• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 17 18 Şubat Çatlatma iğnesi yaptıranlar olarak süreci birlikte takip edelim 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kızlar benimde bu ikinci denemem 18 şubatta iğne oldum bende heyecanla bekliyorum
Merhaba bende gonalf kullandım letu kullandım 19 da doktora gittim 5 yumurtam kendiliğinden ö
Çatlamıştı doktor yine de ovirtele de vurdu daha iyi tutsun diye bebek kaşık ağrım vardı yumurtlamadan sonra göğüs ağrım başladı adım atınca kaşık ağrım ve alt karnım ağrıyor bugün baş dönmesi yaşadım baya kötüydü korktum kafam ağırlaştı sonra ayın 5. De test vereceğim umarım bebeğim vardır kızlar

Merhaba bende gonalf kullandım letu kullandım 19 da doktora gittim 5 yumurtam kendiliğinden ö
Çatlamıştı doktor yine de ovirtele de vurdu daha iyi tutsun diye bebek kaşık ağrım vardı yumurtlamadan sonra göğüs ağrım başladı adım atınca kaşık ağrım ve alt karnım ağrıyor bugün baş dönmesi yaşadım baya kötüydü korktum kafam ağırlaştı sonra ayın 5. De test vereceğim umarım bebeğim vardır kızlar
Hadi insaAllah bebiş seninledir

Regl olmadan önce göğüs ağrısı olur ya o şekilde bir ağrım var sadece 5 Mart regl günüm
Benimde 5 Mart regl günüm aynı zamanda test vereceğim gonalf ve letu kullandım 5 yumurtam kendiliğinden çatlamıştı doktor daha iyi tutunsun diye oviretele de vurdu ayın 19 da o hafta yumurtlamadan önce ve sonra hep değerlendirdik yumurtlamadan hemen sonra göğüs ağrısı oldu ve kasık ağrım yorulunca sırt ağrım oluyor yürüyünce alt karnım idrar var gibi sızılıyor iki gün önce sırt ağrım oldu bugün de baş dönmeme oldu yer altımdan kaydı baya korktum başım ağrıdı inşallah bebeğim vardır

Testtin sonucunu bizimlede paylaşırsınn, inşalllah bebek seninledir🌸

Paylaşırım dua edin 3 senedir istiyorum ilk defa iyi bir doktorda güzel tedavi oldum rahim ağzımda yara varmış onu dondurduk enfeksiyon ve iltihaptan kalamıyordum
Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah herkes için çok dua ediyorum🥹 bizde 2 yıldır istiyoruz inşallah en yakın zamanda hepimiz bebislerimize kavuşuruz

Merhaba arkadaşlar bende 2 senedir hamıle kalamıyorum. 10 ay önce doktora gittim pcos oldugumu söyledi. Tahlillerimde bitanesi bozuk cıktı sadece. Bu ayda ilk defa kolomen kullandım yumurta takibi yaptımk. Sol tarafta 18mm olan bir tane yumurtam oldu. 18 Şubat'ta ovitrelle vuruldum. 4 günü. Test cok silik cıktı. Dün test yaptım negatif. Bende beklemedeyim. Adetimde 2 Mart. Doktor 4 üne kadar bekle dedi. Olmazsan hamilesin dedi. Bende durumlar böyle. Beklemek yorucu. Negatif görmek istemiyorum artık
Hımmm duymadım hiç zaten benim minimumda biseymış doktor cabuk hamile kalırsın dedi. 2 senedir doğal yolla kalamadım. 10 ay once pcos oldumu öğrendim. 2 cocugum var cok kolay oldu. Ama bu sefer nazlı biraz. İlk defa klomen kullandım. Ve iğne oldum. Bakalım. 1 tane yumurtam oldu. 19 mm. Hayırlısı Allah dan. Sonuçları buraya yazalım inş. İnş bebekler bizimledir.
Merhaba bana da pcos teşhisi konuldu.ilk defa bende bu ay çatlatma iğnesi oldum. Ama lütfen ne olursa olsun moralinizi bozmayın ve kür asla kullanmayın biz pcoslularda adet gecikmesi hep olabiliyor ama diğer ihtimali (hamile olabilme ihtimali) hiç unutmayın o yüzden lütfen kullanmayın kürleri bende çok düşündüm kullanmayı ama riske atmak istemedim açıkçası inşallah olumlu sonuçlar alırsınız 🤲🏼

Benim bugün 14.günüm ama o kadar korkuyorum ki bir hevesle test yapıp negatif görmekten, o yüzden adetimi bekleyeceğim kızlar adet günüm cuma günü. Karnımda bazen sancılar oluyor adet olacakmışım gibi :( hayırlısı inşallah 🙏🏻
Ümidini yitirme lütfen 🙏🏼 vurulan iğneden dolayı da ağrıların oluyor olabilir. Sonuçta vurulan iğne de hamilelik hormonları belki o yüzden de olabilir. Çok düşünmeye çalışma biliyorum çok zor bir şey ama bu süreçte başka şeylerle ilgilenebilrisin hobi vs ne kadar stres yaparsak o kadar zor çünkü

