- 9 Nisan 2024
- 242
- 91
- 29
Dua edelim birbirimizeİnşallah hayırlısı olsun
Oh en güzelini yapmışsınız. Dualarım sizinle güzel haberlerinizi bekliyorumKızlar, tüm stresimi boşaltmak için bir ev temizlemişim sormayındip köşe hem de yerleri bile elle sildim dedim ki işlemden sonra birkaç gün temizlik yapmam sadece yemek yaparım hadi bakalım dualarınızı bekliyorum aksilik çıkmazsa pazartesi olacak
Eve geldim şimdi işlem yapıldı. Bir tık acı hissettim ama dayanılmayacak gibi değil o an kendimi kasmış da olabilirim bilemiyorumOh en güzelini yapmışsınız. Dualarım sizinle güzel haberlerinizi bekliyorum
Coraspin verdi doktor progestan ve folik asit. Benim astımım var maalesef gonal f benim birkaç kez astım atağı yaşamama sebep oldu 3 gündür zar zor nefes alıyorum ekstra astım ilaçlarımı da arttırdılar göğüs hastalıkları doktorumla birlikte ya inşallah pozitif olur ama olmazsa bu ay tatile çıkıp bu konuya ara vereceğim mental olarak da maddi olarak da toparlanmak içinOh en güzelini yapmışsınız. Dualarım sizinle güzel haberlerinizi bekliyorum
Hadi inşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Bende çatlatma iğnesini yaptım cumartesi beklemedeyim artık olmazsa bende ara vericem söyledim doktoruma hakkımızda hayırlısı olsunCoraspin verdi doktor progestan ve folik asit. Benim astımım var maalesef gonal f benim birkaç kez astım atağı yaşamama sebep oldu 3 gündür zar zor nefes alıyorum ekstra astım ilaçlarımı da arttırdılar göğüs hastalıkları doktorumla birlikte ya inşallah pozitif olur ama olmazsa bu ay tatile çıkıp bu konuya ara vereceğim mental olarak da maddi olarak da toparlanmak için
Merhaba bende cumartesi çatlatma iğnesi yaptım şuan herhangi bi belirtisini yaşıyor musunuz iğnenin?Hadi inşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Bende çatlatma iğnesini yaptım cumartesi beklemedeyim artık olmazsa bende ara vericem söyledim doktoruma hakkımızda hayırlısı olsun
Ara ara kasık ağrım oluyor ama şuan hiç bir belirtim yok :)Merhaba bende cumartesi çatlatma iğnesi yaptım şuan herhangi bi belirtisini yaşıyor musunuz iğnenin?
Benim de öyleAra ara kasık ağrım oluyor ama şuan hiç bir belirtim yok :)
Sizin ilk iğneniz mi buBenim de öyle
Yok önceden vurulmuştum ama baya oluyo bide önceden kasık ağrısı vs belirti yaşamadımSizin ilk iğneniz mi bu
Hayırlısı olsun inşallah sorun neydi sizdekiYok önceden vurulmuştum ama baya oluyo bide önceden kasık ağrısı vs belirti yaşamadım
Merhaba canım bende femera kullandım. Bana 15.gün gel dedi .gittim sağda ki çatlamış solda ki de 25 cm olmuş dedi . İğne yapmayalım ilişkiye devam et çatlar o dedi . Çatlayan yumurtadan önceki 3 gün birlikte olamadık ama öncesinde hep olduk . Çatlayan yumurtaya denk gelmiş midir ?Çok teşekkür ederim bu gün tekrar baktırdım artmaya devam etmiş sürecimi anlatıyım sizlere femara günde 2 defa kullandım 10. Gün gel dedi doktorum 10. Gün gittiğimde sol da tek bir yumurta vardı ve 26mm di sağ da yoktu normalde 18-20 iken iğne vurulur doktorum ne olur ne olmaz kaçırmayalım vuralım dedi ertesi gün iğne vuruldum kasığımda idrarımı yaparken bile hissettiğim bir batma vardı tal gibi bir şey kist olmasından korktum iğneden sonra geçti bir süre sonra çok az sağda da hissettim gün aşırı değerlendirmeye çalıştık bir hafta kadar sonra normal iğne etkisiyle bazı hamilelik belirtilerim oldu yanma baş dönmesi yorgunluk gibi ama ben iğneye yordum hafif kasıklarımda batma da oldu ve hala oluyor iğneden sonra 11. Gün 32 13. Gün 119 çıktı 15. Gün ise 380 umarım sağlıklıdır daha önce 10. Hafta kalp atışı duyulmadı kürtaj oldum o yüzden çok heveslenemiyorum kalp atışını duymadan hamileymişim gibi gelmeyecek sanırım Allah isteyen herkese nasip etsin
Aslında sorun yok geçen sene pcos dedi doktor sonra doktorumu değiştirdim kan tahlilleri ultrason belirti vs herşey değerlendirildi ve pcos yok dedi doktorum rahim filmime de baktı temiz dedi öyle yaniHayırlısı olsun inşallah sorun neydi sizdeki
Sebepsiz sizinde benim gibi :) hayırlısı olsun inşallahAslında sorun yok geçen sene pcos dedi doktor sonra doktorumu değiştirdim kan tahlilleri ultrason belirti vs herşey değerlendirildi ve pcos yok dedi doktorum rahim filmime de baktı temiz dedi öyle yani
Umarım denk gelmiştir canım sen gün aşırı değerlendirmeye devam et diğeri de çatlayana kadar olacaktır Allah’ın izniyleMerhaba canım bende femera kullandım. Bana 15.gün gel dedi .gittim sağda ki çatlamış solda ki de 25 cm olmuş dedi . İğne yapmayalım ilişkiye devam et çatlar o dedi . Çatlayan yumurtadan önceki 3 gün birlikte olamadık ama öncesinde hep olduk . Çatlayan yumurtaya denk gelmiş midir ?
Merhabaa bende cumartesi çatlatma iğnesi yaptım ara ara gelen kasığıma ve bacağıma sızı sancı var çok hafif de ağrı gibi kasıkta ama çok hissedilir değil sizde bayramın ilk günü test yapacaksınız sanırım değil mi inşallah olumlu sonuç alırızMerhaba bende cumartesi çatlatma iğnesi yaptım şuan herhangi bi belirtisini yaşıyor musunuz iğnenin?
Merhaba siz tecrübelisiniz diye bir şey sormak istiyorum. Sizin ovitrelle sonrası reglleriniz farklı oldu mu hiç? Benim reglim kısa sürdü az geldi ve göğüs ağrım da henüz bitmedi. İğneden midirDıger günler yapmısmıydın iğne vücuttan atıldımı emın oldun mu
Evet benım de asorı çok gelmişti kanamam hormon yükleniyor ya vücut degısıyor hamılelık hormonu olduğundan vücudu değıştieıyoMerhaba siz tecrübelisiniz diye bir şey sormak istiyorum. Sizin ovitrelle sonrası reglleriniz farklı oldu mu hiç? Benim reglim kısa sürdü az geldi ve göğüs ağrım da henüz bitmedi. İğneden midir
Merhabalar evet bayramın 1. Gününü bekliycez hayırlı olsun sizindeMerhabaa bende cumartesi çatlatma iğnesi yaptım ara ara gelen kasığıma ve bacağıma sızı sancı var çok hafif de ağrı gibi kasıkta ama çok hissedilir değil sizde bayramın ilk günü test yapacaksınız sanırım değil mi inşallah olumlu sonuç alırız