• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu çocuğu ne yapacağım? Başıma bela mı aldım?

Engelledim su an. Kesinlikle bu degil yaptigim tamamen aptallikti benim. Bir an once donmek istiyorum. Bir yerden ulasacagini sanmiyorum ki umarim ulasmaz. Gercekten sag olun kibar anlayisli tavsiyeniz icin.

Aferin bence sen aklı başında bir kızsın, 20 30larında adamların arkasından salya sümük ağlayanlar var, sadece biraz desteğe ihtiyacın varmış hemen ayıktın bak :KK5:

Merak etmeyin. Ona kadar benim de böyle bir hayatım yoktu. Başıma bela aldım diye kendim söyledim. Zaten ben öyle dışarı çıkmayan bir insanım. Evimde mutluyum.
Allah Allah evinden çıkmayan kız, elin yabancı sapiginin evinde 🙄

Aferin bence sen aklı başında bir kızsın, 20 30larında adamların arkasından salya sümük ağlayanlar var, sadece biraz desteğe ihtiyacın varmış hemen ayıktın bak :KK5:
Sag olun siz gibi iyi niyetli insanlar olmasa ne yapardim bilmiyorum. Bazen gercekten saflastigimi ve onumu goremedigimi dusunuyorum. Su siralar ben bayagi dengesizdim. Onceki konuyu da hatirlarsiniz, aldatilma falan filan derken. Hic olmadigim kisi gibi davranmaya basladim. Boyle su an cocuk engelledin mi beni diye sms atmis biraz korktum dogrusu.

Allah Allah evinden çıkmayan kız, elin yabancı sapiginin evinde 🙄
O kadar seyden buraya takildiniz dimi. Tamam ben sucluyum. Siz gibiler boyle yaparsiniz zaten. Cikmiyorum evet evcimen bir insanim normalde. Genelde kutuphaneye gider gelirim molalarimda kahve icmeye bi yere otururum. Onunla da boyle tanistik. Tamam hanimefendi siz haklisiniz.

Sag olun siz gibi iyi niyetli insanlar olmasa ne yapardim bilmiyorum. Bazen gercekten saflastigimi ve onumu goremedigimi dusunuyorum. Su siralar ben bayagi dengesizdim. Onceki konuyu da hatirlarsiniz, aldatilma falan filan derken. Hic olmadigim kisi gibi davranmaya basladim. Boyle su an cocuk engelledin mi beni diye sms atmis biraz korktum dogrusu.

Yapamaz bir şey merak etme
10 kere yazar 15 kere yazar vazgeçer sen cevaplamayınca

Yemin ederim konu gerçek. Uydurma bir şey değil. İnanıp inanmamak size kalmış.
Arkadaşım bu konu gerçekse, sene olmuş neredeyse 2020, ben bu devirde nasıl bu kadar saf kalırım diye geç aynanın karşısında kendini en az bir yarım saat sorgula. Gözlerin içine bak hiç kaçırmadan.

Nasıl hiç tanımadığın bir insanın evine tek başına gidersin. O evde seni yalnız bekleyemiyor olabilirdi. 3 kişinin saldırısına uğrasan bundan sonra nasıl bir ruh halin olurdu iyi bir düşün.

Hee seninle hiç bir bağlılığı, sevgisi olmadığı halde, gel hayvanlar gibi sevişelim diye ısrara devam eden bir pislik ile hala konuşmaya devam etmen ayrı üzücü. Bu kadar mı ilgilye açsın? Bu pislikden ne umuyorsun?

Anan, baban, kardeşin, arkadaşın sana değer veren kimse mi yok hayatında? Yazık valla yazık, en çok da 19 yaşına yazık..

19 yaşında hayatin başında birisin bu çekime kapılıp kendini mahvetme korkuyorsun korkmakta haklısın bu yoldan geri don

Arkadaşım bu konu gerçekse, sene olmuş neredeyse 2020, ben bu devirde nasıl bu kadar saf kalırım diye geç aynanın karşısında kendini en az bir yarım saat sorgula. Gözlerin içine bak hiç kaçırmadan.

Nasıl hiç tanımadığın bir insanın evine tek başına gidersin. O evde seni yalnız bekleyemiyor olabilirdi. 3 kişinin saldırısına uğrasan bundan sonra nasıl bir ruh halin olurdu iyi bir düşün.

Hee seninle hiç bir bağlılığı, sevgisi olmadığı halde, gel hayvanlar gibi sevişelim diye ısrara devam eden bir pislik ile hala konuşmaya devam etmen ayrı üzücü. Bu kadar mı ilgilye açsın? Bu pislikden ne umuyorsun?

Anan, baban, kardeşin, arkadaşın sana değer veren kimse mi yok hayatında? Yazık valla yazık, en çok da 19 yaşına yazık..
Ilgi acligi degil. Bir kere hata yaptim gittim. Bir kere oldu ve su an hatamin farkindayim. Siz neler diyorsunuz boyle? Ben hatamin farkindayim donuyorum artik.

Bu ne Allah askina,kendinize ne yaptığınız farkında mısınız? Şu konunuzu annenizin veya babanızın okuduğunu bir düşünün ne hale gelir Allah bilir.Sanki konuyu kucağındaki kızım açmış gibi acıdı içim. Yapma,gitme,bulaşma.

Back
X