Bu Adamın Dikkati Nasıl Çekilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Memnundur değildir seni ilgilendirmez. Sende o bile yok. Çöp olsa razı olacaksın ama yok. Hayal dünyan bile 6-12 yaş dizilerinden ibaret. Övünecek bir hayatın bile yok. Yazık kız sana.

Sen niye atladın hoşt

Milletin hayatindan sana ne? Kocamla mutlu ya da mutsuzum seni ilgilendiren kısmı hangisi? 😒
Kendimi nerde övmüşüm? Yaşimi, koşullarımı yazmışım. Sende olmayınca övünmek olarak anladın sanırım. Normal ama, okuduğunu anlama konusunda pek başarılı değilsin...

Sen anla be ya da ne yazdığını idrak et ben sana hayatını mı sormuşum bence de bana ne senin hayatından ne diye kocam var benim çok mutluyum çocuğum var diyosun teyze hahaha

ustte kudralobara da acikladim. kadin zaten bu yola girmis gece gece yarin gezi yapicam deyip soru sormus adama. carsamba günü "hee gitmedim bir yere evdeydim" demesi cok ezikce olur. zaten konu sahibi olmadigi gibi davranmis sorarken. devam ettirsin belki buradan yürür bir sekilde. zaten bu kadar akilli adami kolay kandiramaz. heveslendigi gibi bir kampa gitseler agac altina işemek, yururken ayagina dikenli ciceklerin batmasi, sicagin altinda terlemek , sogukta burnundaki sumugun donmasi, kilometrelerce yurumek falan...bunlardan zevk almayan biri kendini gizleyemez. bin pisman olur anlar adamin hayalindeki gibi olmadigini. adam da anlar kizin asko kusko oldugunu
Aşko kuşko demeyelim de konforuna düşkün diyelim. Bikaç sene önce arkadaşların ısrarıyla karavanla kampa gittik. Bak karavan diyorum çadır falan değil. En son dönelim diye ağlıyordum 1.5 gün sonra. 😂😂😂

Beni anlatmışsın. Eşim beni şöyle bir yere götürse dönene kadar burnundan getirir, bir daha da en ufak bir konuda bile fikrini beyan etmesine izin vermezdim😂 gittiğine gideceğine pişman olurdu. Muhtemelen burdaki adamin bu tarz tecrubeleri olmuştur 😂
evet iste herkesin sevecegi seyler degil. hatta eziyetli seyler kamp hayati. simdi bir yalanla adamin ilgisini cekse bile zaten devam ettiremez. kendi de anlar adamla hayatlarinin uygun olmadığını.
kamp demek amelelik demek. amele gibi taşırsin agir çantaları , kumluk yerdeysen cadirin ici de kum olur yatarken batar, yagmur yagar disaridan iceriye camur tasirsin. tuvalet zaten yok adam yanından bir anda uzaklassa çömdürmeye gittigini bilirsin 😂 sen hanimefendi halinle caliliklara isersin, şiril şiril sesin gelir adama😂😂😂
sevmeyen icin cidden cile.
ama sevene cok guzel. biz kamping bile tercih etmeyiz fazla yapay diye direkt ormanda sahilde kaliriz kimsenin olmadigi.
sevgilim taslardan oturma grubu yapar, ustune kiyafetlerden minder yapar tasa oturmayalim diye😅 ekmek bayatlar arayip buldugumuz kiremitle kizartiriz,
IMG-20240512-WA0015.jpg
sarimsaklari derede yikadigimiz taslarla ezeriz. hatta erkek arkadasim cicegine bile şöyle bir saksi yapmisti
IMG-20240512-WA0002.jpg

seven icin harika sevmeyene eziyet kesinlikle

Sen niye atladın hoşt

Sen anla be ya da ne yazdığını idrak et ben sana hayatını mı sormuşum bence de bana ne senin hayatından ne diye kocam var benim çok mutluyum çocuğum var diyosun teyze hahaha
Bu seviyeyle çöpten bile koca zor şekerim. Ayrıca 37 yaşında koskoca kadınsın, karta kaçmışsın ne teyzesi amcası. Sana teyze deniyor artık.

