- 16 Haziran 2011
- 14.693
- 60.448
-
- Konu Sahibi sprusormakicinuye
Ben 20 o 40 yaşında bunu da göz önünde bulundurun.....
Hatırlayanlar vardır geçen gün konu açmıştım sevgilimle alakalı. Sessiz bitirmek veya kendi kendime affedip devam etmek istemedim. Bir hafta kadar sessiz kalıp yazdığı şeylere görüldü attım sorun ne diye sorunca bir şey yok dedim geçiştirdim. Ama sonra şimdiye kadar nelere kırıldığımı işte beni sevmediğini düşündürdüğünü vs anlattım çok uzun uzun. İçimde ona karşı birseylerin koptuğunu vs v. Kapatalım hemen bunları, duymak istemiyorum bir daha, seni çok seviyorum, doğal kıskançlıklar bu dediklerin benim hatalarım değil vs deyip üste çıkmaya çalıştı. Özür bekliyorum dedi üstüne. Sonra yine cevap vermedim kendisi yazdı sonra tekrar. eskiye dönelim hemen dedi. Böyle anlatınca ben haksızmışım gereksiz naz yapan biriyim gibi gözüküyor ama gerçekten çok üzdü ve hakettiğim ilişki bu değil, ya düzelecek ya bitecekdi.
Şimdi de ailemle tatile geldim, biliyordu bugün geleceğimizi. Vardınız mi niye haber vermedin felan dedi yol yorgunluğu uyuyakalmisim, darlama lütfen yeter dedim çok mesaj attığı için. (Zamanında boş şeyler için küstü, tek mesaj atsın diye telefon başında bekledim günlerce)
Varınca her yerden resim at merakta bırakma felan diyordu. Ama gerçekten içimden gelmedi onla konuşmak bir şey atmak felan. Zaten ailem sürekli dibimde telefonla uğraşmak istemiyorum o da ayrı. Otel odasının ve manzaranın videosunu çekip hikaye koymuştum. Bana hiçbir şey atmayip paylaşyazmış
Yazdığı şeyleri yazıyorum direk:
-anladim ben seni
-sevmiyorsun artık beni, uzaklaştırıyorsun kendinden
-sen bak keyfine ben bölmeyim seni
-haydi hoşçakal sana
Bitsin istiyor ve bitiriyor mu yoksa benim çabalamamı mi istiyor bu adam. Benim kafam gerçekten çok karışık eskisi gibi asla hissetmiyorum, bitirmeye bile kararliydim ama şimdi bu öyle yazınca biraz dank etti galiba kaybetmeyi ne kadar istemediğimi düşündüm
Böyle bir açık bulma çabanızı anlayamadım. doğum gününü kutlarken 40a dayandık felan dedi ben o gün şaşırdım şakayla karışık sordum. Doğduğu yılı kimliği elime alıp bakacak halim yok. Boşanmış olduğuna eminim adamın ailesinin içindeyim aylardır sirekli görüşüyoruz, boşandığı tarihi bile biliyorum, verdiği nafakayı hangi malları bıraktığını vs vs (yengeleri anlattı) bu nasıl bir tavır ayrıca?Bu adam 8 Ağustos 2022 Pazartesi açtığınız Ayrılmalı mıyım, galiba soğudum? konusunda ; 35 yaşlarındaydı.
5 günde 5 yaş aldı adam.Nedense pazartesi boşanmış olduğunu söylediğiniz bu adam; bir kaç güne kadar da boşanma aşamasında çıkacakmış gibi geliyor.
Evet doğru söylüyorsunuz. Zaten dediğim gibi bu kadar yaşı olduğunu asla tahmin etmezdim. Benim babam erken yaşta baba olmuş ve babamla yaş farkı çok az bunu düşünmek çok kötü yapıyor beni
Beraber olduğun kişi bir Uzman Dr. mu, daha kötüsü doçent? Ya da Prof ?
Hayır akademisyen, bizim bölümde değil...
Evet doğru söylüyorsunuz. Zaten dediğim gibi bu kadar yaşı olduğunu asla tahmin etmezdim. Benim babam erken yaşta baba olmuş ve babamla yaş farkı çok az bunu düşünmek çok kötü yapıyor beni
Beraber olduğun kişi bir Uzman Dr. mu, daha kötüsü doçent? Ya da Prof ?
Hayır akademisyen, bizim bölümde değil...
20-40 dan sonrasını inan ki okumadım gencecik yaşta 40 yaşında adamla ne işin var konu başlığı da bitirmek mi istiyor ? Herifteki lüxe bak ulan daha adamın bu şüpheye düşeceği yerde açtığınız konuya bakın.Ben 20 o 40 yaşında bunu da göz önünde bulundurun.....
