• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2025 çatlatma iğnesi olanlar grubu gelin birlikte takip edelim 🤍🥹

Daha önce yaşadığın için bilirsin belki canım iğne vurunca kaç gün sonra regl görülüyor? Kendi regl tarihini mi baz almak gerekiyor yoksa hamilelik yoksa çatlatma iğnesi vurulduğundan belirli gün sonra regl olunuyor?
Değişiyor o bende aralıkta iğne oldum maalesef iğneden 18 gün sonra adet oldum 3 gün gecikme ile 5 yumurtam vardı 3 çatlamıs malesef tutmadı rahim filmi çekineceğim bu ay ve şuan 2 yumurtam biyümeye vaşlamıs bile ilaçlar etkisine devam ediyor çünkü bu ay bakalım filmden sonra iğne verecekmi doğal mı deneyin diyecek

Değişiyor o bende aralıkta iğne oldum maalesef iğneden 18 gün sonra adet oldum 3 gün gecikme ile 5 yumurtam vardı 3 çatlamıs malesef tutmadı rahim filmi çekineceğim bu ay ve şuan 2 yumurtam biyümeye vaşlamıs bile ilaçlar etkisine devam ediyor çünkü bu ay bakalım filmden sonra iğne verecekmi doğal mı deneyin diyecek
Anladım canım bakalım bende 20sine kadar olmazsam eğer öyle yapayım o halde testi. Hayırlı haberler alman dileğiyle inşallah canım benim 🤲🏻

Anladım canım bakalım bende 20sine kadar olmazsam eğer öyle yapayım o halde testi. Hayırlı haberler alman dileğiyle inşallah canım benim 🤲🏻
Dualarım seninle ve tüm anne olmak isteyenlerle tavsiyem bırak yapma test adetin geçsin git kan ver 10 test yaptım 10 dua pozitifti ama kan negatifti yıkılmıştım

Dualarım seninle ve tüm anne olmak isteyenlerle tavsiyem bırak yapma test adetin geçsin git kan ver 10 test yaptım 10 dua pozitifti ama kan negatifti yıkılmıştım
Yok zaten dediğim tarihte adetim geçmiş oluyor ama doktorum da şimdi 23ünde yap dedi yani reglin 5 gün geçsin dedi onu bekleyeceğim artık regl olmazsam. Haklısın insan yıkılır. Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻

Back