- 1 Mart 2025
- 119
- 11
- 13
- 29
- Konu Sahibi elifdefneaydin
Kızlar 14 günden belirtiyorum test negatif benim hızlı test hemde. Geri dönme ihtimali sizce kaç? Sizde durumlar ne oldu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence dönmez artık ben regl oldum.Kızlar 14 günden belirtiyorum test negatif benim hızlı test hemde. Geri dönme ihtimali sizce kaç? Sizde durumlar ne oldu ?
İnşallah döner kuzum. Bende azicikta olsa silik çıkar diye düşündüm ancak olmadı bugünde regl oldum zaten nasip değilmişHadi ya14 de negatifi görüp 16 da pozitif olanlar okudum ama umudunu oraya bağlıyorum
![]()
Benim de negatif bu ay tekrar deneyeceğim senin de ilkti sanırımBende dün akşam yaptım test negatif maalesef kızlar siz tekrar deneyecek misiniz çatlatma o kadar kararsızım ki ne yapacağımı bilmiyorum![]()
evet bende ilk defa denedim , hayırlısı olsun ne diyelim bu ay biraz umutlanmıştımBenim de negatif bu ay tekrar deneyeceğim senin de ilkti sanırım
Evet hayal kırıklığı oluyor malesefevet bende ilk defa denedim , hayırlısı olsun ne diyelim bu ay biraz umutlanmıştımDoktorumuza danışalım da çatlatma iğnelerinin siparişlerini şimdiden verelim bari eczaneye sonra zor bulunuyor
![]()
Ben bu ay ara vereceğim canım sonraki ay tekrar klomen ve iğne deneyeceğimBende dün akşam yaptım test negatif maalesef kızlar siz tekrar deneyecek misiniz çatlatma o kadar kararsızım ki ne yapacağımı bilmiyorum![]()
Mrb normal dongunuzde mi adrt gordunuz gecikme oldu mu ?Hsg sonrası adet gördüm sonra femara kullandım
Merhaba bende pcos var genelde asla günüm günümü tutmaz mutlaka gecikme yaşarım ama hsg sonrası ilk defa beklenen günde olmuştumMrb normal dongunuzde mi adrt gordunuz gecikme oldu mu ?
Ovritelli çatlatma iğnesini eczaneden reçetesiz alabiliyormuyuz birde fiyatı ne kadar acabaAmin canım hepimizin. Letu kullanıp ovitrelle vuruldum şimdi de progestan ve coraspin kullanıyorum canım sen?
Reçetesiz satılmaz sanırım emin değilim ama benim doktorumda var muayanehanesinde vuruyor fiyatı 1100 gibiOvritelli çatlatma iğnesini eczaneden reçetesiz alabiliyormuyuz birde fiyatı ne kadar acaba
Bende 1150 ye almıştım sanırım doktor yazmıştıOvritelli çatlatma iğnesini eczaneden reçetesiz alabiliyormuyuz birde fiyatı ne kadar acaba