Hatırlayanlar vardır geçen gün konu açmıştım sevgilimle alakalı. Sessiz bitirmek veya kendi kendime affedip devam etmek istemedim. Bir hafta kadar sessiz kalıp yazdığı şeylere görüldü attım sorun ne diye sorunca bir şey yok dedim geçiştirdim. Ama sonra şimdiye kadar nelere kırıldığımı işte beni sevmediğini düşündürdüğünü vs anlattım çok uzun uzun. İçimde ona karşı birseylerin koptuğunu vs v. Kapatalım hemen bunları, duymak istemiyorum bir daha, seni çok seviyorum, doğal kıskançlıklar bu dediklerin benim hatalarım değil vs deyip üste çıkmaya çalıştı. Özür bekliyorum dedi üstüne. Sonra yine cevap vermedim kendisi yazdı sonra tekrar. eskiye dönelim hemen dedi. Böyle anlatınca ben haksızmışım gereksiz naz yapan biriyim gibi gözüküyor ama gerçekten çok üzdü ve hakettiğim ilişki bu değil, ya düzelecek ya bitecekdi.
Şimdi de ailemle tatile geldim, biliyordu bugün geleceğimizi. Vardınız mi niye haber vermedin felan dedi yol yorgunluğu uyuyakalmisim, darlama lütfen yeter dedim çok mesaj attığı için. (Zamanında boş şeyler için küstü, tek mesaj atsın diye telefon başında bekledim günlerce)
Varınca her yerden resim at merakta bırakma felan diyordu. Ama gerçekten içimden gelmedi onla konuşmak bir şey atmak felan. Zaten ailem sürekli dibimde telefonla uğraşmak istemiyorum o da ayrı. Otel odasının ve manzaranın videosunu çekip hikaye koymuştum. Bana hiçbir şey atmayip paylaşyazmış
-anladim ben seni
-haydi hoşçakal sana
Bitsin istiyor ve bitiriyor mu yoksa benim çabalamamı mi istiyor bu adam. Benim kafam gerçekten çok karışık eskisi gibi asla hissetmiyorum, bitirmeye bile kararliydim ama şimdi bu öyle yazınca biraz dank etti galiba kaybetmeyi ne kadar istemediğimi düşündüm
Böyle bir açık bulma çabanızı anlayamadım. doğum gününü kutlarken 40a dayandık felan dedi ben o gün şaşırdım şakayla karışık sordum. Doğduğu yılı kimliği elime alıp bakacak halim yok. Boşanmış olduğuna eminim adamın ailesinin içindeyim aylardır sirekli görüşüyoruz, boşandığı tarihi bile biliyorum, verdiği nafakayı hangi malları bıraktığını vs vs (yengeleri anlattı) bu nasıl bir tavır ayrıca?
Ya dediğim gibi boşanma konusunda eminim. Elimde e devlet şifresi bile var oradan bile teyit ettim. Ayrıca ailesiyle tanıştırdı ve arada bir görüşüyorduk, annesi yengeleri geçmişini biliyor musun başından evlilik geçtiğini vs sorguladılar, onlar da yalnız kaldıkça eski evliliğinden bahsettiler niye boşandığını vs söylediler. Hatta benimkinin boşanma sürecinde evi ve arabaları eşine bırakıp valiz alıp ailesinin yanına yerleştiğini sıfırdan hayat kurduğunu, onu ilk kez mutlu gördüklerini anlattılar. Annesi de olmaz olarak bakıyordu olaya benim okulum devam ettiği için özelikle.
Şehir dışı meselesi de eski eşinin aracı bozulmuş, ve kızı için kullanıyor genelde onu götürüp gelirken vs. Şehir dışından parça getirmeleri gerekmiş usta bunun tanıdığı olunca kadını yalnız göndermek istememiş. Mesajlarını vs hep gösterir telefonu elindedir yani o yüzden kadınla aralarındaki iletişimi bile biliyorum.
Bizim fakültede akademisyen değil yani Dr değil. Ayrıca üniversite içinde değil başka şekilde tanıştık sonra konuştuk vs. O arada takibe başladım sürekli şenlikler festivaller sporlar felan paylaşıyordu sonradan arastirdim ve onla da konuştum başka fakültede akdemisyen normalde. Yargilayacaksaniz yorum yapmayın lütfen size yalan borcum yok buraya troll soru yazacak halim de yok, yardıma ihtiyacım var buradaki insanlar genelde benden büyük ve olgun belki söylediğiniz şeylerle ikna olup kendimi ayrılmam herektigi konusunda inandiririm diye düşünerek yazılanları okuyorum sizlere açıklama yapmakla uğraşmak istemiyorumBu kadar yaşı olduğunu asla tahmin etmezdiniz demek.
Diğer konunuzda adamın akademisyen olduğunu söylemiştiniz. Tıp fakültesi 2.sınıfı bitirmiş, lisede ve sınava hazırlanırken bolca matematik çalışmış bir insansınız.
Adamın kariyerine bakarak dahi , basit toplama işlemiyle yaşını tahmin edebilirdiniz.
Akademisyen öğrenci ilişkisini normal gören hiç bir okul görmedim şimdiye kadar. Sizin okul ve okul çevresinde de normal görüldüğünü sanmıyorum.
