-
- Konu Sahibi balkopugu26
Ben hikayeye inanıyorum. Olabilir. Ama adam fazla dibe vurmuş. Böyle biri ile evlenecek olan 10 kez düşünmeli. Senin için de iyi olmuş. Kimler geldi kimler geçti.
senaryosuna inanmayan herkes saygısız, kıskanç, kötü kalpli, fesat onun gözündeRed edilmedim adam acılı demek hoşuna gidiyorsa devam et.
Bazen de insan önce kendini sevip değer verip devam etmeli.
film senaryosu diye boşuna demedik.İyi de niye hikaye uydursun ki ? Benim anlamadığım ilk bulusmada kaldığı eve kadar götürmesi. Mezar taşına kadar göstermesi vs. Bu kadar ayrıntı gereksiz. Yüzeysel anlat geç. Dağlardan alıp taşlara vurmanın anlamı ne
Anlaşmaya bakAma anlaştık onunla diyor, gündüzleri onun dediği gibi, geceleri ve hafta sonları kendi içimden geldiği gibi diyor.
Böyle çok dizi, film sahnesi var ya.film senaryosu diye boşuna demedik.
yemeği yerken bi yarım saatini ayırıp anlatsa, bahsetse eyvallah
alıp bir yerlere götürmesi, mezarlık fotoğrafı göstermesi falan güya
1500 tane detay falan.
Bi yemek yiyip dertleşip dönmüşler işte, bi yere varmamış mevzu.Sonuç ne şimdi konu sahibi adamdan vazgeçmiş mi?
Sıkıysa vazgeçmesinSonuç ne şimdi konu sahibi adamdan vazgeçmiş mi?
Hep adam mı konuşmuş bizim balkopugunun hisleri ne olduBi yemek yiyip dertleşip dönmüşler işte, bi yere varmamış mevzu.
İçine kaçmış kadıncazın hisleri napsın.Hep adam mı konuşmuş bizim balkopugunun hisleri ne oldu
Ağlamış dinlerken…Hep adam mı konuşmuş bizim balkopugunun hisleri ne oldu