Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa benim de sağda ve solda 2 cm yaklaşık kistlerTeşekkür ederimbiri 3 cm diğeri 2 cm çift taraflı
16 aydır evliyim geçen aya kadar hep korunduk ama doktorum kistlerden dolayı daha fazla ertelemememizi söyledi bu ilk denememizdi yani ilaç ve iğneyle de ilk denemede tuttu çok şükür inşallah sağlıklı devam ederYaa benim de sağda ve solda 2 cm yaklaşık kistlerçift taraflı olunca daha zor diyolar umudum kalmadı gibi ama sizi görünce yine umutlandım ya
Ne kadar süredir gebe kalmaya çalışıyordunuz? Bizim 18 ay oldu hâlâ tık yok
15 gün geçmiş iğnenizin üzerinden. Ben iğneden 17 gün sonra regl olmuştum tabi ki inşallah sizin öyle olmaz da pozitife döner hayırlısı olsunKızlar ben hala regl olmadım. 12 martta iğne vurundum 25 martta kan testi yaptırdım negatif çıktı doktorum da 1 hafta bekle gelmezse regl tekrar test yapıcaz dedi hiç böyle olup pozitife dönen oldu mu aranızda ?
Bende ilk iğnemde öyle olmuştum ama insan umutlanıyor işte15 gün geçmiş iğnenizin üzerinden. Ben iğneden 17 gün sonra regl olmuştum tabi ki inşallah sizin öyle olmaz da pozitife döner hayırlısı olsun
Yeni gördüm yorumu ne oldu sizin sonuç acaba ?Ben 9 marta çatlatma iğnesi oldum 14 marta afedersiniz iki üç damla pecetede kan gördün o günü sonrada hiç görmedim bugün 13 günüm kasıklarım karnım ağrıyor ama gelen giden yok test tutup yine negatif görmeye korkuyorum
Yaptım direk kan verdim negatifbence bekle 1 hafta sonra test yap yani iğneden 15 gün sonra kesin sonuç umutsuzluğu kapılma
Evet bende bir kere kullandım 13. Gündr adet oldum 2. Kullandığımdan6. Günde bende şaşırdım ama zaten gebelik yok negatif sonuçlandıbelki yerleş me kanamasıdır canım yerleşme kanaması adetten bir hafta önce olur hem iğne den sonra 6 günde adet olunmaz bilimsel olarak zor yani iğneden 14 gün sonrasında oluyor 14 ve üzeri catlayan yumurtanın sonuçta günü belli iğneden ortalama 1.5 2 gün sonra adet oldugunu düşünmüyorum tabiiki kişisel görüşüm bunlar ilk cocugumdada kullandım 2 kez bu iğneyi şimdi de kullandım 2 kez yani 4 kez deneyimledıgıme göre hep 14 günden sonra oldu
Ayyy bugün tekrar idran yaptım pozitif çıktı şok oldum14 ünde iğne olmuştum bugün idrar testi yaptım negatif çıktı sanırım ben elendim kızlarbilerek kandan önce yaptım doktor negatif derse çok üzülmeyim diye
(((
Canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah ben de yarın test yapcam dua et benim için deKızlar 12. Gün idrarım negatifti 14. Gün pozitif çıktı az önce kan sonucum çıktı 136 gebeyimbelirtilerim göğüs hassasiyeti ara sıra batma. Ben bu süreçte şunu öğrendim her şey olabiliyomuş. Belirti yazanları görünce 12. Gün pozitif atanları görünce üzülüyodum ben gebe değilim kesin diye. korkmayın gönlünüzü ferah tutun. Benim gibi kendini harap edenler için bu yazım
![]()
çok teşekkür ederim amin inşCanım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah ben de yarın test yapcam dua et benim için de![]()
Canım benim çok teşekkür ederim ben deçok teşekkür ederim amin inşumarım beraber hamiş oluruz kalbim seninle
![]()
Hiç olmadı benim. Akıntım var biraz ama ağrı yok arasıra batma oluyorCanım benim çok teşekkür ederim ben deAdet ağrısı gibi ağrın var mı ya da oldu mu hiç ?
Anladım canım ben de hafif var da o yüzden sordumHiç olmadı benim. Akıntım var biraz ama ağrı yok arasıra batma oluyor
Bence kişiye bağlı doktor öyle dedi bana herkes farklı belirti gösterir gönlünü ferah tutAnladım canım ben de hafif var da o yüzden sordum
Doğru diyorsun bakalım artık görcezBence kişiye bağlı doktor öyle dedi bana herkes farklı belirti gösterir gönlünü ferah tut![]()
Canım benim negatif oldu yine bu ay başladım letuya bakalkm inşallah bu ay olur 4 Nisan'da kontrölüm olacakYeni gördüm yorumu ne oldu sizin sonuç acaba ?