bu bebeği istediğimden emin değilim

2 haftalık gebeliği nasıl öğrendiniz? bence daha kesin hamile bile değilsinizdir ki siz.kimyasal, kesesiz vs her şey olabilir
Rabbim isteyeni öyle istemeyeni de sizin gibi sınıyor işte.. yapacak bir şey yok, ha ben sorumluluk alamam diyorsanız aldırın o zaman. günah vebal vicdan işine girmeyeceğim, sizin kararınız.
iki test yaptım emin olamadım kan testide yaptrdım ama tarih hesaplamada bir sıkıntı olabılcegını dusunerek ben en olasıu tarihi yazdım burada...

Her anne çocuğunu sever mi?
Dünyada kac bebek istenmediği için öldürülüyor, haa derler adama hamile kalana kadar aklınız nerdeydi diye.
Kabullenilmeyen çok çocuk var, aklınız karışık değil anladığım kadarı ile, baya istemıyorsunuz.
Ben yıllarca bekledim kızımı, gece uyandığında güle oynaya kalkmıyorum hani.
Doğunca severim diye bişey yok , bu sevgi rahmine konmadan hissedilir.

Ahh ahhhhhh. .
en hassas olduğum konu..
nelerimi vermezdim bi miniğim olsa..
rabbim kimseyi bu hasretle yakmasın. .
ozaman güzel bir ramazan gecesinde anne olmak isteyen hasret çeken tüm anne adaylarına allah hayırlı evlatlar nasip etsin sizinde tabi... umudunuzu kesmeyin lütfen...

iyi geceler arkadaşlar
evliyim severek evlendik eşimi seviyorum ve hamileyim planlı olmayan bir gebelikti yaşım 27 kafam çok karışık anne olmak istemiyorum bir bebeğin sorumluluğunu kaldıramam eşime ve özgürlüğümüze okadar düşkünüm ki sanki bebek huzurumuzu mutluluğumuzu kaçıracak gibi hissediyorum. bebek çocuk büyük sorumluluklar demek uykusuz geceler,hastalığı doğuma kadar olan rahatsızlıklar doğum stresi bunun gibi durumlar...eşimde istemiyor ama oldu yapacak bişi yok diyor açıkçası kendimi anne olarak düşünemiyorum eşim zaten çocuk gibidir ilgi düşkünüdür onunla uğraşmak bana yetiyor eşimle biz mutluyduk ya:KK43: şimdi başka sorumluluklar çok kafam karışık mutsuzum eşimede yansıtıp onuda üzmek istemiyorum.annelik duygusundan yoksunum bana göre değil neden böyle oldum ki başkalarının çocuklarını sever idim. ama kendimde olacağını öğrendiğimden beri tüm bebeklerden soğudum. arkadaşımın bebeği oldu daha yeni görmeye bile gitmedim oysa o ne kadar mutlu kızı oldu diye yere göğe sığamıyor ben neden böyle değilim ? benim gibi olanlar varmı acaba
Bu bebegi istemiyorum diyorsun ama hemen gebelik takvimini de olusturmussun. Su forumun gebelik yada infertilite kismina kisaca bir goz at bence neinsanlar var suan senin icindeki o kucuk mucizenin yolunu 1,5,10,20 yildir bekleyen. Sen cok sanslisin ki rabbim yolunu gozletmemis istemeden vermis bu minik cana kiyarsan belki de omrunun sonuna kadar birdaha anne olamicaksin bir de bunu dusun belki suan karnindaki mucizenin ne degerli bisey oldugunu anlarsin canim.

istemiyorum diyorsun bebek 2 haftalıkken gebelik takvimi yapıyorsun

bu ne perhiz bu ne lahana
yukarıda da yazdım hangi evre de oldugunu merak ettim ayrıca her güne yeni bilgi yazıyor sandım ama aynı seyler haftalık değişiyor sanırım merak etmem en doğal hakkım vucudumdaki değişimleri

Bu bebegi istemiyorum diyorsun ama hemen gebelik takvimini de olusturmussun. Su forumun gebelik yada infertilite kismina kisaca bir goz at bence neinsanlar var suan senin icindeki o kucuk mucizenin yolunu 1,5,10,20 yildir bekleyen. Sen cok sanslisin ki rabbim yolunu gozletmemis istemeden vermis bu minik cana kiyarsan belki de omrunun sonuna kadar birdaha anne olamicaksin bir de bunu dusun belki suan karnindaki mucizenin ne degerli bisey oldugunu anlarsin canim.
allah herkese nasip etsın cnm yukarıda da iyi dılekte bulundum ama hayat benım... beden benım

ozaman güzel bir ramazan gecesinde anne olmak isteyen hasret çeken tüm anne adaylarına allah hayırlı evlatlar nasip etsin sizinde tabi... umudunuzu kesmeyin lütfen...

Amin inşallah. .
Rabbim sizede gönlünce versin. .

X