Sen niye atladın hoşt

Devreler error veriyor, belki kurtarma şansı hala vardır. Git profesyonel destek al, teyze nasihati😃😃😃

Sen niye atladın hoşt

Aranızda iki yaş var. 39 yaşında adam bulsan yere göğe koyamayacaksın, aynı yaşta kadına teyze derken utanmıyosun hiç. Bu kadar erkek meraklısı olmayın işe yaramıyor demek ki bak bi tane bile bulamıyonuz.

ustte kudralobara da acikladim. kadin zaten bu yola girmis gece gece yarin gezi yapicam deyip soru sormus adama. carsamba günü "hee gitmedim bir yere evdeydim" demesi cok ezikce olur. zaten konu sahibi olmadigi gibi davranmis sorarken. devam ettirsin belki buradan yürür bir sekilde. zaten bu kadar akilli adami kolay kandiramaz. heveslendigi gibi bir kampa gitseler agac altina işemek, yururken ayagina dikenli ciceklerin batmasi, sicagin altinda terlemek , sogukta burnundaki sumugun donmasi, kilometrelerce yurumek falan...bunlardan zevk almayan biri kendini gizleyemez. bin pisman olur anlar adamin hayalindeki gibi olmadigini. adam da anlar kizin asko kusko oldugunu

Aklıma eşim ve arkadaşlarla kamp maceramız geldi, cidden sevmeyene eziyet. Eşimi kırmamak için (Arkadaşları ile tercih ettiği bir aktivite ama bir kere olsun benle de gitmek istiyordu, kabul ettim) katıldım, çocuğumuza da macera olsun dedim. Sonuç: Dört duvar ve kilitli kapıların verdiği güveni bulamayarak anksiyete yaşayan, uyuyamayan, rahat çiş yapamayacağı endişesi üzerine milyon kere çişi gelip duran bir kadının ızdırabı konulu kısa film.

evet iste herkesin sevecegi seyler degil. hatta eziyetli seyler kamp hayati. simdi bir yalanla adamin ilgisini cekse bile zaten devam ettiremez. kendi de anlar adamla hayatlarinin uygun olmadığını.
kamp demek amelelik demek. amele gibi taşırsin agir çantaları , kumluk yerdeysen cadirin ici de kum olur yatarken batar, yagmur yagar disaridan iceriye camur tasirsin. tuvalet zaten yok adam yanından bir anda uzaklassa çömdürmeye gittigini bilirsin 😂 sen hanimefendi halinle caliliklara isersin, şiril şiril sesin gelir adama😂😂😂
ama sevene cok guzel. biz kamping bile tercih etmeyiz fazla yapay diye direkt ormanda sahilde kaliriz kimsenin olmadigi.
sevgilim taslardan oturma grubu yapar, ustune kiyafetlerden minder yapar tasa oturmayalim diye😅 ekmek bayatlar arayip buldugumuz kiremitle kizartiriz,Eki Görüntüle 3496171 sarimsaklari derede yikadigimiz taslarla ezeriz. hatta erkek arkadasim cicegine bile şöyle bir saksi yapmistiEki Görüntüle 3496172

Bence mükemmel bir olay benim tek eksiğim fitlik ve kondisyon. 2 adım yürüyünce nefes nefese kalıyorum malesef. Konu sahibi spor yapıyormuş ama yıllardır. Ondan bence sevebilir.

sevgilim taslardan oturma grubu yapar, ustune kiyafetlerden minder yapar tasa oturmayalim diye😅 ekmek bayatlar arayip buldugumuz kiremitle kizartiriz,Eki Görüntüle 3496171 sarimsaklari derede yikadigimiz taslarla ezeriz. hatta erkek arkadasim cicegine bile şöyle bir saksi yapmistiEki Görüntüle 3496172
Üstümüzden ayı geçer diye korkmuyor musunuz ya 😂 bir gece çadırda kaldım güneş ne zaman doğacak diye dakka saydım 😂 ayı işin espirisi de dışardaki bilinmezlik ve zemindeki konforsuzluk beni mahvetti 🙂↕️

kamp demek amelelik demek. amele gibi taşırsin agir çantaları , kumluk yerdeysen cadirin ici de kum olur yatarken batar, yagmur yagar disaridan iceriye camur tasirsin. tuvalet zaten yok adam yanından bir anda uzaklassa çömdürmeye gittigini bilirsin
Ayyyy kiiz hiç benlik değil. Okurken darlandım. 😵‍💫
Karavana bile ters gözle bakıyorum kız ben🤨 gıcık kaparak. 😒

Bütün gün elektrik internet yok, kitap mı okuyorsunuz?

