bu bebeği istediğimden emin değilim

Ben de hiç düşünmeden evlenir evlenmez hamile kaldım 25 yaşındaydım önce bir kaç hafta bocaladım hatta inşallah dış gebeliktir yada boş gebeliktir diye dua ettim (çoooook pişmanım) sırf hamileyim diye ağladım boşanmak istedim eşimi suçladımmm
Ama şimdi diyorum ki iyiki hemen olmuş bebeğim benim hayatımdaki en değerli şey gezmek eşya almak falan hiçbirşey onun gülüşünün verdiği huzuru veremez bana. Bebeği doğduğu zaman iyi ki olmuş demeyecek bir anne var mıdır bilemiyorum.

Ben de doğurana kadar hep acaba dedim. Yapmasa mıydım? Erken miydi? Soruları hep beynimdeydi. Kucağıma Alınca da bir anda vurulmadım ama şimdi gözümün nuru onlar. Ölürüm yollarına. Bu duygular seni korkutmasın. Çoğu kadın kendine bile itiraf etmemede bu Duyguları yaşamıştır.

Ben mesela hamileliği hiç sevmedim. Şimdi bile düşününce içim bir tuhaf oluyor. Ama çocuklarıma bakınca iyi ki doğurmuşum diyorum. Aldırmak gibi bir düşüncen yoksa inan bana çok seveceksin yavrunu. Canından bir Parça o senin.

Hem senin Yetiştirmene bağlı olarak çocuk özgürlüğünü kısıtlamaz. Atarsın Arabasına istediğin yere gidersin. Evde oturup evde büyüteyim dersen bunalıma bile girersin.

inanın aklımdan geçiyor sonlandırma fikri günahından çekimserim... ne yaşayacağımı kestiremıyorum ya doğdugunda sevmezsem ne bilim bu gibi tuhaf düşüncelerim var belkide geçiçidir
Kendi çocuğunu sevememek olur mu ya :) Zordur belki ama o senin ve eşinin, senden hayat bulan belki sana belki eşine çok benzeyecek. Anne, kayınvalide, kardeş yok mu destek olacak. Olumlu ol erken bebek, erken büyümesi demek. İleride arkadaş gibi olursunuz. Elalemin çocuğunu itici bulabilirsiniz, olabilir her çocuk sevimli olmaz ama insanın kendi çocuğu başkadır. İzin ver, büyüsün, önyargılı olma hisseder, sonra doğduğunda sevmemen mümkün değil. Eşini nasıl sevdiysen tanıyıp, kendi bebeğini mi sevmeyeceksin tanışınca. Sadist, acımasız, zarar verecek bir insan değilsin. Allah sabrını da, bereketini de verir. Neden olmasın..

Annelik duygusu Rabbimin bayanlara verdiği en güzel duygu onu kucağına aldığınızda herşey öyle değişiyor kiiii.... Ben Anne olunca herşeyin daha güzel olduğunu farkına vardım..... Seni seviyorum Anne dediğinde eriyorum gözlerim doluyor Ayyy Rabbim isteyen herkese nasip etsinnnnnnn.. lütfen kıymayın yavrunuza o Allahın gönderdiği en güzel hediyeeeeeee....

Annelik duygusu Rabbimin bayanlara verdiği en güzel duygu onu kucağına aldığınızda herşey öyle değişiyor kiiii.... Ben Anne olunca herşeyin daha güzel olduğunu farkına vardım..... Seni seviyorum Anne dediğinde eriyorum gözlerim doluyor Ayyy Rabbim isteyen herkese nasip etsinnnnnnn.. lütfen kıymayın yavrunuza o Allahın gönderdiği en güzel hediyeeeeeee....
pardon ama Rabbim benım gıbı düşünenlerı esmı geçmiş,ne demek annelik duygusu,nerden çıkarıyosunuz

pardon ama Rabbim benım gıbı düşünenlerı esmı geçmiş,ne demek annelik duygusu,nerden çıkarıyosunuz
Size ne oluyor anlamadım konu sahibine fikrimi paylaştım ben.. Evet sizi es geçmiş diye düşünüyorsanız bu sizin düşünceniz ....

