- 5 Nisan 2019
- 199
- 123
- 18
- 25
- Konu Sahibi captainmarvel
-
Ne desem bilemiyorum. Ben de aynen kendime böyleyim...
Her zaman hislerimizle hareket edemeyiz mantığını da kullanmalısın. benım tavsıyem ne olursa olsun uzaklasNe desem bilemiyorum. Ben de aynen kendime böyleyim...
Yok yahu gitmedim. Zaten dedim de kendisine. İnanmıyorum öyle özlemedim demesine falan...Ay sabah sabah midem bulandı.. Bu ne biçim ilişki, bunlar nasıl seviyesiz diyaloglar böyle ya.. Sende istiyorsan tamam ama istemediğin halde bu ısrara nasıl müsade edersin?Gerçekten özlediği için görüşmek istediğini düşünecek kadar saf mısın?
Haklısınız. Uzaklaşacağım.Her zaman hislerimizle hareket edemeyiz mantığını da kullanmalısın. benım tavsıyem ne olursa olsun uzaklas
Aynen ne masumu zaten kendisi açık açık tehlikeliyim dedi. Biraz bende de suç oldu. En iyisi hiç bulaşmamak... Sağ olun yorumunuz için.Pişman olacağınız şeyler yapmayın ne olur.Kendisini en başta açıkça söylemiş ve niyetide hiç masum gelmedi.
Aynen hata bende.Hepsini okumadım.
Ama kaşınıyorsun!
Yok yanına gidemem artık. İletişimi keseceğim.Bence biz ne dersen diyelim sen yine çekimine kapılacaksın, ne kadar ilerlersin o sana kalmış bir şey. Bence iradeli ol.
Farkındaysanız hatamın farkındayım. Akılsızlıkla suçlamak biraz ağır sanki?Allah akıl fikir vere
Merak etmeyin. Ona kadar benim de böyle bir hayatım yoktu. Başıma bela aldım diye kendim söyledim. Zaten ben öyle dışarı çıkmayan bir insanım. Evimde mutluyum.Aynı yaştayız ve böyle bir hayatım olmadığı için mutluyum. Şimdi konuya dönelim adam seni deney faresi yerine koyuyor sende farkındasın ama çekici falan diyorsun. Şuan hayatında daha önemli bir sorun var o da sınav. Onun bunun zevki olacağına kaç kurtar kendini bu sapkından
Evine kamera bile koyabilir böyleleri aman diyim.Engelleyin gitsin.Akraba ile öyle bi münasebet kurmak bile düpedüz sapıklık bence.Aynen ne masumu zaten kendisi açık açık tehlikeliyim dedi. Biraz bende de suç oldu. En iyisi hiç bulaşmamak... Sağ olun yorumunuz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?