyle yaparsiniz zaten. Cikmiyorum evet evcimen bir insanim normalde. Genelde kutuphaneye gider gelirim molalarimda kahve icmeye bi yere otururum. Onunla da boyle tanistik. Tamam hanimefendi siz haklisiniz.
Arkadaşım hatanın farkındaysan o çocuğu sana ulaşacağı her mecradan engelle. Kapat sosyal medyanı, değiştir telefon numaranı.Ilgi acligi degil. Bir kere hata yaptim gittim. Bir kere oldu ve su an hatamin farkindayim. Siz neler diyorsunuz boyle? Ben hatamin farkindayim donuyorum artik.
doğru diyorsunuz. olan her türlü bana olur. bir şeyleri yine mahvettim aptal hareketlerimle. bu kadar ısrarcı biri olacağını düşünmedim. engel atsam aniden sizce herhangi bir zorluk çıkarır mı? yani gerçi çalıştığı yere gitmediğim sürece problem olmaz. elinde bir şey de yok ona eminim ama sapık biri ya insan korkmuyor değil.
Madem özlemiş gidin cafede buluşun, parkta dolaşın ne biliyim insan içine karışın. Evine gitmek de nedir?? İlişkinizin bir adı bile yok, hatta ilişki bile demek yanlış bence. Hayır diyemediğin için hamile kalsan, napiyim kırmak istemedim mi diyeceksiniz???
kesinlikle dönünIlgi acligi degil. Bir kere hata yaptim gittim. Bir kere oldu ve su an hatamin farkindayim. Siz neler diyorsunuz boyle? Ben hatamin farkindayim donuyorum artik.
yoo bence değil, yaptıklarının hangisi akıllıca?Farkındaysanız hatamın farkındayım. Akılsızlıkla suçlamak biraz ağır sanki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?