Bu adam bitirmek mi istiyor?

Bu adam 8 Ağustos 2022 Pazartesi açtığınız Ayrılmalı mıyım, galiba soğudum? konusunda ; 35 yaşlarındaydı.

5 günde 5 yaş aldı adam.Nedense pazartesi boşanmış olduğunu söylediğiniz bu adam; bir kaç güne kadar da boşanma aşamasında çıkacakmış gibi geliyor.

Böyle bir açık bulma çabanızı anlayamadım. doğum gününü kutlarken 40a dayandık felan dedi ben o gün şaşırdım şakayla karışık sordum. Doğduğu yılı kimliği elime alıp bakacak halim yok. Boşanmış olduğuna eminim adamın ailesinin içindeyim aylardır sirekli görüşüyoruz, boşandığı tarihi bile biliyorum, verdiği nafakayı hangi malları bıraktığını vs vs (yengeleri anlattı) bu nasıl bir tavır ayrıca?

Evet doğru söylüyorsunuz. Zaten dediğim gibi bu kadar yaşı olduğunu asla tahmin etmezdim. Benim babam erken yaşta baba olmuş ve babamla yaş farkı çok az bunu düşünmek çok kötü yapıyor beni

Bu kadar yaşı olduğunu asla tahmin etmezdiniz demek.

Beraber olduğun kişi bir Uzman Dr. mu, daha kötüsü doçent? Ya da Prof ?

Hayır akademisyen, bizim bölümde değil...

Diğer konunuzda adamın akademisyen olduğunu söylemiştiniz. Tıp fakültesi 2.sınıfı bitirmiş, lisede ve sınava hazırlanırken bolca matematik çalışmış bir insansınız.

Adamın kariyerine bakarak dahi , basit toplama işlemiyle yaşını tahmin edebilirdiniz.

Akademisyen öğrenci ilişkisini normal gören hiç bir okul görmedim şimdiye kadar. Sizin okul ve okul çevresinde de normal görüldüğünü sanmıyorum.

Evet doğru söylüyorsunuz. Zaten dediğim gibi bu kadar yaşı olduğunu asla tahmin etmezdim. Benim babam erken yaşta baba olmuş ve babamla yaş farkı çok az bunu düşünmek çok kötü yapıyor beni

Bu kadar yaşı olduğunu asla tahmin etmezdiniz demek.

Beraber olduğun kişi bir Uzman Dr. mu, daha kötüsü doçent? Ya da Prof ?

Hayır akademisyen, bizim bölümde değil...

Diğer konunuzda adamın akademisyen olduğunu söylemiştiniz. Tıp fakültesi 2.sınıfı bitirmiş, lisede ve sınava hazırlanırken bolca matematik çalışmış bir insansınız.

Adamın kariyerine bakarak dahi , basit toplama işlemiyle yaşını tahmin edebilirdiniz.

Akademisyen öğrenci ilişkisini normal gören hiç bir okul görmedim şimdiye kadar. Sizin okul ve okul çevresinde de normal görüldüğünü sanmıyorum.

20-40 dan sonrasını inan ki okumadım gencecik yaşta 40 yaşında adamla ne işin var konu başlığı da bitirmek mi istiyor ? Herifteki lüxe bak ulan daha adamın bu şüpheye düşeceği yerde açtığınız konuya bakın.
Büyük konuşmak istemiyorum kız kardeşim var 19 yaşına girdi ama kız kardeş değil evladım kızım benim o bir sene sonra bana 40 yaşında biriyleyim dese kıyaamet kopar

8 ağustos konunuzda , sadece 5 gün önce adamın e devlet şifresi de elinizdeydi. Adamın e- devlet şifresini bilen insan yaşını da net olarak bilirdi.

Bizim fakültede akademisyen değil yani Dr değil. Ayrıca üniversite içinde değil başka şekilde tanıştık sonra konuştuk vs. O arada takibe başladım sürekli şenlikler festivaller sporlar felan paylaşıyordu sonradan arastirdim ve onla da konuştum başka fakültede akdemisyen normalde. Yargilayacaksaniz yorum yapmayın lütfen size yalan borcum yok buraya troll soru yazacak halim de yok, yardıma ihtiyacım var buradaki insanlar genelde benden büyük ve olgun belki söylediğiniz şeylerle ikna olup kendimi ayrılmam herektigi konusunda inandiririm diye düşünerek yazılanları okuyorum sizlere açıklama yapmakla uğraşmak istemiyorum

Sizin 2 yıllık hayat tecrübeniz çoğumuzu yayan bırakıyordur belki de , bilemeyiz.

E tamam iste sen de sevgilini ailenle tanistir diyorum. Bak yengesi neler anlatmis sana sen neden annenle tanistirmadin? Bence iliskinize bir sans ver sende ailenle tanistir. Kizi ile tatile gidiyor benimle tatile bile gitmedi diyordun. Tatile gitmeyi dusundugun adami tanimak ailenin hakki olmali.

