Bu Adamın Dikkati Nasıl Çekilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Onu çıkarmıştır hikayeden, gay demesinler yine diye.

Adamın mezarlıkta fotoğrafları falan varmış, fotoşoptur demişler de kim uğraşır yav onla.

Adam dangalak cok net. Simdi okulunu kariyerini falan elestricem sonra gecenin linci bana patlayacak

Ne umutlarla gitti kiz.
Bari 2.bulusmada falan anlatiymis
Yemin ederim ama ispatlayam hesabı.
Günlerce yazdı çizdi, bu senaryoyla çıktı karşımıza…
İnstagramda karşıma çıkıyor, yazarlık kursları var.
Hızlandırılmışına mı katıldı 4 dil bilen aplamızzz…

60 madde muhabbetinin geçtiği filmler var, şuan adını hatırlamıyorum. Biraz Türk,biraz yabancı film uyarlaması olmuş gibi.

2003-2004 döneminde mezunu birinin aynı yıl itü bilgisayar mühendisliğini kazanıp, 2010'de üniversiteden mezun olduğunu, sonra odtü'de yüksek lisans yaptığını, daha sonra aynı kişinin ziraat fakültesini kazanıp okuduğunu. Şuan doktora yaptığını. Bu kişinin okuduğu lise, üniversite sayfaları, büyük ihtimal aldığı sınav notları, yazdığı makale ve tezler hepsi kendi adıyla internette var.

Bu bahsettiğin kariyerde birini linkedn kullanan bir insanın bulmasının çok kolay olduğunu bilerek bunları böyle ayrıntılı yazıp, hepsinin gerçek olduğuna inanmamızı mı bekliyorsun?

Burada anonim bir avuç insanın fikri gerçekten hayatında bu kadar önemli mi? Kimse böyle bir buluşma sonrası buraya gelip konu açmaz, duşunu alır cilt bakımı yapar evde keyfine bakar. Ne ara eve geldin, yarınki mesaiye hazırlanmadan dinlenmeden konu açtın.

Gece gece git evde keyfine bak. Ne elaleme laf yetiştiriyorsun. Çok ilginç gerçekten.

Bizim cerez87 de sihirli annemi yazmıştı geldi bunuda canhıraş savundu cerez doğru söyle bu sen misin yeni hikayeler mi yazıyorsun söyle teyzene kızmicam
37 yaşındayken buradaki kadınlara teyze demesinden daha rezil olamaz hiçbir şey ya, öyleyse çekinmeden yazabilir.

Ama inanilmayinca sinirlenip beddua ediyor.
Geçen gün de biri bunun gibi beddua ediyordu.
Adamla sanal aylarca konusmus, evlenecez pembe panjur kıvamında.
Yüz yüze görüştüğünde adam ben denizciyim her limanda , ciddi düşünmüyorum demis.

Üyeler yazınca hepimize beddua etti.

İki üyeyi tanıştırsak süper kanka olurlar…

ben tam olarak bunu söyledim kendisine geçenlerde
gerçek olsa kesinlikle bu kadar detay veremezsin hakkında dedim
allah aşkına hangimiz gerçek insanlar hakkında bu kadar fazla ve spesifik detaylar verebiliriz burada?
biraz zekası olan insan veremez. ya ifşa olmasın diye bazı bilgileri vermiyorum der ya da ifşa olmamak için bazı şeyleri değiştirerek aktarmak zorundayım der
ama asla bu kişinin bahsettiği detayları vermez.
konu sahibi neden veriyor? çünkü gerçek değil. çünkü bahsettiği kişiyi arasak da bulamayız, o yüzden ver allah ver.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…