- 1 Şubat 2025
- 147
- 60
- 13
- 32
Yaa hayırlısı hakkınızda rabbim inşallah tez vakitte kucağınızı doldursun inşallah olurCanım benim negatif oldu yine bu ay başladım letuya bakalkm inşallah bu ay olur 4 Nisan'da kontrölüm olacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa hayırlısı hakkınızda rabbim inşallah tez vakitte kucağınızı doldursun inşallah olurCanım benim negatif oldu yine bu ay başladım letuya bakalkm inşallah bu ay olur 4 Nisan'da kontrölüm olacak
Üzülme canım olacak inşallah az daha sabır inşallah sende bu ay müjdeli haber alirsinYaa hayırlısı hakkınızda rabbim inşallah tez vakitte kucağınızı doldursun inşallah olurbende ilk defa bende oldu sandım çatlatma iğnesinden bir hafta sonra adet görünce şok oldum. Ama negatif oldu işte.
![]()
Tabiki pozitif dusukde değil bence gayet iyiİyi bayramlar kızlar ovitrelle iğnesini vurmam gereken gün bulamadım sonrasında doktora gittiğimde yumurtamın kendiliğinden çatladığını söylemişti ve gün aşırı ilişki dedi ayın 17 sinde çatlamıştı yumurtam bugün 16. Gün kaset test yaptım çift çizgi oldu güvenemedim bugün HCG testti yaptım sonuç şimdi çıktı 228 yazıyor hamilemiyim toplamda 16 gün geçti bi sorun yoktur değilmi daha önce böyle olan oldu mu değer yüksek mi düşük mü bilemediğim için soruyorum iyi günler.
Merhaba ben yeni katıldım 1 hafta önce estofem ve klomen kullanmaya başladım ilaçlarım bittikten 3 gün sonra çatlatma iğnesini kendim evde yaptım ve 1 gün sonra ilişki oldu bugün çatlatma iğnesinin 6 günü test yaptım bel ağrım var diye dün pozitif çıktı doktorum 5 gün çok erken dedi bekle kan için dedi dayanamayıp yaptırdım ve pozitif çıktı kanım gebeyim
İğneden dolayi yalancı pozitiflik değil değil mi ? Kaçıncı gün kan testi verdinMerhaba ben yeni katıldım 1 hafta önce estofem ve klomen kullanmaya başladım ilaçlarım bittikten 3 gün sonra çatlatma iğnesini kendim evde yaptım ve 1 gün sonra ilişki oldu bugün çatlatma iğnesinin 6 günü test yaptım bel ağrım var diye dün pozitif çıktı doktorum 5 gün çok erken dedi bekle kan için dedi dayanamayıp yaptırdım ve pozitif çıktı kanım gebeyim
İnşallah pozitifi görürsünHerkese merhaba
Ben 29.5 yaşındayım
9 aydır evliyim
Evlendikten 5 ay sonra polikistik over olduğumu öğrendim
18 Mart Salı günü kahverengi regli oldum
Reglimin 3. günü yani 20 Mart Perşembe günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam Klomen kullandım
26 Mart Çarşamba günü doktora gittiğimde sağda 16.5 mm yumurta oluşmuştu
Bu yumurta dışında sağda ve solda 10 mm ve 8 mm olmak üzere birçok yumurta vardı
29 Mart Cumartesi günü çatlatma iğnesi Ovitrelle vuruldum
İlk iki gün kasıklarımda birkaç kez zonklama gibi batma oldu, onun dışında herhangi bir şey yaşamadım
İğneden 36 saat sonra ilişki oldu, ertesi gün ve ondan sonraki gün de ilişki oldu
2 Nisan Çarşamba günü doktora gittiğimde 16.5 mm yumurta 23 mm olmuştu
3 Nisan Perşembe ve 5 Nisan Cumartesi ilişki oldu
7 Nisan Pazartesi doktora gittiğimde 23 mm yumurta yoktu
Yumurta tam çatladı mı diye emin olmak için kan verip progesteron baktırdım sonuç 20.1 çıktı
Doktorum sonucun çok iyi olduğunu söyledi
Haftaya Beta HCG baktıracağım
Şu an sağ tarafta hafif bel ağrım var, ara ara da kasıklarımda ağrı oluyor
Onun dışında başka bir belirtim yok
Haftaya inşallah bebiş haberi alırım![]()
Bence bekle biraz. Çünkü ben ovitrelle sonrası 19. Gün regl olmuştum.Merhaba arkadaşlar ben 28 Mart'ta çatlatma iğnesi yapıp 10 gün kan verdim 1.09 çıktı 12 gün Çarşamba günü yani tekrar kan verdim <2.0 çıktı şuan 15 gündeym göğüslerim şiş sadece başkada belrtm yok sizce napmalym adet olur muym ?
15 gün akşamı kan verdim 2.5 çıktı yarın tekrar vericemBence bekle biraz. Çünkü ben ovitrelle sonrası 19. Gün regl olmuştum.
Merhaba ben dün sabah 8de catlatma iğnesi yaptım sonrasında o günü değerlendirdik . Şuan 38.saatteyiz fakat stresten dolayı ilişkiye giremiyorum sıfır konsantrasyon özellikle eşimde. İğnenin etkisi ne kadar sürüyor kaç saate kadar şansımız var bilen var mı ?
Cevabınız için çok teşekkürler . İçim rahatladı .Merhaba,
İğneden 36 saat sonra yumurtanın çatladığı varsayılıyor
Bu akşamı saat 20:00’den sonra değerlendirebilirsiniz
Doktor kontrolünüz ne zaman
Kontrole kadar da sperm kalitesinin düşmemesi için bugünden sonrasını gün aşırı olacak şekilde değerlendirebilirsiniz
Ben iğne vurulduktan 4 gün sonra doktora kontrole gittiğimde yumurtam hala çatlamamıştı
O kontrolden 5 gün sonra tekrar doktora gittiğimde yumurtam çatlamıştı
Doktora çarşamba gidip kan vermem gerekiyor . Ultrasonla bakmayacak anladığım kadarıylaMerhaba,
İğneden 36 saat sonra yumurtanın çatladığı varsayılıyor
Bu akşamı saat 20:00’den sonra değerlendirebilirsiniz
Doktor kontrolünüz ne zaman
Kontrole kadar da sperm kalitesinin düşmemesi için bugünden sonrasını gün aşırı olacak şekilde değerlendirebilirsiniz
Ben iğne vurulduktan 4 gün sonra doktora kontrole gittiğimde yumurtam hala çatlamamıştı
O kontrolden 5 gün sonra tekrar doktora gittiğimde yumurtam çatlamıştı
Cevabınız için çok teşekkürler . İçim rahatladı .
Doktora çarşamba gidip kan vermem gerekiyor . Ultrasonla bakmayacak anladığım kadarıyla