Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol cnm kiz nasilda uykum geliyo ama uyuyamiyom sizde de oluyomu buAnladım canım geçmiş olsun
Öyle miymiş öyle mi didi doktooorEvet pazartesi bana kalsa Salı yapalım bak negatif görenlerin morali bozuluyor. Bana sorsan tam 12.gün Gün yapalım doktor da 12. Varsa çıkar silik çizgi demişti
Doktoruma evde yapsam çıkar mı dedim sen git kan ver emin ol varsa testte silik de çıkar dediÖyle miymiş öyle mi didi doktooor
Hiiim ay ben meraktan ölüyorum ya artık pozitif ya da negatif sonucu öğrenmek istiyorum daha da 4 gün var zaman geçmiyorDoktoruma evde yapsam çıkar mı dedim sen git kan ver emin ol varsa testte silik de çıkar dedi
Adetine mi 4 gün varHiiim ay ben meraktan ölüyorum ya artık pozitif ya da negatif sonucu öğrenmek istiyorum daha da 4 gün var zaman geçmiyor
Yok canım kan testine doktorun çağırdığı güne yaniAdetine mi 4 gün var
ben halâ hissediyorum onuWaww canım sen bi açıklık falan denistinya bir ara sanırım bugün bende öyle bi sey var sabah progestan alırken fark etmiştim simdi de fark ettim aynı şeyi bi açılma gibi bi sey var
hmmm fitilden kaynakli sanirimEvet benim de oluyor özellikle bugün
Fitilden canim o progestan yapiyokizlar bisey sorcam bende su gibi akinti oluyo fitildenmi kaynaklaniyo acaba sizde oluyomu camasirim islaniyo bildiginiz
halâ silik cizgi ilk yaptigim gibi net gorunmuyo ama var yani cizgi senin kacinci gun negatif cikmaya baslamistiYaaaa ne çıktı bakiyimmm