Bu adam bitirmek mi istiyor?

Neden actigin konudan devam etmek yerine surekli yeni konular aciyorsun? Yeni konu acinca senin 20 yasinda oldugun, adamin senden yasca cok buyuk oldugu ve bosanmis cocuk sahibi oldugu degisiyor mu? Adam cocuk sahibi kizi ile tatile de gider, vakit de gecirir ama sen bunlari tasiyabilecek bir olgunlukta degilsin. Kendine uygun birini bul.

Bu adam kaç yaşında peki?

Yaşın her şey için çok erken. Burda bir sürü konu var, çocuğu olan bir adamla evlenmek kolay değil. Şu an evlilik düşünmüyorsunuz ama ilerlerse ilişki illa düşünürsünüz. İlerde ailen öğrense onların da kolay kolay onaylayacağını sanmıyorum. Hadi yaşın bir nebze büyük olsa ne istediğini bilsen bir şey demezdim. Sınıfından ya da üst dönemlerden bulursun birini. Kulüplere topluluklara katılsan ya da sınıf arkadaşlarınla sosyalleşsen vs.

Konun içinse adam vazgeçmemiş, bakmış olmuyor senin bitirdiğini düşünüyor. Yazsan barışırsınız.
40 :KK43: maalesef... Ben birkaç ay sevgiliyken hiç soramamistim tahmin ettim büyük olduğunu ama spor yapıyor sürekli aktivitelerde olduğunu felan görünce Max 30 diyeceğim biriydi.

Neden actigin konudan devam etmek yerine surekli yeni konular aciyorsun? Yeni konu acinca senin 20 yasinda oldugun, adamin senden yasca cok buyuk oldugu ve bosanmis cocuk sahibi oldugu degisiyor mu? Adam cocuk sahibi kizi ile tatile de gider, vakit de gecirir ama sen bunlari tasiyabilecek bir olgunlukta degilsin. Kendine uygun birini bul.
Girenler güncel duruma göre yorum yapsın mesajları geçip alta inmeye erinip çıkarlar diye düşündüm ya :KK43:

40 :KK43: maalesef... Ben birkaç ay sevgiliyken hiç soramamistim tahmin ettim büyük olduğunu ama spor yapıyor sürekli aktivitelerde olduğunu felan görünce Max 30 diyeceğim biriydi.
Daha objektif mesajlar için ilk mesaja sizin ve onun yaşınızı da ekleyin, şu adamla barışmaktan kurtarır sizi kk kadınları :işsiz:

Hayır daha 20 yaşındasın ya… Arkadaşlık sitelerine üye olsan, Tinder indirip birini bulsan bile bu adamdan daha mantıklı ki bunların hiçbirine ihtiyacın yok, biraz sosyalleşsen sana uygun birini bulursun zaten. Ben kendimden 5 yaş büyükleri bile pek beğenemiyorum çıtır erkekler varken, sen bu yaşında çok mu aradın 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Daha objektif mesajlar için ilk mesaja sizin ve onun yaşınızı da ekleyin, şu adamla barışmaktan kurtarır sizi kk kadınları :işsiz:

Hayır daha 20 yaşındasın ya… Arkadaşlık sitelerine üye olsan, Tinder indirip birini bulsan bile bu adamdan daha mantıklı ki bunların hiçbirine ihtiyacın yok, biraz sosyalleşsen sana uygun birini bulursun zaten. Ben kendimden 5 yaş büyükleri bile pek beğenemiyorum çıtır erkekler varken, sen bu yaşında çok mu aradın 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Ekledim... :KK43: Yeterince sosyalim ya mesele o değil ki. Üniversitede sınıftan olsun sporda olsun tanıdığım erkeklerin bir çoğu yazar teklif eder. Ama üniversiteye ilk başladığımda tanistik bilmiyorum nasıl oldu sonrasinda asla kopamadım

Ekledim... :KK43: Yeterince sosyalim ya mesele o değil ki. Üniversitede sınıftan olsun sporda olsun tanıdığım erkeklerin bir çoğu yazar teklif eder. Ama üniversiteye ilk başladığımda tanistik bilmiyorum nasıl oldu sonrasinda asla kopamadım
Ne bileyim yalnız hissettiğini düşündüm. Bu kadar yaş farkı olunca seni istediği gibi manipüle de edebilir. Kendi 20 yaşımdaki halimi düşünüyorum da bana bebe gibi geliyor 😂

Her neyse bence bu konuyu kapatıp onunla tüm ilişkini kes. İnsan hayatında biri olunca (sevgili olmasa bile) başkalarına kendini kapatıyor. Bir bakmışsın seneler geçmiş elinde 50 yaşında çocuklu adamlasın… Değmez, öylesine konuşmaya vakit harcamaya bile değmez. Konuştuğunuz konuların bile uyuşmaması lazım gerçekten onunla konuşmaktan keyif alıyor musun ki?

40 yaşında bir adam için kendinizi bu kadar yormaya değer mi ?

İlişkinizin olur hiç bir yanı yok ki.
Neden uğraşıyorsunuz,
Üç sene beş sene sonra değişen bir şey olmayacak yine aynı noktada olacaksınız.

Geriye dönüp bakınca bu sefer de geçen yıllarıma kıyamıyorum dersiniz.
Eee ne gerek var bunlara.
Daha fazla uzatmadan kesin atın.
Gencecik kizsiniz, yaşıtlarıniz ile eğlenceli vakitler geçirin.
Böyle bir aşkın esiri olmayın.

