Bu Adamın Dikkati Nasıl Çekilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sırf adamı ikna etmek için bu kadar yalana gerek var mı? Dolandırıcılık bu resmen. Sevmediği, yapmak istemediği, daha önce yapmadığı hatta şu an da yapmadığı şeyi sırf bir adamın gözüne girmek için bu kadar yalanla bezeyerek anlatması hiç mantıklı değil. Seni severim ama bu kadarı çok fazla. Çok saçma.
e gidecem demis zaten bu da kolpa
gece gece cok acil gibi "yarin gezi yapicam (bu ne demekse)" diyen birinin "hee pazar evde oturdum demesi bence daha ezik. madem bir yalan soyledi devam ettirsin.
konu sahibi zaten daglarda bayirlarda kamp yapabilecek biri degil ama adama beraber gitmeyi teklif etmis. zaten olmadığı biri gibi davranarak mesaj atmis.
bence ayni hesap 😅

e gidecem demis zaten bu da kolpa
gece gece cok acil gibi "yarin gezi yapicam (bu ne demekse)" diyen birinin "hee pazar evde oturdum demesi bence daha ezik. madem bir yalan soyledi devam ettirsin.
konu sahibi zaten daglarda bayirlarda kamp yapabilecek biri degil ama adama beraber gitmeyi teklif etmis. zaten olmadığı biri gibi davranarak mesaj atmis.
bence ayni hesap 😅
Gitmek istiyorum demek başka, gitmiş gibi yapmak başka.

Gitmek istiyorum demek başka, gitmiş gibi yapmak başka.
e gitmek istiyorum diye gece gece adami rahatsiz edip hic gitmemesi bence daha sacma. adam icin eksi puan heveslenip heveslenip totosunu kaldirip gitmeyen bri kadin.
bosver zaten beraber gitseler bile ilk kampta adamin üc yanindaki agacin altina işerken anlar bu adamin hayalindeki adam olmadığını 😂😂

e gitmek istiyorum diye gece gece adami rahatsiz edip hic gitmemesi bence daha sacma. adam icin eksi puan heveslenip heveslenip totosunu kaldirip gitmeyen bri kadin.
bosver zaten beraber gitseler bile ilk kampta adamin üc yanindaki agacin altina işerken anlar bu adamin hayalindeki adam olmadığını 😂😂
Adam şu an zaten onun gitmeyeceğini sadece iletişim kurmak için böyle söylediğini biliyor. Ama gitmediği yeri ballandıra ballandıra anlatırsa ulan hatun kamp seviyor diye düşünebilir. Tamamen olmadığı bir kişiliğe bürünmüş olur o zaman.

Adam şu an zaten onun gitmeyeceğini sadece iletişim kurmak için böyle söylediğini biliyor. Ama gitmediği yeri ballandıra ballandıra anlatırsa ulan hatun kamp seviyor diye düşünebilir. Tamamen olmadığı bir kişiliğe bürünmüş olur o zaman.
e o zaman da iliskiye baslarlar belki. zaten konu sahibinin de istedigi bu . bize de bunu sormus baslikta :)
iliskilerin basinda insanlarin olmadigi biri gibi davranması saglikli degil ama anormal de degil. hayatinda kitap arka sayfasi okumamis erkekler kitap kurdu gibi davranir, babasinin köyünden uzaga gitmemis insanlar gezgin ruhlu oldugunu iddia eder, kiskanc insanlar "kendine guvenmeyen kiskanc olur" diye beylik beylik konusur.. bu TC sınırlari icinde cok normal bir sey.
zaten baslasalar bile adam bir iki görüşmede anlar konu sahibi aşko kusko mu degil mi diye. bunlar saklanacak seyler degil ki. ayni kitap okudugunu iddia eden erkegin aslinda okumayan biri oldugunun kisa surede belli olmasi, kiskancligi kucumseyen kişinin kisa sure sonra kiskancligini saklayamamasi gibi.
ne kadar gizleyebilir ki insan özünü? en azindan bir sekilde adamin dikkatini cekmis olur belki bir sansini dener. olmazsa da olmayacağını görür 36 yasinda platonik takilmaktan vazgecer , yeni hikayelere acar kendini