Benim bugün 14.günüm ama o kadar korkuyorum ki bir hevesle test yapıp negatif görmekten, o yüzden adetimi bekleyeceğim kızlar adet günüm cuma günü. Karnımda bazen sancılar oluyor adet olacakmışım gibi :( hayırlısı inşallah 🙏🏻
Benimde 13. günüm aynı şekilde negatif görmekten sonrasında pozitife döner mi acaba diye sürekli düşünüp test yapmaktan psikolojik olarak etkileniyorum o yüzden 15. gün yapıp net sonuç almak için bekliyorum :(

Benim bugün 14.günüm ama o kadar korkuyorum ki bir hevesle test yapıp negatif görmekten, o yüzden adetimi bekleyeceğim kızlar adet günüm cuma günü. Karnımda bazen sancılar oluyor adet olacakmışım gibi :( hayırlısı inşallah

Merhaba bana da pcos teşhisi konuldu.ilk defa bende bu ay çatlatma iğnesi oldum. Ama lütfen ne olursa olsun moralinizi bozmayın ve kür asla kullanmayın biz pcoslularda adet gecikmesi hep olabiliyor ama diğer ihtimali (hamile olabilme ihtimali) hiç unutmayın o yüzden lütfen kullanmayın kürleri bende çok düşündüm kullanmayı ama riske atmak istemedim açıkçası inşallah olumlu sonuçlar alırsınız 🤲🏼

Benimde 13. günüm aynı şekilde negatif görmekten sonrasında pozitife döner mi acaba diye sürekli düşünüp test yapmaktan psikolojik olarak etkileniyorum o yüzden 15. gün yapıp net sonuç almak için bekliyorum :(
Ben yarın yapıcam cok heyecanlıyım.

Kür kullanmayı dusunmüyorum. İster istemez moral bozuluyor ya 2 seneden beridir bekliyorum. Hayırlısı artık. Evet hamıle kalınıyor pcosa ragmen arkadasım yeni dogum yaptı lohusa suan 15 günlük. Doktor ona nerdeyse sen ksıırsın demediği kaldı. Baya bir doktora gitti. Pcosu cok ileri sevıdeydi. Prolaktini falan yüksekti. 1 de dusugu var dopgumdan önce. Tedavi falanda olmadı. Kendi kendine korunmaya korunmaya hamıle kaldı. Allahdan umut kesilmez. Nasipte varsa gelecektir.

Kür kullanmayı dusunmüyorum. İster istemez moral bozuluyor ya 2 seneden beridir bekliyorum. Hayırlısı artık. Evet hamıle kalınıyor pcosa ragmen arkadasım yeni dogum yaptı lohusa suan 15 günlük. Doktor ona nerdeyse sen ksıırsın demediği kaldı. Baya bir doktora gitti. Pcosu cok ileri sevıdeydi. Prolaktini falan yüksekti. 1 de dusugu var dopgumdan önce. Tedavi falanda olmadı. Kendi kendine korunmaya korunmaya hamıle kaldı. Allahdan umut kesilmez. Nasipte varsa gelecektir.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kızlar eşim nöbetçi eczaneden test almaya gidiyor dışardan geliyor zaten. Eve gelirken al dedim. Bir kaset birde hızlı test al dedim. Kaseti yapmayı dusunuyorum bu gece. Cok heycanlıyım size haber veririm yapınca. Negatif çıkma ihtimali sizce kaç ? Yarın zaten 14. Günüm.

Kızlar eşim nöbetçi eczaneden test almaya gidiyor dışardan geliyor zaten. Eve gelirken al dedim. Bir kaset birde hızlı test al dedim. Kaseti yapmayı dusunuyorum bu gece. Cok heycanlıyım size haber veririm yapınca. Negatif çıkma ihtimali sizce kaç ? Yarın zaten 14. Günüm.
Ay hadii inşallahh güzel sonuçlar ver canım benim🙏🏻 %50 bence negatif görürsen eğer 15-16. gün tekrar yap hiç belli olmaz ne olacağı

Test negatif ama sanki hayeltin de hayaleti çizgi var gibi. Ben görüyorum. Ama resim ceksem gozukmez. Saatlerin farkı olur mu acaba. Mesela yarın yapsaydım silik tam belli olur muydu.

Test negatif ama sanki hayeltin de hayaleti çizgi var gibi. Ben görüyorum. Ama resim ceksem gozukmez. Saatlerin farkı olur mu acaba. Mesela yarın yapsaydım silik tam belli olur muydu.
Arkadaşım hamile kaldığını rüyasında görüp kalkıp geç saatte test yaparak öğrenmişti, hayalet çizgi görüyorsan sabah tekrar bi yap bence

Back