Sugar daddynin ile böyle kavgalar olması çok normal tatlım. Devam et hala düşün yazdıklarına seni çok seviyor çok aşık
Ne daddysi ya saçma saçma konuşmayın. Yaş olarak öyle gözüküyor olabilir asla maddi bir durum yok. Hatta lafını etmiyorum hiç ama borç verip istememişliğim bile var benim için önemli meblalarda, o çalışıyor olmasına rağmen. Boşanmış olduğu için evlerini arabasını felan eşine vermiş, sonradan aldığı dandik bir araba ve ortalama bir motoru var. Benim öğrenci olmama rağmen daha fazla birikim vs yapabiliyorum, ailemin durumu fazlasıyla iyi. daha gidip maddi değeri olan hediye almisligi bile yok. Birkaç tlik bijuteri dışında hediye teklif etmedi ben de istemedim. Asla öyle bir boyutu yok ilişkinin yani çarpıtmayın

40 yaşında adam sizi güzel oynatıyor.İlişki sırasında çek- it taktiği,arada kaçan kovalanır.İlişki kurdu adam ,gözü açılmamış masum kız.Azicik kızın aklı başına geliyor bu sefer o kaçanı kovalıyor, biraz manipüle ,biraz dram ,az ucundan felsefe hop kızın aklı karıştı.İsrarla gel dese yelkenler fora,sonu belirsiz ilişki .
Aileniz sizi okuyun diye gönderdi,güvendi , inandı.Yaş kaç olursa olsun hiç bir erkeğin bu kadar etkisinde kalmayın,kendinizi geliştirin.Karalarinizin arkasında durun.

40 yaşında bir adam için kendinizi bu kadar yormaya değer mi ?

İlişkinizin olur hiç bir yanı yok ki.
Neden uğraşıyorsunuz,
Üç sene beş sene sonra değişen bir şey olmayacak yine aynı noktada olacaksınız.

Geriye dönüp bakınca bu sefer de geçen yıllarıma kıyamıyorum dersiniz.
Eee ne gerek var bunlara.
Daha fazla uzatmadan kesin atın.
Gencecik kizsiniz, yaşıtlarıniz ile eğlenceli vakitler geçirin.
Böyle bir aşkın esiri olmayın.
Öyle yapacağım gibi gözüküyor teşekkürler

40 yaşında adam sizi güzel oynatıyor.İlişki sırasında çek- it taktiği,arada kaçan kovalanır.İlişki kurdu adam ,gözü açılmamış masum kız.Azicik kızın aklı başına geliyor bu sefer o kaçanı kovalıyor, biraz manipüle ,biraz dram ,az ucundan felsefe hop kızın aklı karıştı.İsrarla gel dese yelkenler fora,sonu belirsiz ilişki .
Aileniz sizi okuyun diye gönderdi,güvendi , inandı.Yaş kaç olursa olsun hiç bir erkeğin bu kadar etkisinde kalmayın,kendinizi geliştirin.Karalarinizin arkasında durun.
Evet çok tecrübeli ve dediğiniz şeyleri yapıyordu ilişki boyunca

Sizin karın ağrınız ne anlamadım?

Benim bir karin agrim yok ama senin karin agrin olmali ki 40 yasinda adam icin bu kadar ugrasiyorsun. Annene anlat fikrini al dedim niye gerildin ki? Kotu bir sey demedim ben bekarken anneme sevgililerimi anlatirdim ve fikrini alirdim. 20 yasindayken 40 yasinda sevgilim olsaydi annem beni sopa ile kovalardi. Annemden once ben bunu kendime hakaret sayardim. Senin icin bu kadar normalse annenin fikrini al diyorum.

Ne daddysi ya saçma saçma konuşmayın. Yaş olarak öyle gözüküyor olabilir asla maddi bir durum yok. Hatta lafını etmiyorum hiç ama borç verip istememişliğim bile var benim için önemli meblalarda, o çalışıyor olmasına rağmen. Boşanmış olduğu için evlerini arabasını felan eşine vermiş, sonradan aldığı dandik bir araba ve ortalama bir motoru var. Benim öğrenci olmama rağmen daha fazla birikim vs yapabiliyorum, ailemin durumu fazlasıyla iyi. daha gidip maddi değeri olan hediye almisligi bile yok. Birkaç tlik bijuteri dışında hediye teklif etmedi ben de istemedim. Asla öyle bir boyutu yok ilişkinin yani çarpıtmayın
Bak ilişkin normal gözükmüyor dışarıdan, sen 40 o 60 olsa kötü durmazdı. Ama sen 20 o 40 normal değil. Gençliğini yedirtme kart horozlara buruşmuşlara. Yaşıtın yakışıklı taptaze güçlü erkekler varken ne bu bunak sevdası?

Bak ilişkin normal gözükmüyor dışarıdan, sen 40 o 60 olsa kötü durmazdı. Ama sen 20 o 40 normal değil. Gençliğini yedirtme kart horozlara buruşmuşlara. Yaşıtın yakışıklı taptaze güçlü erkekler varken ne bu bunak sevdası?
Evet doğru söylüyorsunuz. Zaten dediğim gibi bu kadar yaşı olduğunu asla tahmin etmezdim. Benim babam erken yaşta baba olmuş ve babamla yaş farkı çok az bunu düşünmek çok kötü yapıyor beni

Yani bu 40 yaşındaki kart zamparaya para mı yedirdiniz? Yahu kendi kazandığınız para bile değil üstelik. Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim. Benimde 4,5 aylık kızım var böyle şeylere ödüm kopuyor şimdiden. Annenize babanıza acıyın kendinize acımıyorsanız. Çok güzel yere gelmiş ilişki bitmiş gibi bırakın sakın düzeltmeyin.

X