- 13 Temmuz 2022
- 571
- 163
Maşallah yükselmişEn son kan testi verdiğimde 230 çıktı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah yükselmişEn son kan testi verdiğimde 230 çıktı canım
Allaha bin şükür canım birden 6 katı arttıMaşallah yükselmiş
lk 10,9 ile çok erken öğrendim sonra 3 katı arttı ve 2 gün sonra 36 yı gördüm dün son olarak 230 u gördüm doktorum kan vermeye gerek görmedi artık ama ben son bir kez daha vericem yarından sonra inşallah 1000 lere ulaşmış olurAllaha bin şükür canım birden 6 katı arttı
Ben aşırı sıcak basması yaşamıştım canım bayılacak gibi oluyordumKızlar femara hap kullanırken hiç yan etki yaşadınız mı ne bileyim baş dönmesi bulantı filan gibi ..
Çok sevindiimm sağlıkla kucağına alİ
lk 10,9 ile çok erken öğrendim sonra 3 katı arttı ve 2 gün sonra 36 yı gördüm dün son olarak 230 u gördüm doktorum kan vermeye gerek görmedi artık ama ben son bir kez daha vericem yarından sonra inşallah 1000 lere ulaşmış olur
Herkesin belirtisi farklı boşver önemli olan sağlıkla karnında olmasıAmin canım inşallah ya ama belirtilerim yok gibi sadece göğüs uclsrım çok sert ve yara gibi sızlıyor elleyince şimdide bu içimde kuşku yaratıyor arada nadiren alt karın ve kaşık bölgemde kısa süreli ağrılar oluyor bu kadar hep aşırı dolgun ellenmeyen sert göğüsler okumuştum internette ama bende yok
Yarın baktırıcam herhalde canım aslında doktorum gerek görmüyor 230 da bırak demişti ama ben dün tekrar baktırdım 601 sanırım yarın dayanamıycam tekrar baktırıcam gerçi kimyasal veya dış gebelikte beta çokta belirleici olmuyor herhaldekandan tekrar baktırdın mı canım
Neden buna bu kadar takıldınız? Kimyasal olsa çoktan düşerdi dış gebelik olsa betan aşırı artardı bence bi sakin ol önce kendini germe boşunaYarın baktırıcam herhalde canım aslında doktorum gerek görmüyor 230 da bırak demişti ama ben dün tekrar baktırdım 601 sanırım yarın dayanamıycam tekrar baktırıcam gerçi kimyasal veya dış gebelikte beta çokta belirleici olmuyor herhalde
Ben de 1,5 yıldır istiyorum ve hiç gebelik oluşmadı sizi anlıyorum ama stres bebeğinize iyi gelmez bunu unutmayın10,9 ile öğrendim sonrasında 36,3 ______ 230 ve en son 601 ilk defa hamile kalıyorum ve 1 senedir istiyorum elimdeki bir şey değil ki