- 19 Aralık 2020
- 574
- 1.800
- 38
Benim geldi geçiyor hatta.Kızlaarrr kırmızılar geldi sanırım bi sessizlik .. :) hemen yollayalım yeni aya hazırlanalım inşallah ..
Bu arada hormon testim iyi, bir tek prolaktinim yüksek çıktı, biraz ona canım sıkkın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim geldi geçiyor hatta.Kızlaarrr kırmızılar geldi sanırım bi sessizlik .. :) hemen yollayalım yeni aya hazırlanalım inşallah ..
Kaç çıktı prolaktininiz?Benim geldi geçiyor hatta.
Bu arada hormon testim iyi, bir tek prolaktinim yüksek çıktı, biraz ona canım sıkkın.
Burda sınır 500 ama benim 800 çıktı.Kaç çıktı prolaktininiz?
Boyunuz kaç acaba?Merhaba aranıza yeni katıldım hepimiz bebeğimizi kucağımıza alırız umarım.13 ay oldu hiç gebelik oluşmadı pkos var Ağustos ayında rahim filmi çekildi bir sorun çıkmadı.Doktor inositol kullanmamı önerdi eşim henüz sperm testi vermedi 27 yaşındayım 70 kiloyum tiroit hastasıyım ilaç kullanarak 1.7 ye düştü tsh, d vitamini kullanıyorum mart ayında endokrine gittim pkos için glifor verdi şuan glifor tiroit ilacı d vitamini ve inositol kullanıyorum.
hayatınıza sağlıklı beslenme ve egzersizi katarak şöyle bi 5 6 kilo kadar verseniz gebelik oluşması kolaylaşır aslında. Benimde boyum 172 geçen 73 kiloya çıkmıştım sonra 4 ayda 10 kilo verdim ve 63 e düştüğüm ayda gebelik oluştu. Bende pıhtılaşma varmış tabi kaybettik ama şuanda yine diyete girdimBoyum 168
Çok geçmiş olsun dilerim hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız dediğiniz gibi kilo versem kolaylaşacak belki de zaten doktor da öyle dedi dikkat etmeye çalışıyorum
0,22 amh ile hamile kaldiginizda neler yaptiniz? Neler kullandiniz?Kızlar merhaba konunun en başından bütün yorumlarınızı okudum.Üzüntülerinizle üzüldüm.
Bende 3 yıllık evliyim, 1 yıl olmayınca teste koştuk 0.22 Amh ile direk tüp bebek önerdiler. Eşimde sonuçlara normal denildi.Durumumuz olmadığı için tüp bebek için beklemeye çekildik. Tabi ben bu arada takviyeler ilaçlar, otlar vs derken hamile olduğumu öğrendim.
Geçtiğimiz Şubat ayında 9. haftada kabi durdu kürtaj oldum. O günden bu yana ise uğraşıyorum. Temmuz ayında Klomen+Çatlatma iğnesi oldum olmadı.Doktorum izne ayrıldığı için iğneden sonra 2 regl geçti denk gelemedim. Diğer tüm hormonlar normal ama gel gelelim bir türlü olmuyor. Şimdi ovülasyon günlerindeyim bakalım hakkımızda hayırlısı
Yok kuzum hiç kolay değil inan 21 mm yumurta oluştu takip ile yyine olmadı.0,22 amh ile hamile kaldiginizda neler yaptiniz? Neler kullandiniz?
Eger bir kere kaldiysaniz sizin icin daha kolay olmali.
Evet ben de beslenme ile amh 2.23 te yas 38 olacak onumuzdeki ay.Yok kuzum hiç kolay değil inan 21 mm yumurta oluştu takip ile yyine olmadı.
Ben o ara hayıt tohumu kullandım çayını içtim, D vitamini, folik asit.
Normalde de kahvaltıyı çok iyi yaparım hala devam ediyorum Avakado,yumurta peynir ve ceviz.Bulursam yanına maydanoz, dere otu ve havuç
Bende 34 girmek üzereyim Aslında bu ay başlamakta geciktim ama 3 gündür yapıyorum.Bir gebenin günlüğünden ve innovita olarak 2 tane birden yapıyorum. İnnovita 18 Eylül net çift çizgi verdi ama diğeri o kadarda koyu çıkmadı.Evet ben de beslenme ile amh 2.23 te yas 38 olacak onumuzdeki ay.
Ovulasyon takibi yapiyor musun ?
İnşallah bu ay hepimiz seviçli haberleri alırız ve sağlıklı bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız. Jeli ne zaman kullandınız.Bende 34 girmek üzereyim Aslında bu ay başlamakta geciktim ama 3 gündür yapıyorum.Bir gebenin günlüğünden ve innovita olarak 2 tane birden yapıyorum. İnnovita 18 Eylül net çift çizgi verdi ama diğeri o kadarda koyu çıkmadı.
Birde Gynoseed aldım onu kullandım bu ay inşallah faydası olur
Var, hayırlı olsun :)Yumurtalamanin 14. Gunu varmi birseyler kizlar?
İnşallah kanda da cikar hala inanamıyorum kuruma cizgisi gibi gelio banaVar, hayırlı olsun :)
Kuruma çizgisi ne demek bilmiyorum, ama pembe görünüyor çizgiler. Kaçıncı dk?İnşallah kanda da cikar hala inanamıyorum kuruma cizgisi gibi gelio bana