- 26 Ekim 2024
- 87
- 93
- 36
- Konu Sahibi balkopugu26
Ne yazık ki herkese karşı eşit mesafedeAdam sizi tanıyor sonuçta.
Eğer diyorsanız ki, bana ilgisini çok belli ediyor ama iş ortamında olduğu için çekiniyor. O zaman ilk adım sizden gelebilir.
Ancak adam size de diğerleri gibi davranıyorsa bu güzel değil ve sanki boş bir sonuç gibi görünüyor.
Canım kendimi anlatmak ya da övüyor gibi görünmek için sana cevap vermedim. 24 yaşında değilim, 24 yaşından beri spor yapıyorum.Bebeyim beni neden beğenmedim şimdi aura diye bir gerçek var ben kaç yaşında kadınım ama her ortamda ciddi ilgi çekerim (erkeklerin ilgisinden bahsetmiyorum sadece) enerjimden kaynaklı ben soğuk mesafeli olduğum halde insanlar benle konuşmaya vakit geçirmeye çalışır adam senle 1.5 senedir ilgilenmemiş şimdi neden ilgilensin yani sadece yaş 24 boy 1.72 le de olmuyor demek ki
Madem bahsedilmesi gerekiyor bahsedeyim, bugün bir ortama girsem emin ol fazlasıyla dikkat çekerim. çekiyorum da. Ama mesele bu değil işte. Yani mesele ben değilim.
Yok ya böyle adam çöp atmasın ben atarım :)Ya olabilir. Bazen tüm özellikleri barındıran harika insanlar evlilik hayatında evin çöpünü atmak istemediği zaman tüm özelliklerin hiçbir anlamı kalmıyor