- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
Geçtim bu yollardan.Sancılı, hayal kırıklığı, gözyaşı...
Ne diyelim, böyle bir dünya işte.
Rabbim herşeyde bir hayır vardır. .
ol der olur .. ona inancım tastamam. .
hayırlısı. .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçtim bu yollardan.Sancılı, hayal kırıklığı, gözyaşı...
Ne diyelim, böyle bir dünya işte.
bu ruh hali çok farklı birşey ancak benım gibi olanlar anlar sizde anlıyor olmalısınız...insanları severım pozitifimdir ama sorumluluk kendi başıma geleceği için alt üst oldum işteSeni anlıyorum. Bende bi çocuğum olsun istemiyorum. O anaç duygular bende yok. 3,5 yıllık evliyim bi kaza falan yaşamadık şükür. Hep derim Allah isteyenlere nasip etsin.
Allahin isine karisilmiyor diyen sen suan Allahin isinekarisip o bebegi aldirmayi dusunuyorsun bu ne celiski ben anlamadim.allahın işine karışılmıyor hanımefendicim... amin iyi dileklerin için çok teşekkürler
Biz tam 5 kardeşiz ve bu gün annem şu lafı etti "işte siz doğduğunuzda her biriniz ne biliyim çok değişikti çok güzeldi ".Annem 25 yıl sonra bide gözleri gülerek söylüyor bunları.Sanmam ki hiç bir anne böyle hissetmesin.önceliğimde aldrmak yok ama nasıl kabullenırım dıye sorgulamak var işte
arkadaşım kim düşünüyor... nerde söyledim nerde yazdım aldıracağımı_? aldrmayı dusunemem korkuyorum vicdan yapıyorum nasıl kabullenırım dıyorumAllahin isine karisilmiyor diyen sen suan Allahin isinekarisip o bebegi aldirmayi dusunuyorsun bu ne celiski ben anlamadim.
bu ruh hali çok farklı birşey ancak benım gibi olanlar anlar sizde anlıyor olmalısınız...insanları severım pozitifimdir ama sorumluluk kendi başıma geleceği için alt üst oldum işte
çok teşekkürler benı bir sen anladın... demek benım gibi düşünenler varmış öğrenmiş oldum bıraz olsn yalnız olmadıgımı anladımAnlamaz mıyım.. Çok özgürlüğümüze düşkünüz eşimle bir bebeğin sorumluluğunu almak çok korkutuyor özellikle beni. Annedir sonuçta her şeyle ilgilenen. Ama hepte duyduğum bir şey. Anne olunca bebeği kucağına alınca değişiyor derler. Bu bebeklerini öldürenlerin psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum. Çünkü hangi vicdanlı bir anne bir insan bir bebeğe kıyabilir. Birgün hamile kalırsam bende kabullenirim sevmeye çalışırım. Korkarım onu aldırmaktan, kıyamam..
İnşallah bu dönemi çabuk atlatırsın canım..
nekadar sempatiksin canım çok teşekkürler iyi niyet elçisi melek gibisin :) sen anlattın ama inan duygularım değişmiyor kendımı cok zorladım bebek resimlerine baktım arkadasımın yenı bebegı oldu onu bile yanında bebekle görmek içimi eritmedi tuhaf bir duygugünahini sevabini bosverin de bir dusunun minnacik bisey ikinizede benzeyen icinde tasiyacagin sonrada sizin mutlugunuzdan calmay aksine dahada arttiracak belki hergece disarda olmayacaksiniz ama cok daha farklı eglenceli bi hayat amladigim kadariyla eglencelide bi ciftsiniz dusunsene minnak minnak kiyafetler takim giyiniyorsunuz falan bence alacagin sorumluluklati dusunurken bunlarida dusun her bebegi olan cift evlere cakili kalmiyor uykusuzluktan olmuyor ya
Canim benim yorumlarini okuyunca 7 ay onceki halimi gordum sende. Seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki tedavi icin hastaneye her gidisimde hamile bayan gorup eve gelip aglayarak dua ederdim ben ne zaman bebegimi gormeye gidicem hastaneye diye. Rabbim sukurler olsun en ummadigim anda gonderdi mucizesini. Simdi inanin hepiniz icin gece gu duz dua ediyorum. Sadece inan ve dua et.inan rabbim biliyor vericegi zamani.
bu ruh hali çok farklı birşey ancak benım gibi olanlar anlar sizde anlıyor olmalısınız...insanları severım pozitifimdir ama sorumluluk kendi başıma geleceği için alt üst oldum işte
Herkes kabullenmen icin cabaliyor sen hayat benim beden benim deyip kestirip atiyorsun arkadasim. Kabullenme amaci goremiyorum yazdiklarindaarkadaşım kim düşünüyor... nerde söyledim nerde yazdım aldıracağımı_? aldrmayı dusunemem korkuyorum vicdan yapıyorum nasıl kabullenırım dıyorum
Canim benim yorumlarini okuyunca 7 ay onceki halimi gordum sende. Seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki tedavi icin hastaneye her gidisimde hamile bayan gorup eve gelip aglayarak dua ederdim ben ne zaman bebegimi gormeye gidicem hastaneye diye. Rabbim sukurler olsun en ummadigim anda gonderdi mucizesini. Simdi inanin hepiniz icin gece gu duz dua ediyorum. Sadece inan ve dua et.inan rabbim biliyor vericegi zamani.