Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar sonuçlarını nasıl oldu acabaaAminn inşallah şu an tek dileğim bu
Sonuç neEki Görüntüle 3453924 Kızlar bugun çatlatma iğnesinin 10.günü üstteki sabah alttaki akşam gitmiş dimi etkisi
Sonucunux ne acsbaBenim sadece 2 yumurtamın takibini yaptı diğerleri büyümez dedi 2si 16 cm kontrolde 3 gün daha gonal kullan dedi daha kaç cm olduğunu sormadım aşılama gününe kadar kontrole de gitmedim aşılama günü doktoruma ağrım çok var normal mi dedim daha iyi çatlamış o zaman dedi ama muanede birsey demedi
OlumsuzSonuç ne
Bende bu ay aşılama oldum salı günü bugun 3. Günüm var mı sızın bi belirtiniz ?Merhabalar aşılama sonuçlarınız ne kızlar ben de bu ay oldum asilama
Bugün şiddetli bi kramp girdi çok kötüydü gebelikle ilgisi var mı bilmiyorum ama daha önce hiç yasamamistim böyle bi seyBende bu ay aşılama oldum salı günü bugun 3. Günüm var mı sızın bi belirtiniz ?
Sizin var mı belirtinizBende bu ay aşılama oldum salı günü bugun 3. Günüm var mı sızın bi belirtiniz ?
Sizin var mı belirtiniz
Göğüs ve kasık ağrısı var ama o iğneden ve ilaçtanda olabilir o yüzden belirti çok aramamk lazımmışSizin var mı belirtiniz
İnşalalh vardır ilgisi kaçıncı günün aşılamanınBugün şiddetli bi kramp girdi çok kötüydü gebelikle ilgisi var mı bilmiyorum ama daha önce hiç yasamamistim böyle bi sey
Aşılama 7 ovitrelle 9. Günümİnşalalh vardır ilgisi kaçıncı günün aşılamanın
sonucunuz ne oldu acabaKızlar merhaba benim de aşılama 9.gün bugün ama hiçbir belirtim yok biraz göğüs dolgunluğu dışında . Belirtisiz aşılaması tutan var mı acaba
uzuldum cnm yaaa olsun bklm vardir onunda gunuNegatif maalesef
Benim aşılamada 4 . Günüm sırtım çok ağırıyor sizdede oldu mu sırt ağrısı ??Aşılama 7 ovitrelle 9. Günüm