Size ne oluyor anlamadım konu sahibine fikrimi paylaştım ben.. Evet sizi es geçmiş ....
ne demek ne oluyor,burda sohbet edıyoruz,ve bırbırımıze öneri ve soru soruyoruz,hayır neden atarlandın,onu anlamadım,sıkıntı nedır?küfür,hakeretmı ettim?bu annelik konusunda maşallah yırtıp parçalıyorusnuz,hiçbir şeye tahammulunuz yok,çok ilginç,sanırım çok boşsunuz,tek sığındığınız anneliğiniz çok matah bişey dıye

Evli olmasanız, başınıza kötü bir iş gelmiş olsa, evli olup da maddi zorluklarınız olsa, kocanızla kötü bir evliliğiniz olsa, bebeğinizde engel gibi bir durum olsa vs. aldırmak konusunda karar tamamen sizindir kimse de sizi yargılayamaz, özgür iradeniz derdim. Ancak sırf rahatım kaçacak, benim huzurum yerindeydi yea, gece nasıl uyancam şimdi, anneler kahve bile içemiyor, çocuk bana taş atmıştı vs. düşüncelerle yaptığınız bir bebeği istememeniz çok tuhaf bence. Madem istemiyordunuz korunsaydınız o zaman demekten başka birşey diyemiyorum.. Keyfi kürtaja sıcak bakmıyorum. Yine de karar sizin kararınız tabi..

ne demek ne oluyor,burda sohbet edıyoruz,ve bırbırımıze öneri ve soru soruyoruz,hayır neden atarlandın,onu anlamadım,sıkıntı nedır?küfür,hakeretmı ettim?bu annelik konusunda maşallah yırtıp parçalıyorusnuz,hiçbir şeye tahammulunuz yok,çok ilginç,sanırım çok boşsunuz,tek sığındığınız anneliğiniz çok matah bişey dıye
Ne atarı ne gideri yaaa bi dönün yazdıklarınıza bakın sonra benim atar yapttığımı idda edin canınız sıkkın sanırım .. .bir sürü iddada bulunmuşsunuz yok bişeye tahamülünüz yok çok boşssunuz gibi ne dayanarak bu kadar cümle yazmışsınız anlamadım çook garip ve komik .....hiç yorulup cevap yazma emiiii çünkü başka bişey yazıp kendimi yoramam....Kalın sağlıkla..........

Yazdıklarınızdan çok etkilendim. Benimde 3 aylık oğlum var bambaşka bir duygu lütfen doğumdan sonra anlatın neler olduğunu allah herkese nasip eder inşallah. Az vaktiniz kalmış ama heyecan başlamıştir kesin ne zaman gelecek diye
Amin canim benim cok sagol rabbim senin bebegine de uzun uzun saglikli mutlu omurler versin. Bambaska bi duygu bu gercekten hamile kalmadan once normal dogum yapamam ben diyen bi insandim canim tatlidir biraz, ama suan oyle farkli bi psikolojideyim ki kesinlikle normal dogum istiyorum onun o ilk aglamalarini duymak dogar dogmaz onu bagrima basmak koklamak istiyorum. Cok sabirsizlaiyorum artik hersey hazir bir tek kucuk meleğimin gelmesini bekliyorum, safak sayiyorum resmen :) rabbim anne baba olmak icin yanip tutsanlara da insallah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.

Amin canim benim cok sagol rabbim senin bebegine de uzun uzun saglikli mutlu omurler versin. Bambaska bi duygu bu gercekten hamile kalmadan once normal dogum yapamam ben diyen bi insandim canim tatlidir biraz, ama suan oyle farkli bi psikolojideyim ki kesinlikle normal dogum istiyorum onun o ilk aglamalarini duymak dogar dogmaz onu bagrima basmak koklamak istiyorum. Cok sabirsizlaiyorum artik hersey hazir bir tek kucuk meleğimin gelmesini bekliyorum, safak sayiyorum resmen :) rabbim anne baba olmak icin yanip tutsanlara da insallah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.
Amin amin teşekkür ederim bende normal doğum istiyordum ne kadar korksamda ama nasip olmadı mecburen Sezeryan oldum ama böylede çok güzel sukurler olsun:-)

