Sağlıklı beslenip , hareket edip, yumurta takip edip eylülde hamile kalacağız🫶Güvenen gelsin..

Aaaaa … hayret ne var ekrandakini söylese görüyorsa .. neyse sen şimdi bunla gerilme stres olma belki hamilesin ona zarar verme rahatça mis gibi uyu sabaha ne kaldı :)))
Kanda ds pozitif cikacagini düşünmüyorum kafam cok karisik aklimda sadece sey var testler bozuktur ne bilim kurumadir yanlıştır

Kanda ds pozitif cikacagini düşünmüyorum kafam cok karisik aklimda sadece sey var testler bozuktur ne bilim kurumadir yanlıştır
Tamam şimdilik öyle düşün , öyle olursa haklıymışım dersin, tersi olursa da çok sevinirsin. Sonuçta herkes her yaptığı testi pozitif görmüyor, her ay hamile olmuyor, bir sürü negatiften sonra pozitif geliyor:)

Tamam şimdilik öyle düşün , öyle olursa haklıymışım dersin, tersi olursa da çok sevinirsin. Sonuçta herkes her yaptığı testi pozitif görmüyor, her ay hamile olmuyor, bir sürü negatiften sonra pozitif geliyor:)
Bu zamana kadar oyle seyler yasadim ki pozitif gorunce inanamiyorum
Bi keresinde 5 gün geciktim kan vermeye gittim eve geliyorum regli oldum nasil agladim üzüldüm dedim bitti ya tamam ben anne falan olamicam bitti yani dedim o sira da da bu testleri görünce inanmıyorum hala

X