Üstümüzden ayı geçer diye korkmuyor musunuz ya 😂 bir gece çadırda kaldım güneş ne zaman doğacak diye dakka saydım 😂 ayı işin espirisi de dışardaki bilinmezlik ve zemindeki konforsuzluk beni mahvetti 🙂↕️
Ay ben artık cesaret edemiyorum domuz artmış bizim burda. 😀

Ay ben artık cesaret edemiyorum domuz artmış bizim burda. 😀

O gecenin karanlığında çişin gelince, kamp alanından az daha ötelerde bir yerde poponu bilinmeze doğru açmak Katip, o savunmasızlık... Kurt mu gelir, ayı mı iner, domuz mu kıtlar, yılan mı tıslar artık şansına.

Aklıma eşim ve arkadaşlarla kamp maceramız geldi, cidden sevmeyene eziyet. Eşimi kırmamak için (Arkadaşları ile tercih ettiği bir aktivite ama bir kere olsun benle de gitmek istiyordu, kabul ettim) katıldım, çocuğumuza da macera olsun dedim. Sonuç: Dört duvar ve kilitli kapıların verdiği güveni bulamayarak anksiyete yaşayan, uyuyamayan, rahat çiş yapamayacağı endişesi üzerine milyon kere çişi gelip duran bir kadının ızdırabı konulu kısa film.
Hiç kamp deneyimi olmayana kamp alanları dışında konaklamak eziyettir gerçekten, kimsenin olmadığı yerde elektrik su olmadan yaşamaya çalışmak, hele böcek vs korkunuz varsa tuvalet ihtiyacınızı karşılamak, bezden bir şeyin içinde uyku tulumuyla yatmak herkese göre değil, özenen kamp yapmak isteyenler önce campinglerde deneyimlemeli, en azından duşları tuvaletleri alışveriş yapacak marketleri oluyor, daha kalabalık bir ortamda konakladığınız için de güvende hissedersiniz, ki konforu sevenler için kamp alanları dahi istedikleri imkanları sunmaz ama kamp yapmayı sevenler için teneke üzerinde midye/balık pişirmek, gecenin sessizliği karanlığında kafa dinlemek zevklidir😍

Hiç kamp deneyimi olmayana kamp alanları dışında konaklamak eziyettir gerçekten, kimsenin olmadığı yerde elektrik su olmadan yaşamaya çalışmak, hele böcek vs korkunuz varsa tuvalet ihtiyacınızı karşılamak, bezden bir şeyin içinde uyku tulumuyla yatmak herkese göre değil, özenen kamp yapmak isteyenler önce campinglerde deneyimlemeli, en azından duşları tuvaletleri alışveriş yapacak marketleri oluyor, daha kalabalık bir ortamda konakladığınız için de güvende hissedersiniz, ki konforu sevenler için kamp alanları dahi istedikleri imkanları sunmaz ama kamp yapmayı sevenler için teneke üzerinde midye/balık pişirmek, gecenin sessizliği karanlığında kafa dinlemek zevklidir😍

Mune ben kamp insanı değilim zaten, eşimi kıramadım, bi de oğluma güzel bir çocukluk hatırası kalmasını istedim. Bizimkiler beni daha zorlu bir seviyeden başlattılar. :)) "İki güncük" dediler, bir geceyi nasıl geçirdim bana sor, içime içime manyak oldum. Sabah da "Gidiyom ben hoçça ğalın" diye ardıma bakmadan gitmeye kalktım bebemi de alıp. Kocayı mocayı bırakıyordum orada : D : D

Bence yürümek için yazdığını anlamıştır. Ah yürümek sen nelere kadirsin. Astronotum dese aaa marsa gidiyorlarmis ben de geleyim deriz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X