- 22 Kasım 2023
- 844
- 399
- 29
5 dakikadaKuruma çizgisi ne demek bilmiyorum, ama pembe görünüyor çizgiler. Kaçıncı dk?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 dakikadaKuruma çizgisi ne demek bilmiyorum, ama pembe görünüyor çizgiler. Kaçıncı dk?
Tamamdır, hayırlısi olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah. Çok sevindim sizin adınıza:)5 dakikada
Yumurtlamadan beri gogus dolgunlugu sisligi vardi bide afedersinis ama cok gazim vardi ihtimal vermiyordum ama goguslerimden cok şüpheleniyordum hatta bu sabah test alirken marketten orkidde aldimTamamdır, hayırlısi olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah. Çok sevindim sizin adınıza:)
Belirtileriniz nasıl?
Kuzum yaaaa varrrr gibiİnşallah kanda da cikar hala inanamıyorum kuruma cizgisi gibi gelio bana
Çiçeğim sen adını mı değiştirdin ??? Ay hamilesin sanırım çok heyecanlandımmmm yaaaaa lütfennnnnnİnşallah kanda da cikar hala inanamıyorum kuruma cizgisi gibi gelio bana
Evet kuzum adimi değiştirdim isim soy isimle kullanmak istemedim daha fazlaKuzum yaaaa varrrr gibi
İnşallah hepimize uğur getirecekGrubun en azından bi kaç kişiye uğurlu geldiğini görmek çok iyi gelecek
Neyi bekliyonnn koşsana kanaaaaaaaEvet kuzum adimi değiştirdim isim soy isimle kullanmak istemedim daha fazla
Yaa bilmiyorum tam emin değilim kan sonucum herseyi aciga cikaricak bos yere üzülmek istemiyorum testlere güvenip
Hadi anlat biraz ne yedin ne içtin ne yaptın ondan sonra ne belirtilerin vardı , biz de bu arada dua edelim de kan sonucundan sonra da sevinelim Allahım aminİnşallah hepimize uğur getirecek
Ya bir an ovulasyon testi sandım sonra jeton düştü.Yumurtalamanin 14. Gunu varmi birseyler kizlar?
Evet lütfen yaaa Reed FlowersHadi anlat biraz ne yedin ne içtin ne yaptın ondan sonra ne belirtilerin vardı , biz de bu arada dua edelim de kan sonucundan sonra da sevinelim Allahım amin
Öncelikle maxijuno ve krilomun balik yagini kullandim astaksantin olanini kesinlikle tavsiye ederim ondan sonra yumurtlamadan sonrs 1 hafta avokado ceviz bal karisimi yedim ve kizlar birsey diyim mi diyolarla hani 2 gunde 1 iliski falan yalan ben hergun iliskiye girdim neredeyse ama kafamdan çıkarmıştım kendime 3 ay vermiştim sağlıklı beslenicem edicem diye kendimden hic emin değildim hala daha değilim ama benim tek ciddi beni şüphelendiren belirtim gogus dolgunlugum olduHadi anlat biraz ne yedin ne içtin ne yaptın ondan sonra ne belirtilerin vardı , biz de bu arada dua edelim de kan sonucundan sonra da sevinelim Allahım amin
İnşallah canim inşallah hele bi kanda kesinlestireyim bol bol dua edecegim sizlereYa bir an ovulasyon testi sandım sonra jeton düştü.
Ay var tabi var çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah
Öncelikle maxijuno ve krilomun balik yagini kullandim astaksantin olanini kesinlikle tavsiye ederim ondan sonra yumurtlamadan sonrs 1 hafta avokado ceviz bal karisimi yedim ve kizlar birsey diyim mi diyolarla hani 2 gunde 1 iliski falan yalan ben hergun iliskiye girdim neredeyse ama kafamdan çıkarmıştım kendime 3 ay vermiştim sağlıklı beslenicem edicem diye kendimden hic emin değildim hala daha değilim ama benim tek ciddi beni şüphelendiren belirtim gogus dolgunlugum oldu
Avokado der susarim ve tavsiye ederim kesinlikle Avokado Avokado AvokadoSağlıklı beslenmenin faydaları işte , hadi kızlar tüm tuşlara basıyoruz ha bi de şey diycektim kuru incir kemiriyorum bu ay :))
Avokado der susarim ve tavsiye ederim kesinlikle Avokado Avokado Avokado
Başla kuzu ama devam et yumurtalamadan sonrads yemeyeAy adetimin 3. günündeyim hemen mi başlasam ya :)))
Olgunlaşmış bulmakta çok zorlanıyorum ya servet olanlardan da olsa alayım mı kırt kırt ???Başla kuzu ama devam et yumurtalamadan sonrads yemeye
Karanlık yerde beklet 2 gune olgunlaşıyorOlgunlaşmış bulmakta çok zorlanıyorum ya servet olanlardan da olsa alayım mı kırt kırt ???