e o zaman da iliskiye baslarlar belki. zaten konu sahibinin de istedigi bu . bize de bunu sormus baslikta :)
iliskilerin basinda insanlarin olmadigi biri gibi davranması saglikli degil ama anormal de degil. hayatinda kitap arka sayfasi okumamis erkekler kitap kurdu gibi davranir, babasinin köyünden uzaga gitmemis insanlar gezgin ruhlu oldugunu iddia eder, kiskanc insanlar "kendine guvenmeyen kiskanc olur" diye beylik beylik konusur.. bu TC sınırlari icinde cok normal bir sey.
zaten baslasalar bile adam bir iki görüşmede anlar konu sahibi aşko kusko mu degil mi diye. bunlar saklanacak seyler degil ki. ayni kitap okudugunu iddia eden erkegin aslinda okumayan biri oldugunun kisa surede belli olmasi, kiskancligi kucumseyen kişinin kisa sure sonra kiskancligini saklayamamasi gibi.
ne kadar gizleyebilir ki insan özünü? en azindan bir sekilde adamin dikkatini cekmis olur belki bir sansini dener. olmazsa da olmayacağını görür 36 yasinda platonik takilmaktan vazgecer , yeni hikayelere acar kendini
Bunların tamamı benim bakış açımla anormal işte. Olmadığın biri gibi görünerek karşındaki insanı bir ilişkiye başlamaya ikna etmek ya da sana ilgi duymasını sağlamak çok küçük düşürücü bir şey bence.

Ek olarak bu eğilimi burada beslemek de yanlış. Yalan önerisi vermek yerine bu adam seni olduğun gibi beğenir ve isterse sağlıklı iki insanın sağlıklı ilişkisi olur diye doğru yola sevkedecek öneriler verilmeli konu sahibi kızacak küsecek olsa da.

Bunların tamamı benim bakış açımla anormal işte. Olmadığın biri gibi görünerek karşındaki insanı bir ilişkiye başlamaya ikna etmek ya da sana ilgi duymasını sağlamak çok küçük düşürücü bir şey bence.
ben de saglikli demiyorum ki. bence bir adamı gözünde bu kadar ilahlaştirip yakin markaja almak - yurtdisi borsalarindaki parasindan tatile gittigi yerleri - günübirlik iliskileri- ise gelirken herkesi arabasina aldigini bilmek vs de sagliksiz. hatta urperdim yani bu ne adam senin belki adini biliyor ama sen her detaya hakimsin. biri beni bu kadar stalklasa ve öğrensem korkudan kapimi kitler de yatardim :)
ama konu sahibi zaten girmiş bu olaya. zaten olmadığı gibi davranmis, zaten sansini denemek istiyor.
carsamba günü adama "hee gitmedim geziye evdeydim" dese adamin gözünde büyük bir eksi puan olacak. hazir bir adim atmisken ilerlesin bakalim. her sey olacagina varir.
eger ben böyle bir mesaj atsaydim ertesi gün iyi kötü bir yere giderdim, adama da anlik foto atardim "seni dinledim mutluyum. yeni onerilere açığım" falan diye :)

CEO falan bunlar IT sektöründe çok da geçerliliği olmayan ünvanlar. Yani var tabi yok değil ama çok deneyimli yazılımcının Machine Learning uzmanının getir götürünü yapar. Bu sektöre hakim biri bunları bilir zaten. Farklı bir hikaye gibi yansıtıyor olabilir.
IT sektöründe CEO yerine yazılımcının kıdemi daha önemlidir.

Bu söylediklerinizin Türkiyede hiçbir geçerliliği yok. Belki yıllardır yurtdışında olduğunuzdan buraya pek hakim olmayabilirsiniz. Ancak burda IT sektöründe bulunduğunuz konum gayet önemli. Kıdem daha önemli demişsiniz de zaten kıdemi olanlar iyi de bir çalışansa bir süre sonra manager oluyor. En çok maaş da prestij de onların oluyor. Kan, gözyaşı, entrika neler dönüyor manager olmak için 😬 Türkiyede IT sektöründe ceo, cto, müdür vs olmak demek köşeyi dönmek demek (özellikle büyük bir şirkette)

Konu sahibinin adamı gözünde fazlaca büyüttüğüne katılıyorum. Zaten insana sevdiği kişi dünyanın en harikulade insanı gibi geliyor. Ancak kaç sayfa okudum cidden konuda en takılınmayacak yerlere takılmışsınız.

