- 23 Şubat 2025
- 154
- 18
- 13
- Konu Sahibi elifdefneaydin
İnşallah kalmaz. Öncesinde ilaç kullandınız miBen de ilk defa kullandım bir daha da gerek kalmasın inşallah hiçbirimize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kalmaz. Öncesinde ilaç kullandınız miBen de ilk defa kullandım bir daha da gerek kalmasın inşallah hiçbirimize
Evet letu kullandım siz?İnşallah kalmaz. Öncesinde ilaç kullandınız mi
Hiç belirtiniz var mı arkadaşlarBen de ilk defa kullandım bir daha da gerek kalmasın inşallah hiçbirimize
Bende klomen kullandım 3 adet 24 mm yumurtam oluştu doktor güzel dedi ertesi gün sabah vuruldumEvet letu kullandım siz?
Regl olmadan önce göğüs ağrısı olur ya o şekilde bir ağrım var sadece 5 Mart regl günümHiç belirtiniz var mı arkadaşlarlotusbocek
Ben 23 Şubat oldum bugün daha 7.günüm bir belirtim yok bazen kasıklarım da bir sözü olıyor gibi hafif ama acaba diyorum psikolojik miRegl olmadan önce göğüs ağrısı olur ya o şekilde bir ağrım var sadece 5 Mart regl günüm
Bazen psikolojik olabiliyor. Benimde o şekilde oluyor en ufak sancıda şüphe duyuyorum. Çok istediğimiz için bu şekilde oluyorBen 23 Şubat oldum bugün daha 7.günüm bir belirtim yok bazen kasıklarım da bir sözü olıyor gibi hafif ama acaba diyorum psikolojik mi
Evet ondan artık kendimi dinlememeye karar verdimBazen psikolojik olabiliyor. Benimde o şekilde oluyor en ufak sancıda şüphe duyuyorum. Çok istediğimiz için bu şekilde oluyor![]()
Benimde ilk çatlatma iğnem inşallah tekrar yapmamıza gerek kalmaz canım hayırlı haber almayı diliyorum hepimiz içinİnşallah güzel haberler veririz benim ilk çatlatma iğnem. Sizin ??
Geçen ay çok yaptım negatifi gördükçe canım sıkıldı o yüzden bu ay hiç yapmadım ya sen yaptın mıBende 18 Şubat'ta oldum çatlatma ignesini. Siz gebelik testi yaptınız mı takip etmek amacli
Benimde bugun 11 gün after hızlı test yaptım negatif cıktı. Yarın adet günüm. 4 üne kadar olmazsam adet doktor hamilesin dedi. Bugun hızlı testte negatifi gorunce biraz umudum kırıldı gibi oldu.Kızlar reglime 4-5 gün kaldı. Test yaptım negatif, pozitife dönebilir mi
Benimde 11. Günüm inşallah negatiflerimiz pozitife dönerBenimde bugun 11 gün after hızlı test yaptım negatif cıktı. Yarın adet günüm. 4 üne kadar olmazsam adet doktor hamilesin dedi. Bugun hızlı testte negatifi gorunce biraz umudum kırıldı gibi oldu.
İnsaAllah yarın adet olmazsam sevinemicem Cunku pcos oldugum için gecıkme yasıyabilirim. Off offBenimde 11. Günüm inşallah negatiflerimiz pozitife döner
Gecikirse birkaç gün bekleyip test yaparsın stres olma. Pcos için kürler varmis denedin mi hiç ?İnsaAllah yarın adet olmazsam sevinemicem Cunku pcos oldugum için gecıkme yasıyabilirim. Off off
Ne kürü ilk defa duyuyorumGecikirse birkaç gün bekleyip test yaparsın stres olma. Pcos için kürler varmis denedin mi hiç ?
Soğan kürü ve incir kürünü duymuştum ben. Tabi ne kadar işe yarar bilmiyorum, videoları var internetteNe kürü ilk defa duyuyorum
Hımmm duymadım hiç zaten benim minimumda biseymış doktor cabuk hamile kalırsın dedi. 2 senedir doğal yolla kalamadım. 10 ay once pcos oldumu öğrendim. 2 cocugum var cok kolay oldu. Ama bu sefer nazlı biraz. İlk defa klomen kullandım. Ve iğne oldum. Bakalım. 1 tane yumurtam oldu. 19 mm. Hayırlısı Allah dan. Sonuçları buraya yazalım inş. İnş bebekler bizimledir.Soğan kürü ve incir kürünü duymuştum ben. Tabi ne kadar işe yarar bilmiyorum, videoları var internette
İnşallah canımHımmm duymadım hiç zaten benim minimumda biseymış doktor cabuk hamile kalırsın dedi. 2 senedir doğal yolla kalamadım. 10 ay once pcos oldumu öğrendim. 2 cocugum var cok kolay oldu. Ama bu sefer nazlı biraz. İlk defa klomen kullandım. Ve iğne oldum. Bakalım. 1 tane yumurtam oldu. 19 mm. Hayırlısı Allah dan. Sonuçları buraya yazalım inş. İnş bebekler bizimledir.