Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

14 ünde iğne olmuştum bugün idrar testi yaptım negatif çıktı sanırım ben elendim kızlar :( bilerek kandan önce yaptım doktor negatif derse çok üzülmeyim diye :((((

Teşekkür ederim ☺️ biri 3 cm diğeri 2 cm çift taraflı
Yaa benim de sağda ve solda 2 cm yaklaşık kistler :( çift taraflı olunca daha zor diyolar umudum kalmadı gibi ama sizi görünce yine umutlandım ya :dua: Ne kadar süredir gebe kalmaya çalışıyordunuz? Bizim 18 ay oldu hâlâ tık yok

Yaa benim de sağda ve solda 2 cm yaklaşık kistler :( çift taraflı olunca daha zor diyolar umudum kalmadı gibi ama sizi görünce yine umutlandım ya :dua: Ne kadar süredir gebe kalmaya çalışıyordunuz? Bizim 18 ay oldu hâlâ tık yok
16 aydır evliyim geçen aya kadar hep korunduk ama doktorum kistlerden dolayı daha fazla ertelemememizi söyledi bu ilk denememizdi yani ilaç ve iğneyle de ilk denemede tuttu çok şükür inşallah sağlıklı devam eder 🙏 Evet zor diyolar bende çok umutsuzdum ama şükürler olsun olabiliyormuş, umudunuzu kesmeyin 😊Allah en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah hayırlısıyla

Herkese merhaba. 14 marta aşılama yaptırdım. Bugün 12 günümdeyim daha test vs yapmadım. Bugün sol kaşık ağlarım başladı aceba normal mı başka hiç bir belirtim yok.korktuğum tutmadı galiba

Kızlar ben hala regl olmadım. 12 martta iğne vurundum 25 martta kan testi yaptırdım negatif çıktı doktorum da 1 hafta bekle gelmezse regl tekrar test yapıcaz dedi hiç böyle olup pozitife dönen oldu mu aranızda ?

Kızlar ben hala regl olmadım. 12 martta iğne vurundum 25 martta kan testi yaptırdım negatif çıktı doktorum da 1 hafta bekle gelmezse regl tekrar test yapıcaz dedi hiç böyle olup pozitife dönen oldu mu aranızda ?
15 gün geçmiş iğnenizin üzerinden. Ben iğneden 17 gün sonra regl olmuştum tabi ki inşallah sizin öyle olmaz da pozitife döner hayırlısı olsun

Ben 9 marta çatlatma iğnesi oldum 14 marta afedersiniz iki üç damla pecetede kan gördün o günü sonrada hiç görmedim bugün 13 günüm kasıklarım karnım ağrıyor ama gelen giden yok test tutup yine negatif görmeye korkuyorum
Yeni gördüm yorumu ne oldu sizin sonuç acaba ?

belki yerleş me kanamasıdır canım yerleşme kanaması adetten bir hafta önce olur hem iğne den sonra 6 günde adet olunmaz bilimsel olarak zor yani iğneden 14 gün sonrasında oluyor 14 ve üzeri catlayan yumurtanın sonuçta günü belli iğneden ortalama 1.5 2 gün sonra adet oldugunu düşünmüyorum tabiiki kişisel görüşüm bunlar ilk cocugumdada kullandım 2 kez bu iğneyi şimdi de kullandım 2 kez yani 4 kez deneyimledıgıme göre hep 14 günden sonra oldu
Evet bende bir kere kullandım 13. Gündr adet oldum 2. Kullandığımdan6. Günde bende şaşırdım ama zaten gebelik yok negatif sonuçlandı 😔 14. Gündem sonra belki yine kanama olur dedim olmadı bende tedaviyi bıraktım

14 ünde iğne olmuştum bugün idrar testi yaptım negatif çıktı sanırım ben elendim kızlar :( bilerek kandan önce yaptım doktor negatif derse çok üzülmeyim diye :((((
Ayyy bugün tekrar idran yaptım pozitif çıktı şok oldum 😂 14. Günüm bugün yarın kan testinde anlıycaz ne olduğunu offf beklemek ne kötü yaaa

Kızlar 12. Gün idrarım negatifti 14. Gün pozitif çıktı az önce kan sonucum çıktı 136 gebeyim 🌸🌸 belirtilerim göğüs hassasiyeti ara sıra batma. Ben bu süreçte şunu öğrendim her şey olabiliyomuş. Belirti yazanları görünce 12. Gün pozitif atanları görünce üzülüyodum ben gebe değilim kesin diye. korkmayın gönlünüzü ferah tutun. Benim gibi kendini harap edenler için bu yazım ❤️

Kızlar 12. Gün idrarım negatifti 14. Gün pozitif çıktı az önce kan sonucum çıktı 136 gebeyim 🌸🌸 belirtilerim göğüs hassasiyeti ara sıra batma. Ben bu süreçte şunu öğrendim her şey olabiliyomuş. Belirti yazanları görünce 12. Gün pozitif atanları görünce üzülüyodum ben gebe değilim kesin diye. korkmayın gönlünüzü ferah tutun. Benim gibi kendini harap edenler için bu yazım ❤️
Canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah ben de yarın test yapcam dua et benim için de 🥹

Back
X