Son düzenleme:
konu sahibi ben de senin adam gibi issiz yerde kamp yapmayi seven biriyim. gece gece gelen "yarin gezi yapmak istiyorum öneri yapsana" benzeri sorular bana da cok gelir. adim gibi emin olurum ki o kisi gitmeyecek. çünkü böyle seylere son saniye karar verilmez. hele pazara hic sıkıştırilmaz. ve beni yorup tavsiye alip gitmeyen isnanlara eksi puan veririm
o da muhtemelen gitmeyecegini oylesine attığını düşünüyordur.
o yuzden sana onerim onu sasirt, pazar günü bir yere gittiğini söyle. cadirin ekipmanin yok o yuzden icinde hem cadir hem bungalov olan, hem tuvaleti banyosu temiz olan, hem istanbula uzak olmayan bir yer onereyim. buraya ben hep giderim.
paylasacagin bilgiler
şilede
giris 2000 tl
orman koza ve deniz koza var. deniz olanlarin manzarasi daha güzel ama ruzgardan korkup ormani sectin
sessiz sakin huzurluydu. bir salıncak buldun sallandin kendinle basbasa kalmanin tadini çıkarttın
ormanda yürüyüş yaptin
sahil cok guzeldi ama hava denize girecek kadar guzel degildi
yunus gördün temiz bir deniz
gece tahtalardan soğuk geliyordu kiyafetlerinle kapattin ama yine de üşüdün.

bunlari söyle, mesajini is olsun diye degil gercekten bilgi almak icin attigini düşünür:) hem gozunde tek başına ormana gitmeyi seven biri olursun. hem de üşüdüğün icin dogru ekipman almak istedigini soylersin. belki beraber decatlona , nort face'e falan gidersiniz ya da kendi urunlerinin linkini atar arada muhabbet devam eder

Buraya eskiden biz de geliyorduk eşimle 😄 racing motosikletle kamp malzemeleri taşimak istemedigimizde ama ayni zamanda kamp yapmak istedigimizde.
Gercekten cok hoştu🥲 super onerilerin var hep

Ya konu bibi denen üye mi? Birisi konu açıp sen şöylesin böylesin elde edemezsin ben elde ederim diyor komediii
Gerçekten kadınların birbirini çekemediği doğruymuş
Konu sahibi deli divane aşığım demedi 1.5 yıldır izliyor olabilir mantıklı da düşümüş olabilir kendine eş olarak uygun görnüş olabilir. O elde ettiği bilgileri instagramdan takip ederek elde edebilir. Borsada hissesi olduğunu da adam söylemiş zaten. Adamın ilgisi 0 olabilir ama kadın fark ettirip kendine bağlayabilir. Böyle ilişkiler var

Hiç sizin gibi değilim konuyu baştan beri okuyorum sizin gibi saçmalayan tüm üyelere eksiyi bastım siz sonlara doğru çoşmuşsunuz yorum üzerine yorum başkalarına yaranmaya çalışmışsınız (o kadar hayatsızsınız sanırım) ben de eksilemişim.
Aynen siz çok ahlaklısınız. Sen elde edemezsin bibi elde eder diyip duruyorsunuz. Djdjjd
Kıskançlıklarınızla başbaşa bırakıyorum alıntılamayın beni
Yaş kaç pardon, lise çağında falan mısın? Ya okuduklarını anlamaktan biçaresin ya da insanlar bibiyi destekledi diye kıskandın. Başka bir açıklaması yok... Yukarıda da yazmışım, Bibiyi pek tanımıyorum, kendisi ile bir samimiyetimde yok ama kadın gibi kadın bence. Ne istediğini biliyor demişim, söylediklerini mantıklı bulmuşum.

