- 21 Nisan 2014
- 167
- 108
allah herkese nasip etsın cnm yukarıda da iyi dılekte bulundum ama hayat benım... beden benım
2 haftalık gebeliği nasıl öğrendiniz? bence daha kesin hamile bile değilsinizdir ki siz.kimyasal, kesesiz vs her şey olabilir
Rabbim isteyeni öyle istemeyeni de sizin gibi sınıyor işte.. yapacak bir şey yok, ha ben sorumluluk alamam diyorsanız aldırın o zaman. günah vebal vicdan işine girmeyeceğim, sizin kararınız.
Sonradan sevilir mi bir evlat bilemedim.hayır korkuyorum vicdan azabından... evimi karıncalar basmıştı yuvalarınıda buldum ama hiçbirşey yapmadım bütün yaz evimde koloni şeklinde dolaştılar çünkü vicdan yapardım
önceliğimde aldrmak yok ama nasıl kabullenırım dıye sorgulamak var işteHissettiklerinizle ilgili kaygılarınız var galiba.Beklenmeyen bir hamilelik olduğu için yaşadığınız şoktan olabilir.Eğer aldırmak istemiyorsanız zamanla hissettiklerinizde değişecektir.
Tam ben soracaktim. Benim bildigim hic bir kan testi 2 haftalik hamileligi tespit edemez. Konu bebek/aldirma olunca cogu zaman cok yorum aliyor. Acaba fake mi diye düsünmedigim degil...
bebk aldırmak söz konusu değil 1Tam ben soracaktim. Benim bildigim hic bir kan testi 2 haftalik hamileligi tespit edemez. Konu bebek/aldirma olunca cogu zaman cok yorum aliyor. Acaba fake mi diye düsünmedigim degil...
Geçtim bu yollardan.Sancılı, hayal kırıklığı, gözyaşı...Elbette Rabbimin bir bildiği vardır.
Ondan gelen herşeye Hamdolsun. .
şuanda üzülerek ağlayarak yazıyorum. .
herkesin imtihanı farklı..
rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin ..
Bu yorumunu okuduktan sonra 'Rabbim keske sana degilde cok cok isteyen bi kuluna verseymis o bebegi' demekten alamadim kendimi. Tabiki hayat senin beden senin ne diyim umarim gercekten anne olmak istediginde rabbimm gozletmez yolunu..allah herkese nasip etsın cnm yukarıda da iyi dılekte bulundum ama hayat benım... beden benım
hesabıma bıle uzun süredir grmıyordm geblk soz konusu olunca fıkır edınmek ıcın grdım bırkac gn önce olay budurfake olma ihtimalini ben de düşündüm de, genelde cinsellikle alakalı oluyor diye pek üstelemedim. belki yanlış yazmıştır gebelik tarihini..
allahın işine karışılmıyor hanımefendicim... amin iyi dileklerin için çok teşekkürlerBu yorumunu okuduktan sonra 'Rabbim keske sana degilde cok cok isteyen bi kuluna verseymis o bebegi' demekten alamadim kendimi. Tabiki hayat senin beden senin ne diyim umarim gercekten anne olmak istediginde rabbimm gozletmez yolunu..
karıncaya kıyamıyorsan karnındaki meleğe nasıl kıyacaksın peki?hayır korkuyorum vicdan azabından... evimi karıncalar basmıştı yuvalarınıda buldum ama hiçbirşey yapmadım bütün yaz evimde koloni şeklinde dolaştılar çünkü vicdan yapardım
kıyacağımı söylemedm nasıl kabullenırım diye fıkır edınmeye geldimkarıncaya kıyamıyorsan karnındaki meleğe nasıl kıyacaksın peki?
1 bucuk yıllk evliyim canım yeni dahaNe kadar oldu evleneli.
ben 3 yillik evliyim ilk zamanlar bende senin gibiydim, cocuk fikri, hamilelik falan bunlar beni cok korkuturdu.
siki siki korunurdum bu yuzden.
simdi ise yaklasik 2-3 aydir deli gibi anne olmak istiyorum. Hamile birini gorunce hele bebek gorunce aglamak geliyo icimden. Nasil anne olmak icin yanip tutusuyorum, bir bilsen
birden ne oldu anlamadim ama hazir olmak boyle birsey sanirim.
siz henuz hazir degilsiniz ve beklemediginiz anda oldugu icin boyle dusunuyorsunuz ama hele onu bi hissetmeye baslayin fikriniz degisecek bence.
Rabbim bana da cok bekletmeden bi evlat verir insallah.