- Konu Sahibi balkopugu26
Bu yorumu anlarım. Saygı da duyarım. Ama çok çirkinleşen üyeler vardı. Sana bakmaz sen de o aura yok bana bakar diyen üyelere de kıskançlıktan başka bir şey diyemem.Olaya çok yanlış yerden bakıyorsunuz. Burada yorum yazan birçok kadın meslek sahibi. Birçoğu da evli. Bunların içinde ben de dahilim. Evliyim. Bahsettiği profil hiçbir şekilde umrumda değil. Bana da hitap etmiyor zaten. Neden kıskanayım ? Haa şunu derim 4 dil biliyor. İyi bir sirkette çalışıyor konu sahibi. Takdir ederim. Çünkü bir kadın olarak bu seviyeye çıkmış. İyi de adam karşısinda kendini niye aşağılara atmış. Onlarca yorum yazıldı şurada adamı bu kadar gözünde büyütme diye.Evli bir insanla bekar bir insanın bakış açısı aynı olmaz. Çünkü biri o yollardan geçmiş ve evliliğin ne olduğunu biliyor.
Adamın kariyeri de zerre umrumda değil. Evlilikte karakter önemlidir. Kariyer sadece imkan sağlar. Karakteri olmayan bir adamın kariyeri olsa ne yazar.
Bekar kafası ile evli kafasının ilişkilere bakışı aynı olmaz. Bunu evlenirse anlar. Ama şu an biz ne dersek ya kıskanç oluruz ya da eleştirenler olarak yaftalanırız.
Yine diyorum. Yine diyeceğim. Erkekler için kadınların adım atmasına gerek yok. Zaten onlar içten dürtülü canlılar. Kendileri isterse adım atarlar. Erkekler için hiçbir şey bahane olmaz. Yeter ki o kadınla birlikte olmak istesin.
1.5 yıl bir erkek sizi umursamadı ise beklentiye girmemek lazım.Konu sahibinin isteği hayal kırıklığına dönecektir. Burada mesele adam değil konu sahibinin üzülmesini kimse istemediği için herkes realist davranmış.
Konu sahibi adamın dikkatini çekmediğini biliyor ama biraz mantık biraz beğeni biraz da yaşının getirdiği durum ile evlenmek istiyor. Aklında kalmaması için bir adım atmak istiyor bunda yanlış ne olabilir? Red edilirse de edilirim sıkıntı yok diyor ee daha neden ısrarla o adam saba bakmaz ilgisini çekerdin şimdiye kadar deniyor. Yüzde 10 ihtimal varsa da şansını denemekten ne zarar çıkar. Hiç mi kadınlar teklif etmiyor kocalarının hiç aklında yokken aklına kendilerini düşürmüyor. İmkansız diye bahsedilip zorbalanmış. Şansını denemek istiyor sadece.