Evet çok hayatsizim, canım sıkıldıkca da burda takılıyorum. Ayni senin gibi? 😃 Bak çıldırıp burda yazıp duruyorsun ama birileri seninle ilgili de yazmış. Hayatın berbat halde, muhtemelen ilişkilerinde dikiş tutturamadiğin içinde kendince senin durumunda olanlara destek çıkıyorsun...

39 yaşındayım ben, kariyerli evli çocuklu kadınım. Çok şükür keyfimiz, sağlığımız yerinde. Konu sahibinin nesini kiskanmam gerekiyor tam olarak??? Cidden merak ediyorum.

Hadi sen git biraz pembe dizi falan izle, onlarda oluru var böyle şeylerin.

konu sahibi ben de senin adam gibi issiz yerde kamp yapmayi seven biriyim. gece gece gelen "yarin gezi yapmak istiyorum öneri yapsana" benzeri sorular bana da cok gelir. adim gibi emin olurum ki o kisi gitmeyecek. çünkü böyle seylere son saniye karar verilmez. hele pazara hic sıkıştırilmaz. ve beni yorup tavsiye alip gitmeyen isnanlara eksi puan veririm
o da muhtemelen gitmeyecegini oylesine attığını düşünüyordur.
o yuzden sana onerim onu sasirt, pazar günü bir yere gittiğini söyle. cadirin ekipmanin yok o yuzden icinde hem cadir hem bungalov olan, hem tuvaleti banyosu temiz olan, hem istanbula uzak olmayan bir yer onereyim. buraya ben hep giderim.
paylasacagin bilgiler
şilede
giris 2000 tl
orman koza ve deniz koza var. deniz olanlarin manzarasi daha güzel ama ruzgardan korkup ormani sectin
sessiz sakin huzurluydu. bir salıncak buldun sallandin kendinle basbasa kalmanin tadini çıkarttın
ormanda yürüyüş yaptin
sahil cok guzeldi ama hava denize girecek kadar guzel degildi
yunus gördün temiz bir deniz
gece tahtalardan soğuk geliyordu kiyafetlerinle kapattin ama yine de üşüdün.

bunlari söyle, mesajini is olsun diye degil gercekten bilgi almak icin attigini düşünür:) hem gozunde tek başına ormana gitmeyi seven biri olursun. hem de üşüdüğün icin dogru ekipman almak istedigini soylersin. belki beraber decatlona , nort face'e falan gidersiniz ya da kendi urunlerinin linkini atar arada muhabbet devam eder
İyi hoş da yengeç ama bu sensin... Sen zaten bu işle meşgul olmuşsun. Gel sen bana de ki yap. Ben yapmam ki çünkü sevmiyorum kamp falan. Ee sevmeyen kişi nasıl yapacak? Sırf birini istiyor diye bu olmaz ki. Yani çünkü bunun için de bı alt yapı lazım. Sen biraz fazla dışa dönüksün. Sohbeti ilerletmek bile mesele yani.
Tavsiyen güzel olsa da bence olmaz yani😒

Yaş kaç pardon, lise çağında falan mısın? Ya okuduklarını anlamaktan biçaresin ya da insanlar bibiyi destekledi diye kıskandın. Başka bir açıklaması yok... Yukarıda da yazmışım, Bibiyi pek tanımıyorum, kendisi ile bir samimiyetimde yok ama kadın gibi kadın bence. Ne istediğini biliyor demişim, söylediklerini mantıklı bulmuşum.

Evet çok hayatsizim, canım sıkıldıkca da burda takılıyorum. Ayni senin gibi? 😃 Bak çıldırıp burda yazıp duruyorsun ama birileri seninle ilgili de yazmış. Hayatın berbat halde, muhtemelen ilişkilerinde dikiş tutturamadiğin içinde kendince senin durumunda olanlara destek çıkıyorsun...

39 yaşındayım ben, kariyerli evli çocuklu kadınım. Çok şükür keyfimiz, sağlığımız yerinde. Konu sahibinin nesini kiskanmam gerekiyor tam olarak??? Cidden merak ediyorum.

