- 20 Ağustos 2024
- 74
- 29
- 29
Aşılama nasıl başlıyor süreç nedirhenüz test yapmadım. Aşılama sonrası verilen ilaç sanırım meme uçlarında hassasiyet veriyor. Onun dışında bir belirtim yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşılama nasıl başlıyor süreç nedirhenüz test yapmadım. Aşılama sonrası verilen ilaç sanırım meme uçlarında hassasiyet veriyor. Onun dışında bir belirtim yok.
Doktor kontrolünde ve önerisiyle başlıyor. Bir yılı aşkın sürede korunmasız ilişki olmasına rağmen gebelik gerçekleşmiyorsa başvurulan yöntemlerden biri.Aşılama nasıl başlıyor süreç nedir
Hayır ilaç randevular muayeneler nasıl ilerliyorDoktor kontrolünde ve önerisiyle başlıyor. Bir yılı aşkın sürede korunmasız ilişki olmasına rağmen gebelik gerçekleşmiyorsa başvurulan yöntemlerden biri.
Siz aşılama sürecine başladığınızda doktor yönlendiriyor. Adetin 2. günü süreç başlıyor. Sonra ilaç tedavisi başlıyor, sonra yumurtlama takibi yapıyor. Yani randevuya gerek oluyor mu bilmiyorum ama doktor şu gün gel diyor zaten.Hayır ilaç randevular muayeneler nasıl ilerliyor
Benim aşılama sonrası 3-4-5 günlerde göğüs ucum çok hassastı ama Şuan normalhenüz test yapmadım. Aşılama sonrası verilen ilaç sanırım meme uçlarında hassasiyet veriyor. Onun dışında bir belirtim yok.
Kasıklarımda ara ara çok kısa bi sağ bi sol batma oluyor, meme hassasiyetim benim de normale döndü.Benim aşılama sonrası 3-4-5 günlerde göğüs ucum çok hassastı ama Şuan normal
Sadece karın bölgesinde bi dalgalanma hissediyorum değişik bir şey
Aynı durumdayızKasıklarımda ara ara çok kısa bi sağ bi sol batma oluyor, meme hassasiyetim benim de normale döndü.
Progeston fitil 10 gün kullandım ama teste 4 gün var tekrar almalı mıyım elimde kalmadı Sabah öğle akşam dıTest verdin mi canım
Test verdiniz miHerkese merhabaaa 4 Eylülde ilk aşılamamı oldum, bugün aşılamanın 5.Günü. Yakın zamanda aşılama yaptıranlar gelin birlikte takip edelim. (Siteye yeni üye oldum bu arada)
Benim de dün bitti. Bana doktor kutuyu bitir sadece demişti. Test günüm 19 Eylül.Progeston fitil 10 gün kullandım ama teste 4 gün var tekrar almalı mıyım elimde kalmadı Sabah öğle akşam dı
Tamam o zaman benim de bitti devam etmeyeceğiz o zamanBenim de dün bitti. Bana doktor kutuyu bitir sadece demişti. Test günüm 19 Eylül.
yani bence öyle. Sizin ilk aşılama mıydı?Tamam o zaman benim de bitti devam etmeyeceğiz o zaman
2.aşılamayani bence öyle. Sizin ilk aşılama mıydı?
Hadi yarın güzel haberlerinizi alırız inşallah bende yarın iğne yaptıracam 3 ekim test günüm şimdiden çooook uzun geliyor bana2.aşılama
Merhaba ben de aynı durumdayım bende herhangi bir sorun tespit edilmedi eşimde sperm sayısı ve hız düşüklüğü vardı morfoloji de bozuktu 1 yıl denedik olmadı bu ay ilk defa aşılama denedik bekliyoruz.. inşallah hayırlısıyla olur bebişlerimiz... Denemeden bilinmiyor malesef...Merhaba Hanımlar, ben de bir yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum. Bende yumurtlama, çatlama hiçbir problem yok. Eşimde hafif hız sorunu var ve morfoloji 0 çıktı. Doktorum ekimde aşılamaya başlayacak. Sizlerde sorun neydi, sizce 0 morfoloji ile şansımız olur mu?
İnşallahHadi yarın güzel haberlerinizi alırız inşallah bende yarın iğne yaptıracam 3 ekim test günüm şimdiden çooook uzun geliyor bana
Mutlaka haber verin bizeİnşallah
Allah dualarımızı kabul etsin
Merhaba ben de aynı durumdayım bende herhangi bir sorun tespit edilmedi eşimde sperm sayısı ve hız düşüklüğü vardı morfoloji de bozuktu 1 yıl denedik olmadı bu ay ilk defa aşılama denedik bekliyoruz.. inşallah hayırlısıyla olur bebişlerimiz... Denemeden bilinmiyor malesef.