- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.343
- 598
- Konu Sahibi captainmarvel
-
Tamam ne derseniz deyin. Ben cocukla bir sey yapmadim ki? Opusme oldu su an. Kameraya aldigini sanmiyorum. Bir daha gidersem evet olabilir. Siz agir agir konusup yargi dagitmaya devam edin. Siz gibilerden fikir alanda kabahat.Siz bela aramışsınız kusura bakmayın.
Elin komisini sosyal medyadan bul takip et.
İşyerine kadar kendi ayaklarınla git.
Çocuğun size ilk bahsettiği konu cinsel saplantıları.
Ona rağmen arkadaş olabiliriz de.
Üstüne kaldığı eve yalnız başına git (Allah size acımış da korumuş, siz kendinize acımıyorsunuz).
Yakınlaştıktan sonra çocuk doğal olarak ötesini talep etsin.
Sonra forumlarda insanlara akıl danış.
Pardon da kimin size ne akıl vermesi gibi bir beklentiniz var?
Ne desek beğeneceksiniz?
Ya sabır gerçekten.
Kendi aklınıza mantığınıza göre hareket edin.
Kimseyi de burada akıl verdirip vebal altına sokmayın!
Aslında açık açık söylemiş. Görüşmeyi kesmek için illa başına bir şey mi gelmesini bekliyorsun?İşte bana ailesinden biriyle birlikte olduğunu cinsel anlamda (çok yakın değil, akraba diyelim) o günden sonra kendini kontrol edemediğini bu tarz isteklerin onda bağımlılık oluşturduğunu ve sırf bu yüzden kızlarla çok konuşmadığını ve arkadaş olmadığını söyledi.
Tamamdir gercekten Allah sizden razi olsun. Bana iyi niyetle yaklasip guzel tavsiyeler verdiginiz icin. Bazi seyler o kadar uzdu ki. Hatami kabul ediyorum ben zaten sucsuzum demiyorum ama insanlarin bu denli uzerime gelmesini anlayamadim. Akil almak suc mu? Gercekten sag olun. Tavsiyelerinizi dikkate alacagim. Engelledim hemen.Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir. Yine gelmiş buraya 19 yaşında bir kızın yaşadıklarını tiye alırcasına yazanlar. Bir kez yanlış yapması illa devamını getirmesini gerektirmez. Yol göstereceğiniz yerde neler demişsiniz.
captainmarvel iletişimi hiçbir şey demeden kes, engelle gitsin hiçbir açıklama yapma, daha çok cesaretlenir. Eğer bir şekilde sana ulaşırsa da blöf yap, annem babam arkamda yalnız değilim duruşu göster. Yoksa bir de oradan yürümeye kalkar bu sapık.
Engelledim su an. Kesinlikle bu degil yaptigim tamamen aptallikti benim. Bir an once donmek istiyorum. Bir yerden ulasacagini sanmiyorum ki umarim ulasmaz. Gercekten sag olun kibar anlayisli tavsiyeniz icin.Her yerden engelle
Telefonunu kır, yut
Çocuk daha ilk mesajlarda niyetini belli etmiş, akraba olayı masal olabilir, giriş yapmak ve isteklerine mazeret olarak sunmak için. Yoksa normal erkek neden böyle konuşsun. Bahanesini hazır etmiş aklınca.
Aşık olduğun, sevdiğin, sevildiğin, saygı dolu bir ilişkide cinsellik olabilir ama bu çocuk. Noooo!
Arkana bakmadan kaçılacak bir tip.
Diğer tehlikeli konular apayrı. Sakın göz ardı etme. Tecavüz edebilirdi. Şantaj yapabilirdi. Hayalindeki ilişki bu mu???
Cinsellik yaşamak istediğinde aklında soru işareti bırakmayacak, beyninin arkasında tehlike sinyallerini uyandırmayacak biriyle yaklaş.Tamamdir gercekten Allah sizden razi olsun. Bana iyi niyetle yaklasip guzel tavsiyeler verdiginiz icin. Bazi seyler o kadar uzdu ki. Hatami kabul ediyorum ben zaten sucsuzum demiyorum ama insanlarin bu denli uzerime gelmesini anlayamadim. Akil almak suc mu? Gercekten sag olun. Tavsiyelerinizi dikkate alacagim. Engelledim hemen.
