- 8 Ağustos 2022
- 165
- -39
-
- Konu Sahibi sprusormakicinuye
Evet aynen öyleTepkileri çok ergence ve itici. Alıngan ve tripli insanla hiç uğraşamam. Seni manipüle edip suçlu hissettirmeye çalışıyor. Karşısındaki insanın iyiliği ve huzuru için çabalamayan insan doğru şekilde sevmiyordur, sorunludur ve böyleleriyle baş etmek imkansızdır.
Sal ipini ya, ne uğraşıyorsun.
Kızım sen hala amcayla mı uğraşıyon? Para desen yok, güç desen yok, makam desen yok, 10 yıl sonra torunu olur bunun yav saçmalama.Güncelledim konu uzun oldu ama kusura bakmayınanlatmak istiyorum olanları birilerine
ahahaha maalesef uğraşıyorumKızım sen hala amcayla mı uğraşıyon? Para desen yok, güç desen yok, makam desen yok, 10 yıl sonra torunu olur bunun yav saçmalama.
Yokluktan o. Az kafanı kaldır yahuşukluları gör, amca mamca kalmaz.ahahaha maalesef uğraşıyorumhiçbiri yok ama hala aklım onda
toksik bir iliski, biran önce kurtulun derim
Bitti de engelle, ikna edilmeyi bekler gibi bir halin var.Hala sessiz kalıyor o da yazmıyor ben de, of bitti yazıp engellemek ve tamamen kurtulmak istiyorum. Tüm her şeyi geçtim 1 hafta trip attım diye aldattigimi düşünecek biriyle tekrar içimden gelerek konuşamam
TeşekkürlerŞimdi ben 26 yaşındayım 46 yaşında bir adam benimle sevgili olmak istese amacının iyi olmadığını düşünürüm. Tahmin ettiğim gibi sizi kendine bağlamış sonra da soğuk yapmış. Bazı ilişkiler vardır biteceği daha baştan belliymiş sizinkisi de böyle bir ilişki. Kızmayın bana lütfen yaşadığınız durumu anlayabiliyorum biz ne desek size onu unutturamayız ama dışardan bir gözle bakıldığında ilişkinize toksikten de öte geliyor kusura bakmayın.
30 yaşındaki adamı düşünün 20 yaşındaki kadınla ilişkisi bana mantıklı gelmiyor. Adamın arayışları farklı geliyor bana. Evlilikte yaş farkı illa şöyle olmalı diye bir anlayış da yok ama mantıklı bir sınırı var. Adam sizi tuzağına düşürmüş lütfen kendinize bu kötülüğü yapmayın. Sonu olabilir mi bu ilişkinin. Bir arkadaş da yazmış zaten sen 30 iken o 50 olacak diye. Sizce böyle bir ilişki yürütülebilir mi.Teşekkürlerevet dışarıdan bakınca nasıl gözüktüğünüm fazlasıyla farkındayım
Sonu olmadığını biliyorum asla aileme bile açıklayamam zaten30 yaşındaki adamı düşünün 20 yaşındaki kadınla ilişkisi bana mantıklı gelmiyor. Adamın arayışları farklı geliyor bana. Evlilikte yaş farkı illa şöyle olmalı diye bir anlayış da yok ama mantıklı bir sınırı var. Adam sizi tuzağına düşürmüş lütfen kendinize bu kötülüğü yapmayın. Sonu olabilir mi bu ilişkinin. Bir arkadaş da yazmış zaten sen 30 iken o 50 olacak diye. Sizce böyle bir ilişki yürütülebilir mi.
ne yaptı?Şimdiye kadar yazan herkese teşekkürlerson noktayı koydum son hatası tuzu biberi oldu tüm durumların
Güncelleme ekledim sorunun başına. Dün saatlerce.telefonu kapalıydı. (Bana mesajlar attı özür diledi felan geri ufak ufak konuşuyorduk. Tek mesajlik cevap verdim baktım gece 12ye kadar tek tık) her neyse. Okuldan benim üst dönemim bir kızla buluşmuş felan filanne yaptı?