Bizim fakültede akademisyen değil yani Dr değil. Ayrıca üniversite içinde değil başka şekilde tanıştık sonra konuştuk vs. O arada takibe başladım sürekli şenlikler festivaller sporlar felan paylaşıyordu sonradan arastirdim ve onla da konuştum başka fakültede akdemisyen normalde. Yargilayacaksaniz yorum yapmayın lütfen size yalan borcum yok buraya troll soru yazacak halim de yok, yardıma ihtiyacım var buradaki insanlar genelde benden büyük ve olgun belki söylediğiniz şeylerle ikna olup kendimi ayrılmam herektigi konusunda inandiririm diye düşünerek yazılanları okuyorum sizlere açıklama yapmakla uğraşmak istemiyorum
Böyle bir açık bulma çabanızı anlayamadım. doğum gününü kutlarken 40a dayandık felan dedi ben o gün şaşırdım şakayla karışık sordum. Doğduğu yılı kimliği elime alıp bakacak halim yok. Boşanmış olduğuna eminim adamın ailesinin içindeyim aylardır sirekli görüşüyoruz, boşandığı tarihi bile biliyorum, verdiği nafakayı hangi malları bıraktığını vs vs (yengeleri anlattı) bu nasıl bir tavır ayrıca?
Keyfime bakmaya çalışıyorum da araya sen giriyorsun tam bakamıyorum, lütfen rahatsız etme yazın. Bu amcayı salın gitsin, pis herif ne işi var kızı yaşındaki kadınla?Ben 20 o 40 yaşında bunu da göz önünde bulundurun.....
-anladim ben seni
-haydi hoşçakal sana
Keyfime bakmaya çalışıyorum da araya sen giriyorsun tam bakamıyorum, lütfen rahatsız etme yazın. Bu amcayı salın gitsin, pis herif ne işi var kızı yaşındaki kadınla?
Aklınca kontrol altına almaya çalışıyor tabi genç olduğunuz için. Sallamayın. İletişimi kesin, on/on beş yıl sonra dedeniz gibi olacak siz gençliğin doruklarindayken. Allah aşkına yaşınıza yakın insanlarla muhabbet edin.
Ya sizin derdiniz ne gerçekten saçma saçma şeyler söylüyorsunuz. Kimsenin beni tanımadığı anonim bir ortamda niye çarpıtarak anlatayım?Konu sahibine soralım. Okumaya gittiği üniversitedeki yaşını bir türlü tahmin edemediği akademisyenle ne işi varmış ?
Belki adam hikayenin mağdurudur , kim bilir.
Ama normalde asla böyle davranmam. Bendeki soğukluğun tek sebebinin kendisi olduğunu da söyledim. Günde 1-2 mesaj atıp cevap verecek miyim diye yoklamak dışında bir şey yapmıyor ki. Yazdığı şeyler de aramızda hicbir şey yokmuş normalmişiz gibi bebeğim ne yapıyorsun yok işte noldu felan, yani ben ona uzun uzun açıkladım bu hatalarından dolayı soğudum öyle hissedemiyorum dedim adam hemen o konuyu kapat bir daha açma diyor. O böyle dedi diye unutacak halim yok ki. Bana orada birkaç cümle etse bir daha yapmayacağını anlasam felan zaten ben yumuşarım. Çocuk oyuncağı gibi davranan oydu. Hata yapayım sonra akşam özür dilerim aşkım ya seni seviyorum diyince unutacağımı düşünüyordu hep
Açık söylemek gerekirse cinsellik amacıyla kullanmasına ihtimal vermiyorum. İlk ilişkimizde bile daha ileri gidemeyiz evlenirsek bir gün ancak o zaman diyen ve benim istediğimden pişman olmayacagimdan sonra ilişkiye giren biri yani öyle söyleyeyim. Zaten çok bir düşkünlüğü yok daha çok hayatı yaşayıp eğlenip gezeceği birini istiyor anladığım kadarıyla. Mesela bugün evde duralım ya yalnız kalalım biraz derdim ben, olur mu ya pazar günü evde durmayalım kahvaltıya çıkıp arkadaşlarla bisiklet turuna çıkalım felan derdi. Hadi haftasonu şu şehre gidip gezelim derdik, akşam otele geçince uyuyalım yarın işimiz çok derdi. Demek istediğim cinsellik açısından ne kadar tecrübeli ve iyi olsa da onun için gerçekten son sıralara yakındır cinsellik.20 yaşındaki bir kızın 40 yaşındaki adamla ne işi olur ya,
Sizi sevmediği belli amaçlarla kullandığı çok açık değil mi?
Eşiyle de aldatma sebebiyle boşanmıştır kesin,
Ne daddysi ya saçma saçma konuşmayın. Yaş olarak öyle gözüküyor olabilir asla maddi bir durum yok. Hatta lafını etmiyorum hiç ama borç verip istememişliğim bile var benim için önemli meblalarda, o çalışıyor olmasına rağmen. Boşanmış olduğu için evlerini arabasını felan eşine vermiş, sonradan aldığı dandik bir araba ve ortalama bir motoru var. Benim öğrenci olmama rağmen daha fazla birikim vs yapabiliyorum, ailemin durumu fazlasıyla iyi. daha gidip maddi değeri olan hediye almisligi bile yok. Birkaç tlik bijuteri dışında hediye teklif etmedi ben de istemedim. Asla öyle bir boyutu yok ilişkinin yani çarpıtmayın