- 19 Aralık 2020
- 574
- 1.800
- 38
Muz varsa yanına koy, buz dolabı dışında, sabaha yumuşuyor.Olgunlaşmış bulmakta çok zorlanıyorum ya servet olanlardan da olsa alayım mı kırt kırt ???
Ben tüm tuşlara basıyorum aylardır ama bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muz varsa yanına koy, buz dolabı dışında, sabaha yumuşuyor.Olgunlaşmış bulmakta çok zorlanıyorum ya servet olanlardan da olsa alayım mı kırt kırt ???
Et et, hamişin duası kabul olurmuşİnşallah canim inşallah hele bi kanda kesinlestireyim bol bol dua edecegim sizlere
Canım tebrik ederim çok sevindim bizlerede dua et nolurYumurtalamanin 14. Gunu varmi birseyler kizlar?
Şu kani vereyim bugun bi kesinlessin yatip kalkip size dua edeceğim evet teste cikti ama hala emin değilim inanamıyorum yani :) dun sabah hem eczaneye indim hemde marketten orkid aldim düşün:)Canım tebrik ederim çok sevindim bizlerede dua et nolur
Predictor bi pembe olanindan bide sari olanindan yaptimEt et, hamişin duası kabul olurmuş
Bişey diyeceğim hangi testi yaptın? 2 marka için yalancı pozitif diyorlardı
Sağlık olsun çiçeğim çoğumuz elendik ama devam ediyoruz nasibin vaktini beklemeyeRegle 2 gün kaldı test yaptım, negatif. Bende elendim bu ay
Naptın taze hamişimiz test filan yaptın mı bugünPredictor bi pembe olanindan bide sari olanindan yaptim
Kan verdim sonucu bekliyorum korka korkaNaptın taze hamişimiz test filan yaptın mı bugün
Ay yemin ederim çok heyecanlı lütfen paylaş etiketle bi şeyler yap , pozitif çıkacak Allah’ın izniyle …Kan verdim sonucu bekliyorum korka korka
Tamam bebiskolar bi ciksin aticam inşallah kuzum inşallah heycanla bekliyorum sonucuAy yemin ederim çok heyecanlı lütfen paylaş etiketle bi şeyler yap , pozitif çıkacak Allah’ın izniyle …
İnşallah kolaylıkla hayırla kavuşuruzSağlık olsun çiçeğim çoğumuz elendik ama devam ediyoruz nasibin vaktini beklemeye
Ağaç olduk ayol :)))Tamam bebiskolar bi ciksin aticam inşallah kuzum inşallah heycanla bekliyorum sonucu
Hala cikmadi kuzum bide 5 de verdim kani bide acilde yanii hala bekliyorum bendeAğaç olduk ayol :)))
Pazar ya belki ondandır , geç olsun güç olmasınHala cikmadi kuzum bide 5 de verdim kani bide acilde yanii hala bekliyorum bende
Yarin yada ertesi gun düşermiş sonucu soyleyin dedim soyleyemeyiz dedilerPazar ya belki ondandır , geç olsun güç olmasın
Aaaaa … hayret ne var ekrandakini söylese görüyorsa .. neyse sen şimdi bunla gerilme stres olma belki hamilesin ona zarar verme rahatça mis gibi uyu sabaha ne kaldı :)))Yarin yada ertesi gun düşermiş sonucu soyleyin dedim soyleyemeyiz dediler
Kanda ds pozitif cikacagini düşünmüyorum kafam cok karisik aklimda sadece sey var testler bozuktur ne bilim kurumadir yanlıştırAaaaa … hayret ne var ekrandakini söylese görüyorsa .. neyse sen şimdi bunla gerilme stres olma belki hamilesin ona zarar verme rahatça mis gibi uyu sabaha ne kaldı :)))
Tamam şimdilik öyle düşün , öyle olursa haklıymışım dersin, tersi olursa da çok sevinirsin. Sonuçta herkes her yaptığı testi pozitif görmüyor, her ay hamile olmuyor, bir sürü negatiften sonra pozitif geliyor:)Kanda ds pozitif cikacagini düşünmüyorum kafam cok karisik aklimda sadece sey var testler bozuktur ne bilim kurumadir yanlıştır
Bu zamana kadar oyle seyler yasadim ki pozitif gorunce inanamiyorumTamam şimdilik öyle düşün , öyle olursa haklıymışım dersin, tersi olursa da çok sevinirsin. Sonuçta herkes her yaptığı testi pozitif görmüyor, her ay hamile olmuyor, bir sürü negatiften sonra pozitif geliyor:)