Amin amin teşekkür ederim bende normal doğum istiyordum ne kadar korksamda ama nasip olmadı mecburen Sezeryan oldum ama böylede çok güzel sukurler olsun:-)
Hersey nasip canim benimde bebegim acisindan tehlikelk bir durum olursa sayet asla diretmem normal olsun diye ama suan cok istiyorum hayirlisi bakalim :KK200:

Annem bana hamile olduğunu öğrenınce aldırmak istemiş, hastaneye gidilmiş. Sigorta falan yok o zamanlar tabii, evlilik yüzüğünü satmış beni aldıracak ya.
Istenilen para eksik , salya sümük dönülmüş eve.
Doğdum, çocuk oldum, büyüdüm.
Annemin analık duygusunu hep yadırgadım, bu eksiklik bende.
Canımı veririm, bilirim canını verir. Gel gör ki farklı işte.
bunu sakın kafanızda büyütmeyin baksanıza yüzüğünü satacak kadar kötü durumdaydı demek ki belki sana bakamayacağını düşünüp aldırmak istedi
benim annem de abim 6 aylıkken bana hamile kalmış ve abime hamileliğinde çok sıkıntılar yaşamış 9 ay sırt üstü yatmış sürekli kanama riski altındaymış eee bi de maddi problemler beni aldırmak istemiş kendi doktoruna gitmiş doktoru da ben prensip olarak ikinci çoçuğa almam demiş eee küçük yerde yaşıyorlar başka doktora da güvenip de gidememiş ama düşeyim diye neler yapmamış halılar yıkamış ağır kaldırmış ama inadım ya tutunmuşum ona :confused::confused:
şimdi de hep iyiki doğurmuşum seni der hep ve şakasına bazen sen zaten beni istememişsin dediğimde gerçekten üzülür

üzücü bir durum sizin adınıza ben ne emeklerle oğluma hamile kaldım sizin gibi istemeden korunurken hamile kalanları duyunca ağladım rabbim hakkınızda hayırlısını versin ama şunu düşünün derim bu bebeği aldırdığınızda ilerde ya olmazsa yaş 27 tehlike sinyalleri var gezeyim tozayım derken kendinizi doktor kapısında bulmayın sonra bol şans.dilerim rabbbim anne olmayı isteyen kişilere nasip etsin

Ben önceden zengin kişileri çok kıskanırdım, bebek için 2 yıllık bir tedavi sürecinden sonra ilk geceden hamile kalanları, "artık biz de bebek düşünüyoruz" deyip şıp diye hamile kalanları kıskanır oldum. Çok şükür şimdi 3. tüp bebek denememle ikizlere hamileyim. Kalabalığa girdiğimde daha büyümeyen karnıma çarpacaklar gibi geliyo, elim karnımda dolaşıyorum. Ben başkalarının zarar vermesinden bu kadar korkarken siz zarar vermeyin çocuğunuza. Bence yaşınız da bebek için harika bi yaş. Bu güzelliğin kıymetini bilin, Allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın.

ya arkadaş üstüne basa basa korunduğum halde hamile kaldım demiş ve hala bazı arkadaşlar yapmasaydın etmeseydin vs bişiler yazıyor. afedersinizde kadın kocasıyla bişiler yaşamayacak mı? bir bebeğin sorumluluğu gerçekten zor bunu kabullenip karar verildiği zaman olmasını ister herkes. aynı durumda olduğunuzu düşünün. zamanında gelen bebeğin sorumluluğu bile ağır geliyor bazı annelere. ayrıca arkadaş aldırcam da demiyor günahına girmek istemiyorum diyor. konu sahibi en doğrusunu sen bilirsin arkadaşım.bu kararsızlık ve plansız olaylar insanın kafasını karıştırabilir. lütfen önsezilerine güven ve bazen bir olay başımıza geliyorsa (plansız bir şekilde) bir nedeni olabilir. İyi düşün derim.

X