Bu Adamın Dikkati Nasıl Çekilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Birde tonla laf saymış insanlara. Gerçek olsa bize ne gerçek olmasa bize ne. 30 küsür yaşında biri buraya gelip gerçekliği konusunda kimseyi ikna etmemeli.

60 madde muhabbetinin geçtiği filmler var, şuan adını hatırlamıyorum. Biraz Türk,biraz yabancı film uyarlaması olmuş gibi.
Bu abla dış ticaret mezunu 4 dil biliyor vs vs.
Bizleri de ilkokul terk kakılmış sanıyor galiba.
Evet inandık deyip ağlayacağız falan.

Neden burada bu ruh haline bürünüyorlar.
Bu platform bana öyle şeyler kattı ki, saçma sapan yanlarımi törpüledim.
Hayır bu şekilde ellerine ne geçiyor anlamadım.

Birde yarım saatlik mesafede yemek yedikleri lokantanin yanında yayla varmış… toroslarda mı yemek yediler acaba

Birde tonla laf saymış insanlara. Gerçek olsa bize ne gerçek olmasa bize ne. 30 küsür yaşında biri buraya gelip gerçekliği konusunda kimseyi ikna etmemeli.
konuşmaları, çizdiği profilin tam tersi.
patiswiss ceo'su skandal kadın canlanıyor gözümde
onun da diploması sahte çıkmıştın falan
o kadını bilenler ne demek istediğimi anlar

Tüm hikayede aklımda tek soru, 3 demlik çay içip bu soğukta cişiniz gelmedi mi?
Adam mirifetli ve hızlı içici 2 saatte 3 demlik çay.
Nasıl o kadar cay icip anlattı…
Birde ickiyi bırakmış çaya başlamış o kısımda çok hüzünlü…

Ay yok ben olsam iki dram yaptıramam 2.bardaktan sonra fellik fellik tuvalet ararım hangi şehir bura bi de akşam vakti yayla gibi yer esmiyor mu?
Aklıma bu geldi ben aşıksamda gelmem sorry helede 3 saat oturup çay içiçem aman ne romantik

Eklentiler

• images-2.jpeg
    37,9 KB · Görüntüleme: 42
Adam mirifetli ve hızlı içici 2 saatte 3 demlik çay.
Nasıl o kadar cay icip anlattı…
Birde ickiyi bırakmış çaya başlamış o kısımda çok hüzünlü…
Uğur Işılak yolundan gidiyor. O da benim içkim çayım diyordu. Demek sonunda bu kafaya evriliyorsun

Uğur Işılak yolundan gidiyor. O da benim içkim çayım diyordu. Demek sonunda bu kafaya evriliyorsun

Kufi kafası şeker eziyor

Yeminle bugün bu konuya baktım geldi mi diye.
Bize eğlence çıktı.
Oğlum hasta ayağımda sallarken iyi geldi gecenin sessizliginde güle güle sallıyorum.

Ben bu akşamki yemek hikayesinden önce de yazdım, okuyanların aklıyla dalga geçer tarzda değiştirdi baştan sona doğru konuyu.
Birde bana kimse hikayen ne diye sormadı demiş, adamın kuzeni de bilmiyor demek ki bu yaşananları. Kuzeniyle nasıl olduysa aynı yerde çalışıyormuş ya hani.
O kadar saçma şey var ki yaylası eksik mi kalsın.

İlk defa popüler bir konuya hiç girip bakmadım, onda da inanilmaz şeyler kaçırmışım. Her seyi okumaya da üşeniyorum, çok uzun. Biri özet geçse ne iyi olurdu
Yaa sen nasıl böyle bir hataya düşebilirsin breee gafiil ayy o kadar uzun ki konu. Şu an Uğur Işılak'ın meclisteki uyuklama halı modundayım sorry

Eklentiler

• Screenshot_2024-10-30-01-09-49-38_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 37
Sorun şu ki eğlenceli konular da benim de çenem düşüyor. Tutamıyorum kendimi
Hangimiz sen gibi değliz ki tutma yaz.

Ya en can alıcı yeri yeminle bizi ezik bi salak yerine koydu.

Bir üye gerilmiş konu sahibine de da hal eki degilse nasil yazıldığını öğren yazmış.

Konu sahibi dis ticaret mezunu 4 dil bilen birisiyim yazmış.
Bu kadar elit bir bayan bizim karşımıza bu senaryo ile çıkarsa, hepimiz alırız sazı elimize acı acı tıngırdatırız.
Ne oldu çok beddua ediyordu yok ortalarda.

3 demlik çay demledik bizimle içmek isterse ajda bardakta çay koyarız

Hakkaten hepimiz ayrı bi yalanını İbrahim Tatlıses gibi yüzüne tokat gibi çarpıyoruz.

Ne kadına şiddet mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…