Bu çocuğu ne yapacağım? Başıma bela mı aldım?

Tabi ki ısrarcı olacak devam ederseniz. Sizden hoşlandığı falan da hiç inandırıcı değil. En başta ben üzerim, vs vs eğilimlerim var diyerek ağız aramış ve siZ kaçmayınca da umutlanmış haklı olarak (!) lütfen iletişimi kesin, kendinize yazık etmeyin

cok sükür basima gelmedi ama adamin olayi belli asik falan deil onu bil birkere niyeti acikca senle yatmak akrabasiyla yapmis düsün ve evlenmemis

ne guzel yazdiniz vallahi kiz kolay lokma görünmüs oglanda ben seni üzerim demistim bastan sen kabul ettin demek icin pesin pesin aciklamis oglan tecrübeli

yil olmus 2019 hala böyle yesilcam tuzaklarina düsüyor ya su cahil cüvela sasiyorum vallaha bu ne ya en saf insan bile bu herifin nietini anlar pöööggg saka gibi

ya ortalık kaynar kazan...ben çocuğa hak verıyorum.uyarmış senı baştan.
uyarmama rağmen eve gelıyorsa kabul etmiştir yani.beş çayına kek poğça yemeye çağırmadı heralde seni.

Tatlim bu ne cesaret ?
Hiç mi korkmuyorsun bu çocuk benim böbreğimi oramı buramı çalar diye?
Hiç mi korkmuyorsun bu çocuğun evinde kamera vardır diye ?
Aile içi ilişki kurmuş diyorsun birde ,hiç mi miden bulanmadı be yavrucum ?
Ne fiziksel çekiminden bahsediyorsun bu devirde önüne gelene güvenme derim .

19 yaşında kendini böyle pislik bir sapık için ziyan edeceksen buyur et. Göz göre göre yapacak gibisin çünkü.

Cinsellik yaşaman beni ilgilendirmez, ne kadar karşı olsam da.
Lakin bari doğru dürüst yaşa.
Sev, sevil mesela.
Aşık ol.
Güzel duygular var bu hayatta.
Ne kadar da toysun.

yarın öbür gün de hamile miyim diye konu açarsınız.
Pişmanlıkları oynamak istemiyorsanız vazgeçin bu Sevda(!)dan..

Arada sevgi olsa ozledim dediğine inanırsında, o baska bir seyi özlemis tatlım. Aman ha!

Bir iki kez gördüğün birinin evine nasil gidersin, 3.sayfa haberlerinde neler okuyoruz. Heyecan arayayım derken mağdur da olabilirdin. İlk görüsmede zaten soylemis igrenc iliskiler icinde olduğunu. Ne lazım daha gözünü açman icin. Belli ki karşı koyamadığin bir cekimi var, iletisime gecmezsen kendinle savasmak zorunda da kalmazsın.

adam resmen seni yatağa atmak icin debelenip duruyo.
yarn bigun de baslik acarsiniz istemeden bana zorla sahip oldu diye
persembenin gelisi carşambadan belli
adam zaten karaktersizin biri
sen de evine kadar gidip şeyinin zevkine hizmet ediyosun
ne yazmamizi bekliyosun anlamadim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…