konu sahibi ben de senin adam gibi issiz yerde kamp yapmayi seven biriyim. gece gece gelen "yarin gezi yapmak istiyorum öneri yapsana" benzeri sorular bana da cok gelir. adim gibi emin olurum ki o kisi gitmeyecek. çünkü böyle seylere son saniye karar verilmez. hele pazara hic sıkıştırilmaz. ve beni yorup tavsiye alip gitmeyen isnanlara eksi puan veririm
o da muhtemelen gitmeyecegini oylesine attığını düşünüyordur.
o yuzden sana onerim onu sasirt, pazar günü bir yere gittiğini söyle. cadirin ekipmanin yok o yuzden icinde hem cadir hem bungalov olan, hem tuvaleti banyosu temiz olan, hem istanbula uzak olmayan bir yer onereyim. buraya ben hep giderim.
KOZA BUNGALOVÇadırda kamp yapmaya alışmış ancak farklı bir deneyim yaşamak isteyen misafirlerimiz,…
www.sahilkampistanbul.com
paylasacagin bilgiler
şilede
giris 2000 tl
orman koza ve deniz koza var. deniz olanlarin manzarasi daha güzel ama ruzgardan korkup ormani sectin
sessiz sakin huzurluydu. bir salıncak buldun sallandin kendinle basbasa kalmanin tadini çıkarttın
ormanda yürüyüş yaptin
sahil cok guzeldi ama hava denize girecek kadar guzel degildi
yunus gördün temiz bir deniz
gece tahtalardan soğuk geliyordu kiyafetlerinle kapattin ama yine de üşüdün.
bunlari söyle, mesajini is olsun diye degil gercekten bilgi almak icin attigini düşünür:) hem gozunde tek başına ormana gitmeyi seven biri olursun. hem de üşüdüğün icin dogru ekipman almak istedigini soylersin. belki beraber decatlona , nort face'e falan gidersiniz ya da kendi urunlerinin linkini atar arada muhabbet devam eder