İğnenin 7. Günü silikti canım 9. Günü tamamen negatifti test dünkü test de negatifti bugün yaptigim test de tertemiz negatifti bugün iğnenin 11. Günühalâ silik cizgi ilk yaptigim gibi net gorunmuyo ama var yani cizgi senin kacinci gun negatif cikmaya baslamisti
Canım ilk yaptığından daha silikse iğne etkisi gidiyor yavaş yavaş ben öyle yorumladim testihalâ silik cizgi ilk yaptigim gibi net gorunmuyo ama var yani cizgi senin kacinci gun negatif cikmaya baslamisti
evet siliklesiyo cnm da nasil igneymis bi gecmediki etkisiCanım ilk yaptığından daha silikse iğne etkisi gidiyor yavaş yavaş ben öyle yorumladim testi
evet cnm oyle oluyo 3 tane testim kaldi yapmayayim gari gectimi diye bakim dedimBenim hemen gitti onu da anlamadım
Ama senin testler konudan silige gidiyorsa yavaş yavaş gidiyor etkisi
bn gitmiycem cuma gunu ama bn gitmiycem zaten 1 yil ara vercezya kendim ogrenirim sonucuSen perşembe mi gidecektin hastaneye
Kız git ne olur ne olmazbn gitmiycem cuma gunu ama bn gitmiycem zaten 1 yil ara vercezya kendim ogrenirim sonucu
iste olmazsa tup bebek yapcazya oyuzden ben 1 yil sonra yapmak istiyom hem bazi sartlar uymadi hemde yasim 24 cnmmm yaaa erken degilmi sence istemiyom yani eger testim pozitif olursa oyle giderim doktoraKız git ne olur ne olmaz
Bir de pozitif olursa güzel zaten de negatif olursa 1 yıl neden ara tüp bebek yapmıyorlar mı
Himm anladım canım ben de zorunlu bir yil bekletiyorlar zannettimiste olmazsa tup bebek yapcazya oyuzden ben 1 yil sonra yapmak istiyom hem bazi sartlar uymadi hemde yasim 24 cnmmm yaaa erken degilmi sence istemiyom yani eger testim pozitif olursa oyle giderim doktora
yok cnm insllah gerek kalmazda hamile olalimHimm anladım canım ben de zorunlu bir yil bekletiyorlar zannettim
Ben bıraktım adeti geciktiriyor diye ve sanırım adet oldumEvet canim halen kullaniyorum fitil olarak
Cidden miBen bıraktım adeti geciktiriyor diye ve sanırım adet oldum
Evet ya tüm belirtileri yaşadım midem bulanıyordu başım ağrıyordu anlamadım gittiCidden mi
Testte pozitif görmüş müydün kişiler karışıyor burda hep önce negatif görüp sonra pozitif gören sen miydinEvet ya tüm belirtileri yaşadım midem bulanıyordu başım ağrıyordu anlamadım gitti
Aslinda adeti geciktirdigini degil rahim duvarini kalinlastirma ve olasi dusuk kanamasini onleme amacli oldugunu biliyorum ben progestan inBen bıraktım adeti geciktiriyor diye ve sanırım adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?