Ocak 2025 çatlatma iğnesi olanlar grubu gelin birlikte takip edelim 🤍🥹

Daha önce yaşadığın için bilirsin belki canım iğne vurunca kaç gün sonra regl görülüyor? Kendi regl tarihini mi baz almak gerekiyor yoksa hamilelik yoksa çatlatma iğnesi vurulduğundan belirli gün sonra regl olunuyor?
Değişiyor o bende aralıkta iğne oldum maalesef iğneden 18 gün sonra adet oldum 3 gün gecikme ile 5 yumurtam vardı 3 çatlamıs malesef tutmadı rahim filmi çekineceğim bu ay ve şuan 2 yumurtam biyümeye vaşlamıs bile ilaçlar etkisine devam ediyor çünkü bu ay bakalım filmden sonra iğne verecekmi doğal mı deneyin diyecek

Değişiyor o bende aralıkta iğne oldum maalesef iğneden 18 gün sonra adet oldum 3 gün gecikme ile 5 yumurtam vardı 3 çatlamıs malesef tutmadı rahim filmi çekineceğim bu ay ve şuan 2 yumurtam biyümeye vaşlamıs bile ilaçlar etkisine devam ediyor çünkü bu ay bakalım filmden sonra iğne verecekmi doğal mı deneyin diyecek
Anladım canım bakalım bende 20sine kadar olmazsam eğer öyle yapayım o halde testi. Hayırlı haberler alman dileğiyle inşallah canım benim 🤲🏻

Anladım canım bakalım bende 20sine kadar olmazsam eğer öyle yapayım o halde testi. Hayırlı haberler alman dileğiyle inşallah canım benim 🤲🏻
Dualarım seninle ve tüm anne olmak isteyenlerle tavsiyem bırak yapma test adetin geçsin git kan ver 10 test yaptım 10 dua pozitifti ama kan negatifti yıkılmıştım

Dualarım seninle ve tüm anne olmak isteyenlerle tavsiyem bırak yapma test adetin geçsin git kan ver 10 test yaptım 10 dua pozitifti ama kan negatifti yıkılmıştım
Yok zaten dediğim tarihte adetim geçmiş oluyor ama doktorum da şimdi 23ünde yap dedi yani reglin 5 gün geçsin dedi onu bekleyeceğim artık regl olmazsam. Haklısın insan yıkılır. Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻

Günaydın kızlar . Ben bir şey sormak istiyorum ovitrellenin 9.günü ilk testimi yaptım negatif çıktı dedim iğne etkisi geçmiş. Sonra 10 yaptım negatif. Şimdi bugün iğnenin 11 günü aşılamanın 10. Günü ilk idrar ile yaptım negatif . Normal mi negatif çıkması erken mi yaptım testi pozitife döner mi daha sonra ? Doktor 17 ocakta kan verin demişti.

Merhaba polikistik over var bende 31 ocak cuma günü ovitrelle vuruldum. Femara kullanmıştım yumurta çatlatmak için. Bir de doktorum çatlatma iğnesinden 1 gün önce estrofem diye bir ilaç yazdı 15 gün boyunca günde 3 defa kullanacaksın dedi. Şuan 1 hafta içtim 1 haftam kaldı bitmesine. 1 yumurtam vardı çatlatma yapıldı adetin başlangıcından itibaren 15. Gün. Bugün iğne gününüde sayarsam 8. Günüm. Göğüslerim hassaslaştı, dokununca hafif acıyolar, halsizlik var ve kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı geliyor arada . Bu şekilde belirtilerle hamile kalanınız var mı kaçıncı gün test yapsam

Bu arada dayanamadım erken gebelik testini yaptım bugün iğne günüyle 8. Günüm demiştim hafif silik bir çizgi çıktı pozitif olabilir mi haftaya 2 saniye sonra belirdi

Back