Hadi sen git biraz pembe dizi falan izle, onlarda oluru var böyle şeylerin.
Ahhshshs kendi hayatını övmüş pauhaba tamam Allah mutluluk versin çok memnunsunyz kocanızdan eminimmm

Ahhshshs kendi hayatını övmüş pauhaba tamam Allah mutluluk versin çok memnunsunyz kocanızdan eminimmm
Memnundur değildir seni ilgilendirmez. Sende o bile yok. Çöp olsa razı olacaksın ama yok. Hayal dünyan bile 6-12 yaş dizilerinden ibaret. Övünecek bir hayatın bile yok. Yazık kız sana.

eger ben böyle bir mesaj atsaydim ertesi gün iyi kötü bir yere giderdim, adama da anlik foto atardim "seni dinledim mutluyum. yeni onerilere açığım" falan diye :)
Ohaaa kafaya bak😅 kadın milletinden korkulur.
Çok kariyerli, dağ bayır gezen beyefendi kaç kurtar kendini.
Sen tavlama teknikleri online dersleri ver.
:confused:

Yok değiliz aslında kocasız kalırız diye korkuyoruz ondan madem koca kötü birşey sen neden evlenemicem kimse beni sevmiyor evleniceğim kişiyi rüyamda görmek için dualar peşine düşüp ağlıyorsun :) mutlu mesut yaşa

İyi hoş da yengeç ama bu sensin... Sen zaten bu işle meşgul olmuşsun. Gel sen bana de ki yap. Ben yapmam ki çünkü sevmiyorum kamp falan. Ee sevmeyen kişi nasıl yapacak? Sırf birini istiyor diye bu olmaz ki. Yani çünkü bunun için de bı alt yapı lazım. Sen biraz fazla dışa dönüksün. Sohbeti ilerletmek bile mesele yani.
Tavsiyen güzel olsa da bence olmaz yani😒
ustte kudralobara da acikladim. kadin zaten bu yola girmis gece gece yarin gezi yapicam deyip soru sormus adama. carsamba günü "hee gitmedim bir yere evdeydim" demesi cok ezikce olur. zaten konu sahibi olmadigi gibi davranmis sorarken. devam ettirsin belki buradan yürür bir sekilde. zaten bu kadar akilli adami kolay kandiramaz. heveslendigi gibi bir kampa gitseler agac altina işemek, yururken ayagina dikenli ciceklerin batmasi, sicagin altinda terlemek , sogukta burnundaki sumugun donmasi, kilometrelerce yurumek falan...bunlardan zevk almayan biri kendini gizleyemez. bin pisman olur anlar adamin hayalindeki gibi olmadigini. adam da anlar kizin asko kusko oldugunu

ustte kudralobara da acikladim. kadin zaten bu yola girmis gece gece yarin gezi yapicam deyip soru sormus adama. carsamba günü "hee gitmedim bir yere evdeydim" demesi cok ezikce olur. zaten konu sahibi olmadigi gibi davranmis sorarken. devam ettirsin belki buradan yürür bir sekilde. zaten bu kadar akilli adami kolay kandiramaz. heveslendigi gibi bir kampa gitseler agac altina işemek, yururken ayagina dikenli ciceklerin batmasi, sicagin altinda terlemek , sogukta burnundaki sumugun donmasi, kilometrelerce yurumek falan...bunlardan zevk almayan biri kendini gizleyemez. bin pisman olur anlar adamin hayalindeki gibi olmadigini. adam da anlar kizin asko kusko oldugunu
Beni anlatmışsın. Eşim beni şöyle bir yere götürse dönene kadar burnundan getirir, bir daha da en ufak bir konuda bile fikrini beyan etmesine izin vermezdim😂 gittiğine gideceğine pişman olurdu. Muhtemelen burdaki adamin bu tarz tecrubeleri olmuştur 😂

Milletin hayatindan sana ne? Kocamla mutlu ya da mutsuzum seni ilgilendiren kısmı hangisi? 😒
Kendimi nerde övmüşüm? Yaşimi, koşullarımı yazmışım. Sende olmayınca övünmek olarak anladın sanırım. Normal ama, okuduğunu anlama konusunda pek başarılı değilsin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X