Bu çocuğu ne yapacağım? Başıma bela mı aldım?

İnsanlara, ilişkilere tecrübe böyle böyle kazanılıyor. Bundan sonra ilk günlerde bu tarz konuşan her erkekten uzaklaşacaksın zaten. Kendini şanslı say, en azından başına kötü birsey gelmemiş.

2 gündür tanımadığın bir insanın evine giderek karşıdakine o ışığı vermişsin zaten.Adam bunu yapan biraz ısrar etsem ilişkiye de girer diyor aklınca.Böyle tuhaf ilişkilerin peşinde neden koşarsınız anlamış değilim.

adam zaten alıştım normal yaklaşamam demiş. kendini gizlememiş ki. siz de bile isteye gitmişsiniz. yolun sonu belli ister isteyerek ister zorla yapacağını yapar. tercih sizin.

Hem korkuyorum diyosunuz hem istiyorum bence ne istediğinize karar verin ve kararlarınızın arkasında durmayı öğrenin azıcık iradeli olun ya erkek kitliğimi var tuhaf tuhaf tiplerle macera arayışına girişiyosunuz ayrıca sürekli anal yapıyorsa hastalık kapma ihtimaliniz bile var tobe töbe...

cocuk sana acik acik ben cinsellik ariyorum demis
her erkegin soyledigi en basit yalani soylemis sana dokunmam demis e sende gitmissin öpüşmeler falan olmuş çocukta biraz daha zorlarsam istediklerimi yapar izlenimi olusturmussun hic tanimadigin insanin evine nasil guvenip gidiyorsun birde kuzenime mesaj attim bana bisey olursa burdayim diye diyosun sana bisey olsaydi annen baban ne olacakti peki?

ilerde o kadar tiksineceksin ki bu yaptıklarından vücudun yanacak çitileye çitileye izlerini silmek isteyeceksin duşta falan. cinselliğe karşı değilim bu bir ihtiyaç ve reşit olan herkes sonuçlarını göze alarak istediğini yaşasın sorun yok. ama cinselliği yaşarken değer görmek sevmek sevilmek sevdiğin biriyle sevişmek o kadar önemli ki ve o kadar başka ki.. bu çocuk sana değer de vermiyor, üstelik saygısı da yok.. saygılı insan bi kere hayır demekten anlar böyle kuduz gibi üstüne gelmez. hiç iyi enerji almadım. kendini kullandırtma böyle tiplere bence

kesinlikle
aşık da olabilirsin ama asla istemediğin/hazır hissetmediğin hiç bir şeyi yapma
zaten değer veren adam seni istemediğin birşeye zorlamaz

Çok pisman olursun lütfen uzak dur. Adamin niyeti en basindan belli ki onu da suclayamazsin açikça söylemis zaten. Bundan sonra devam edersen sonucundan tek başina sen mesulsun.

Okurken sonunda kötü bir şey yaptı sandım hala yapmamışken yol yakınken dön zaten çocuk serseri niyeti iyi değil biliyorsun
Seni burdan çekip alaşım geldi dikkat et kendine çok gençsin

3. sayfa haberi çıkar bu konudan bal gibi. tecavüz etse ne halt yiyeceksin acaba. engelle her yerden asla görüşme bir daha...

Hoşlanablirsiniz,aşık bile olabilirsiniz gayet insani duygular ama çocuk niyetini baştan belli etmiş.Onun duyguları sizinki gibi safça değil.Okurlen ben korktum sonunda kötü bişey yaptı Allah korusun diye.Bir daha görüşmeyin tüm iletişimi kesin sizi bulmasına müsade etmeyin psikolojisi felan hiç normal durmuyor.

Kaç kaç kaç.. arkana bakmadan uzaklas lütfen bu çocuktan. Tekin değil belli.Bir an gözü dönebilir. Akıllı davran lütfen

bunlar hep yasla ilgili. Libido everestte malum. Duygusal bir hissiyat yok tamamen libidoyu susturma cabasi ikinizin durumu da. Bu yaslarda tehlikelidir, genelde sonrasinda pismanliklar olur. Duygusal olarak istemediginiz hicbirseyi yasamayin, hayir demeyi ogrenin lutfen.

Tioik erkek kulanmak icin hoslaniyorum modunnda dikkatli ol

Seninde veresin var (gönlünü) bizden destekmi bekliyorsun. Tbi bana soracak olursan ki buraya kpnu açmışsn soruyorsun diye kabul ediyorum ; iğrençsiniz.
Ne desteği doğru düzgün konuşun. Siz sütten ak kaşıksınız ya atın bol bol. Klasik profil.
Benim kadar seksi seven bir kadının midesini bulandırdınız cinsellikten, tebrikler.
Ne alaka yahu? Size iyi seks sevmeler.
ben zaten bir şey yaşamam daha da iletişimi kestim. emin olun hatamın farkındayım. istemiyorum, çok haklısınız.
ne istiyorum demesi yahu? nerde neyi istiyorum dedim. çocuktan kurtulmayı istiyorum ben. bir şey istemiyorum o çocukla iletişim de bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…