Bu Adamın Dikkati Nasıl Çekilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yani tek bekar olması değil, gerçekten güçlü bir erkek olması, güçlü bir otoritesi olması, hoş bir erkek olması, herkes tarafından seviliyor olması ve gerçekten beğendiğim, beğenilen birisi olması nedeniyle değerlendiriyorum.
Adam sana o gözle baksaydı fırsat kollardı o yüzden daha fazla peşinde koşarak küçük düşmeyin bence

Bence herke s boşuna hevesleniyor buraya yazıyorum adamın dağ taş geze geze çkü düşmüş... akşam da anca kayadan mağaradan falan konuşur konu sahibesi de sıkıntıdan bayılır :halay: :halay:
ben umutluyum. eğer adamın hiç gönlü olmasaydı yemeğe çıkmazdı bence. çünkü bi kadın yemek yiyelim diyorsa ilgi duyduğu içindir adam da boş olsa hiç umut vermek istemezdi bence

Bu tarz adamlar direk evlilik diyen kadinlardan zaten hoslanmaz. Fikirsel ve zihinsel uyum aralar, guven ararlar. Derin sohbetler edebilmek, kulturen paylasim yapabilmek, anlasilmak ve olgunluk isterler. Taniyorum boyle bir iki kisiyi hepsinin beklentileri bu sekilde.

Valla bir mesaj yazmıştım ama son sayfaları görmemişim galiba yemeğe falan çıkmışlar hadi bakalım 😅

ben umutluyum. eğer adamın hiç gönlü olmasaydı yemeğe çıkmazdı bence. çünkü bi kadın yemek yiyelim diyorsa ilgi duyduğu içindir adam da boş olsa hiç umut vermek istemezdi bence

Yani katılıyorum adamın hiiiiç gönlü olmasaydı zaten gidelim demezdi. Öte yandan bence adamın içi geçmiş türkü dinleyip dağda bayırda geziyor muhtemelen çkü çoktan ölmüştür...bu akşam da mıy mıy bir muhabbetle geçecek gibime geliyor konu sahibesi sıkıntıdan patlayarak eve dönücek. Böyle 1 yıl 2 yıl beklenen gözde büyütülen insanlarla buluşmaların sonu genelde hayalkırıklığı oluyor höh bu muymuş diyorsun.

Arkadaşlarımla beraber daha ilerisini yaptığımız da oldu bizim. Sadece tanışmak veya tanıştırmak için yapılan şeyler. O zamanlar buraya yazsak hepimiz besbekar kalırmışız diycem de ben bildiğimi okurdum muhtemelen yine 🥲

Konu sahibinin olayı bana pek olumlu gibi gelmedi ama bunda olmaz başkasında olur. Arayan belasını da mevlasını da bulurmuş.
Tabi canim ne numaralar ceviriyor millet tanismak icin.
Bana da bu is pek olmax gibi geldi ama galiba yemege davet etmis heyecanla onu bekliyorum😃

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X