Keyfime bakmaya çalışıyorum da araya sen giriyorsun tam bakamıyorum, lütfen rahatsız etme yazın. Bu amcayı salın gitsin, pis herif ne işi var kızı yaşındaki kadınla?
Aklınca kontrol altına almaya çalışıyor tabi genç olduğunuz için. Sallamayın. İletişimi kesin, on/on beş yıl sonra dedeniz gibi olacak siz gençliğin doruklarindayken. Allah aşkına yaşınıza yakın insanlarla muhabbet edin.

Herkes yaşıtıyla ve konumuna uygun biriyle beraber olursa daha mutlu olur.

Bazen hatalar gözümüze sokulur ve biz görmek istemeyiz. İşte o zaman çok sert bir tokat gelir. Anlarız evet ama çok acıtır.

Peki adamın ergen mesajlarına ne demeli?

Hmm ok bye yazsa tam olacakmış

Ablacım içinden gelmiyorsa sal gitsin boşver. Bir de bu konularda mantığını dinle derim.
Napıcan tazecik yaşınla elin çocuğuna annelik mi yapıcan?
Ohooo neler çıkar karşına neler.
Bak çok değil 5 sene sonra tammm 20li yaşların ennn güzelini yaşarken adam 45 olucak ve artık o hayat enerjisi, seni çeken hali tavrı, en basitinden cinsel performansı vs kalmıcak.
Sonunuz yok sizin o yüzden her geri adım attığında kendi sürecini uzatmış olucaksın.

Konu sahibine soralım. Okumaya gittiği üniversitedeki yaşını bir türlü tahmin edemediği akademisyenle ne işi varmış ?

Belki adam hikayenin mağdurudur , kim bilir.

20 yaşındaki bir kızın 40 yaşındaki adamla ne işi olur ya,
Sizi sevmediği belli amaçlarla kullandığı çok açık değil mi?
Eşiyle de aldatma sebebiyle boşanmıştır kesin,

Adam boşanmış etmiş artık 20lik yaşta sizin gibi henüz oturmuş karakteri oturmamış toy genç bir kizla(anlattığınız sohbet içeriklerine bakarak söylüyorum) ancak gönül eğlendirir diye düşünüyorum. Ortak noktaniz zaten pek yoktur tek baginizi sex ile kurabilirsiniz o da bikac yil sonra bitince siz artık bu ilişkiden umdugunuzu bulamiycaksiniz. Ama adam zenginse orası baska. Parası olduğu surece rahat rahat yaşayıp gidersiniz

Ayrilin. 20 yaşindasiniz 40 yaşinda evlenmiş boşanmiş coluk cocuk sahibi adamla ayni frekansta olamazsiniz zaten.

Kendinize yazik, bu kadar özguvensiz olmayin daha genç ve duygulari, ilişkiyi yaşama bicimi size uyan birilerini bulun. Yaş farkı olur da bu kadar da olmaz, bunun geleceği yok.

20 yaşındaki bir kızın 40 yaşındaki adamla ne işi olur ya,
Sizi sevmediği belli amaçlarla kullandığı çok açık değil mi?
Eşiyle de aldatma sebebiyle boşanmıştır kesin,
Açık söylemek gerekirse cinsellik amacıyla kullanmasına ihtimal vermiyorum. İlk ilişkimizde bile daha ileri gidemeyiz evlenirsek bir gün ancak o zaman diyen ve benim istediğimden pişman olmayacagimdan sonra ilişkiye giren biri yani öyle söyleyeyim. Zaten çok bir düşkünlüğü yok daha çok hayatı yaşayıp eğlenip gezeceği birini istiyor anladığım kadarıyla. Mesela bugün evde duralım ya yalnız kalalım biraz derdim ben, olur mu ya pazar günü evde durmayalım kahvaltıya çıkıp arkadaşlarla bisiklet turuna çıkalım felan derdi. Hadi haftasonu şu şehre gidip gezelim derdik, akşam otele geçince uyuyalım yarın işimiz çok derdi. Demek istediğim cinsellik açısından ne kadar tecrübeli ve iyi olsa da onun için gerçekten son sıralara yakındır cinsellik.

Aldattığı için mi bilmiyorum bana onun arkadaşı güvensizlik ve anlaşamama yüzünden boşandıklarını söylemişti. Birbirlerinin aileleriyle vs hiç anlaşamıyorlarmış vs

Öyle bir boyutu olsa daha iyiymiş. Ayyy okurken gözlerim açıldı. Siz calisiyor musunuz da adama borc veriyorusnuz? Yoksa ailenizin parasi mi veriyorsunuz.
Adama kendinizi kullandiriyorsunuz resmen.
Yazik annene babana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…