Kendime engel olabiliyorum tabi ki de istemiyorum o cocugu. Iletisimi kesecegim. Boyle bir duruma dusmek istemiyorum. Engelledim su an zaten sevgilim bile degil. Yuzsuz gibi ulasmaya calismaz umarim.Benden oncekiler her şeyi söylemiş ama eklemek istediğim bir kac husus var. Çekici geliyor engel olamıyorum diye düşünerek devam ederseniz ya adliyeye cinsel saldırı mağduru olarak dusersiniz ya da şantajla yapmak istemeginiiz bir çok şey yaparsınız . Ki adliyeye düştüğünuzde aileniz de dahil herkes ne işi vardı orda diye sizi suclayacak , cevren kasiniyordu iyi oldu dahi diyecek. Diğer yandan başına bir şey geldiğinde dört elle okuluna sairilacaksin ki en baştan yapman gereken buyken . Okulu bitirdikten sonra da burda konu açarsin hangi doktor daha iyi dikiyor, kesin sonuç alir miyim diye. Birde evleneceğine adama tek ayak üzerinde kırk yalan söylersin. Sonuç alınca da sözde hiç bir şey yasamamis gibi yaparak yolunuz bakarsınız vicdaniniz nasıl rahat ediyorsa halen merak konusu olacak tabi . Neyse bunları yaşayıp burda konu açmak istemiyorsan sana tevsiye sınavına odaklan büyüklerimizin de dediği gibi koca sen Nerede isen ordan gelir. Coplukte isen Çöplükten vs vs .
Evet hsklisiniz. Bu cocuk yuzunden iki gundur asiri stresliyim. Yazdikca geriliyordum ve engel basmaktan da korkuyordum. Su an engelledim. Neden korkuyorum bilmiyorum saoik biri oldugu icin kiskirtacak davranislardan korktum hep. Ulasmaya calismaz umarim yuzsuz gibi. Daha saglikli insanlarla iletisim kurmaliyim...Cinsellik yaşamak istediğinde aklında soru işareti bırakmayacak, beyninin arkasında tehlike sinyallerini uyandırmayacak biriyle yaklaş.
Geçsin kanın kaynıyor ama inan bir yere kaçmıyor cinsellik. İstediğin zaman sevişebilirsin ama pişman olacağın bir ilişkiyi geri alamazsın.
Engelledim abla cok sag ol. Umarim artik bugun kapanir bu olay.Geldi bahar ayları, gevşer gönül yayları.
Gençsiniz içiniz kıpır kıpır anlıyorum ablacım ama bu adam, doğru adam değil, başına bela olur. İletişimi kes tatlım.
Yaş itibariyle içiniz kaynıyor biliyorum. Benden sana abla tavsiyesi her beğendiğinin peşine düşme. Seni her beğenene de kanma canım.
Haklisiniz abla. Sag olun her sey icin. Allah razi olsun. Daha dikkatli olacagim artik.Aliniyorsun belki ama bunlar hayatın gerçekleri maalesef. Yanlis yolda ilerlemeye kalkmışsın iyi ki yanlış olduğunu anlayıp akıl almak istemişsın. Farkında isen burdaki hiç kimse sana aferin devam et bir şey olmaz demiyor. İletişimi kes sınavına bak diyor. Seni elestirmelerini, linç etmelerini de doğal karsilaman gerek ,nitelik burda hepimizin kızı , kardeşi , yigeni ve kuzeni var. Onların böyle bir hata yaptıklarından verecegimiz tepkinin milyonda birini sana gostermemizden kaynaklanıyor. Yasin çok genç hayattan bir şey gördüğünü de sanmıyorum . Tek diyeceğim şey ise hayat çakal lar sofrası , o sofrada kuzu olma !
Kapanır canım. Çocuğun ne aradığı ne istediği çok belli. İstediğini alamayınca vazgeçer senden. Aksi olursa korkma sakın. Tehdit baskı vs yaparsa sakın ama sakın ona boyun eğme. Allah karşına güzel insan çıkarsın, kötülerden korusun.Engelledim abla cok sag ol. Umarim artik bugun kapanir bu olay.
Haklisiniz gercekten. Kendim kasindim. Engelledim su an. Iletisimi bitirdim. Umarim birakir pesimi.Adama helal olsun en azindan durust. Sende bildigin halde ustune ustune gitmen sacma ve atesle oynamak. Neler duyuyoruz ya zaten suclular adam akilli cezalandirilmiyo kendi istedi der vs siyrilir kalirsin ortada bin parca pskoloji ile... nasil sozune guvenebilirsin ki boyle bir insanin. Dupeduz kabullenmektir bu.
Tamam abla insallah ulasmaya calismaz. Baskalarina gitsin. Istemiyorum boyle sapik biri hayatimda. Amin insallah, Allah senden razi olsun ablacim.Kapanır canım. Çocuğun ne aradığı ne istediği çok belli. İstediğini alamayınca vazgeçer senden. Aksi olursa korkma sakın. Tehdit baskı vs yaparsa sakın ama sakın ona boyun eğme. Allah karşına güzel insan çıkarsın, kötülerden korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?