Bu Adamın Dikkati Nasıl Çekilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çok ilişki deneyimin yok bence. Tecrübesizsin.
İyi niyetlisin.
Çok üzerler seni.
Hiç kimseye bu kadar sonsuz güvenme.
13 yıllık kocamı bu kadar can hıraş korumam ben.

Arkadaşlar biliyorum ki sizler hiç bir şeye ikna olmazsınız. Çünkü sizler çok okumuş, çok bilgili ve çok kültürlü insanlarsınız. Yalanı dolanı anında yakalarsınız. Acayip über tecrubeli insanlarsınız. Size pes diyorum ve rica ediyorum. Tüm hakaretlerinizi bana edebilirsiniz.
Çok ilişki deneyimin yok bence. Tecrübesizsin.
İyi niyetlisin.
Çok üzerler seni.
Hiç kimseye bu kadar sonsuz güvenme.
13 yıllık kocamı bu kadar can hıraş korumam ben.
Tamam ablacım. Ben Mal'ım zaten. tamam mı istediğin cevabı aldıysan, artık insanların değerlerine saygı duy ve bas git!

Mune Lütfen rica ediyorum bu kadar iğrenç yorumların ve bu kadar iğrenç yorum yapabilen insanların içinde bu konu daha fazla açık kalmasın. Güncellemesini yaptım. Ayrıntısını yazdım.

Konunun kapanmasını rica ediyorum.

Beni de isterseniz süresiz banlayabilirsiniz. Çünkü gerçekten buradaki insanlar psikolojik harp için buradalar gibi. Bu kadar hemcinsini kötüleyen ben ömrü hayatımda görmedim. Burası çok başka bir yermiş..

Ya bazı yorumları cidden sinirlenerek okuyorum. Yok bahane bulmuş, reddetmek için uydurmuş bilmem ne. Evet böyle erkekler var mı var ama konu sahibinin çok kısa anlatımından bile adamın samimiyeti bana geçti.
Bana çok da anormal gelmedi, adam yas sürecini atlatamamış, hala aklında kalbinde o var. Bu kadar çok seven insanlar yok mu var, benim çevremde çok var en azından.
Adamın içinde bulunduğu durum normal değil evet ama demek ki daha çok zamana ihtiyacı var. Ve konu sahibine de tüm samimiyetiyle anlatmış.

tam çağatay ulusoy ve serenay sarıkaya'lı netflix filmi senaryosu olmuş bu
eğer bizi trollemiyorsan, o buluşma sahiden olduysa ve adam sana bunları anlattıysa...
bir insanı reddetmenin bin tane daha kolay yolu var, yani adam öyle bir senaryo yazmış ki sonsuza kadar ondan uzak durasın diye
eğer sen bizi trollüyorsan, buralarda harcanma.
netflix'le görüş bence :)

E olabilir. Yarın bi gün onu da unutur, ömür boyu yas mı tutacak? Unutturan biri çıkar elbet karşısına. İnsan neleri unutmuyor. Unutmak en büyük nimet, unutmasak yaşayamazdık.

Evet akıllı bıdık. İki gün sonra birisi bana yazar diye adam gitmiş mezar ve mezar taşı da yaptırmış dimi? Siz harbi Saygısızsınız ya.

Beni illa konuşturacaksınız. Ulan bu adamın yaptıklarının 10 da birini sizin kocalarınız yapmaz be. Öldüğünüzün ertesi günü mezarınızda sorguya çekilirken yataklarınızda başka kadınlar yatar. Kalkıp burada saçma salak milleti yargılıyorsunuz. Yazıklar olsun size be.

üye sana da adama da bir hakaret etmemiş ki. kendince gayet üsluplu biçimde inandırıcı bulmadığını söylemiş.
kimse burada senin yazdıklarına inanmak zorunda değil. fikrini beyan edebilir.
kimin ne yazacağına karışmaya hakkın yok. hiçbirimizin yok.

Red edilmedim adam acılı demek hoşuna gidiyorsa devam et.
Bazen de insan önce kendini sevip değer verip devam etmeli.

Hadi size içinizdeki nefret ve çürümüş vicdanlarınızla birlikte iyi geceler.

İyi yorumları tenzih ederek, diğerlerini Allah'a havale ediyorum. Aynılarını yaşamamanız dileği ile.

Red edilmedim adam acılı demek hoşuna gidiyorsa devam et.
Bazen de insan önce kendini sevip değer verip devam etmeli.
Reddedileceksem böyle bir adam tarafından reddedileyim tamam mı. Ben bundan şikayetçi değilim.

Saçma sapan hala utanmadan adam seni kandırmış, başından atmış bilmem ne yorumları yapılıyor. MEZAR TAŞI da mı sahte? MEZAR da mı sahte arkadaş? Yahu bu kadar mı uçtunuz siz?

inanmadığım bir hikayenin nesine saygı duyayım ya?
mesaj olayına da inanmadım, kendin hakkında yazdıklarına da inanmadım. konuyu da yazdıklarını da ciddiye almıyorum ki ne saygısı?
başkaları da inanmamış.
saygı hak edilen bir şeydir. yalanlar da saygıyı hak etmez, nokta.
sen konuyu açarken asistanım dedin, bir gün sonra 4 dil bilen uzman olduğunu iddia ettin. neyine inanayım da saygı duyayım?

Ben bu kadar malın mülkün içinde kariyerin içinde geçmişe takılmazdım. Önüme bakardım. Sonuçta herkes fani. Ben öldükten sonra arkamdaki ne yaparsa yapsın.

Evet adam yazılımcı ama basit bir Photoshop yapamıyor

Son yorumumdur. Tek bir yorum dahi yapmayacağım. Allah herkesin gönlüne göre versin. Allah büyüktür.

Kimse kınadığını ve dalgaya aldığını yaşamadan bu dünyadan göçüp gitmezmiş.

Ağzınıza meze yaptıklarınızı ve dalga geçtiklerinizi umarım yaşamazsınız. Çünkü Allah'ın adaleti büyüktür.

İyi geceler.

Evet adam yazılımcı ama basit bir Photoshop yapamıyor
Abla senin kocan baya bi seni zorlamış sanırım. Belli bu kadar güvensizlik bir günde olacak bişey değil. Bu psikoloji de normal bi psikoloji değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…