- 19 Mayıs 2020
- 46.083
- 205.776
-
- Konu Sahibi balkopugu26
Neresi ben de merak ettim, burda camı açsak zatüre oluruz.Ay yok ben olsam iki dram yaptıramam 2.bardaktan sonra fellik fellik tuvalet ararımhangi şehir bura bi de akşam vakti yayla gibi yer esmiyor mu?
ben tam olarak bunu söyledim kendisine geçenlerde
gerçek olsa kesinlikle bu kadar detay veremezsin hakkında dedim
allah aşkına hangimiz gerçek insanlar hakkında bu kadar fazla ve spesifik detaylar verebiliriz burada?
biraz zekası olan insan veremez. ya ifşa olmasın diye bazı bilgileri vermiyorum der ya da ifşa olmamak için bazı şeyleri değiştirerek aktarmak zorundayım der
ama asla bu kişinin bahsettiği detayları vermez.
konu sahibi neden veriyor? çünkü gerçek değil. çünkü bahsettiği kişiyi arasak da bulamayız, o yüzden ver allah ver.
Bu abla dış ticaret mezunu 4 dil biliyor vs vs.60 madde muhabbetinin geçtiği filmler var, şuan adını hatırlamıyorum. Biraz Türk,biraz yabancı film uyarlaması olmuş gibi.
konuşmaları, çizdiği profilin tam tersi.Birde tonla laf saymış insanlara. Gerçek olsa bize ne gerçek olmasa bize ne. 30 küsür yaşında biri buraya gelip gerçekliği konusunda kimseyi ikna etmemeli.
Birlik olursak bulabiliriz diye düşünüyorum.Neresi ben de merak ettim, burda camı açsak zatüre oluruz.
Adam mirifetli ve hızlı içiciTüm hikayede aklımda tek soru, 3 demlik çay içip bu soğukta cişiniz gelmedi mi?
Aklıma bu geldi ben aşıksamda gelmem sorry helede 3 saat oturup çay içiçem aman ne romantikAy yok ben olsam iki dram yaptıramam 2.bardaktan sonra fellik fellik tuvalet ararımhangi şehir bura bi de akşam vakti yayla gibi yer esmiyor mu?
Uğur Işılak yolundan gidiyor. O da benim içkim çayım diyordu. Demek sonunda bu kafaya evriliyorsunAdam mirifetli ve hızlı içici2 saatte 3 demlik çay.
Nasıl o kadar cay icip anlattı…
Birde ickiyi bırakmış çaya başlamış o kısımda çok hüzünlü…
Uğur Işılak yolundan gidiyor. O da benim içkim çayım diyordu. Demek sonunda bu kafaya evriliyorsun
Sorun şu ki eğlenceli konular da benim de çenem düşüyor. Tutamıyorum kendimi
Kufi kafası şeker eziyor
Yeminle bugün bu konuya baktım geldi mi diye.
Bize eğlence çıktı.
Oğlum hasta ayağımda sallarken iyi geldi gecenin sessizliginde güle güle sallıyorum.
Ben bu akşamki yemek hikayesinden önce de yazdım, okuyanların aklıyla dalga geçer tarzda değiştirdi baştan sona doğru konuyu.Bu abla dış ticaret mezunu 4 dil biliyor vs vs.
Bizleri de ilkokul terk kakılmış sanıyor galiba.
Evet inandık deyip ağlayacağız falan.
Neden burada bu ruh haline bürünüyorlar.
Bu platform bana öyle şeyler kattı ki, saçma sapan yanlarımi törpüledim.
Hayır bu şekilde ellerine ne geçiyor anlamadı
Birde yarım saatlik mesafede yemek yedikleri lokantanin yanında yayla varmış… toroslarda mı yemek yediler acaba
Yaa sen nasıl böyle bir hataya düşebilirsin breee gafiilİlk defa popüler bir konuya hiç girip bakmadım, onda da inanilmaz şeyler kaçırmışım. Her seyi okumaya da üşeniyorum, çok uzun. Biri özet geçse ne iyi olurdu
Çisi falan boşverin. Kaç yıllık çay tiryakisiyim, iki kişinin 3 demlik çay içtiğini görmedim. Şu detaya kadar karar vermemiştim ama herhalde konu sahibi dalga geçenler yüzünden böyle bir hikaye uydurdu.Yayla çayının özelliğidir bu belki, içiyorsun ama tuvaletin gelmiyor.
Hangimiz sen gibi değliz ki tutma yaz.Sorun şu ki eğlenceli konular da benim de çenem düşüyor. Tutamıyorum kendimi
Hakkaten hepimiz ayrı bi yalanını İbrahim Tatlıses gibi yüzüne tokat gibi çarpıyoruz.Ben bu akşamki yemek hikayesinden önce de yazdım, okuyanların aklıyla dalga geçer tarzda değiştirdi baştan sona doğru konuyu.
Birde bana kimse hikayen ne diye sormadı demiş, adamın kuzeni de bilmiyor demek ki bu yaşananları. Kuzeniyle nasıl olduysa aynı yerde çalışıyormuş ya hani.
O kadar saçma şey var ki yaylası eksik mi kalsın.