- 4 Eylül 2011
- 3.244
- 5.428
-
- Konu Sahibi sprusormakicinuye
kız kaç yaşında peki?Güncelleme ekledim sorunun başına. Dün saatlerce.telefonu kapalıydı. (Bana mesajlar attı özür diledi felan geri ufak ufak konuşuyorduk. Tek mesajlik cevap verdim baktım gece 12ye kadar tek tık) her neyse. Okuldan benim üst dönemim bir kızla buluşmuş felan filan
28-30 civarı. 2.üniversitesikız kaç yaşında peki?
EvetUzaması hata yani böyle saçma ilişki de olacağına tek kal amcalara yüz vermeyin lütfen
Bitirdim zaten, umarım geri adım atmam ama kararım net şuanKoca adam senin üzerinde gücünü deniyor.
Yasin çok genç yaş farkı fazla.
Ilerde yaslanicak iyice bu adam begenmemeye baslicaksin.
Iyi düşün bence .
Şu an sana cazip gelir çok gençsin oda genç yaşta ama bu adamla evlendiğini düşün 10 sene sonrasini pişman olursun .Bitirdim zaten, umarım geri adım atmam ama kararım net şuan
Evet sonrasına ihtimal bile vermiyorum ama kopamıyordum da. Kafamı başka seylerle dağıtmaya okula odaklanmaya çalışıyorum bu aralar umarım böyle sürer.Şu an sana cazip gelir çok gençsin oda genç yaşta ama bu adamla evlendiğini düşün 10 sene sonrasini pişman olursun .
Bide kendince senin üstünde hakimiyet kurmaya çalışıyor adam sorunlu.
Başkasını bul kafanı dağıt
Yau 20 yasında gencecik kızsın ne işin var 40 yasındaki adamla ?
Zamanla koparsin canımEvet sonrasına ihtimal bile vermiyorum ama kopamıyordum da. Kafamı başka seylerle dağıtmaya okula odaklanmaya çalışıyorum bu aralar umarım böyle sürer.
20 yaşında kıza 40 yaşında amcanın nesi cazip geliyor, para desen o da yok .Şu an sana cazip gelir çok gençsin oda genç yaşta ama bu adamla evlendiğini düşün 10 sene sonrasini pişman olursun .
Bide kendince senin üstünde hakimiyet kurmaya çalışıyor adam sorunlu.
Başkasını bul kafanı dağıt
Vallahi yazık günah ya.
Canım kızımız çok tecrubuslz.20 yaşında kıza 40 yaşında amcanın nesi cazip geliyor, para desen o da yok .
Aynen öyle oldu olayların ilerleyişi başından beri farkındaydım manipüle etmeyi çok iyi becerdiğinin ama ilgisi mi hoşuma gitti herkesten farklı ne vardı onda bilmiyorumCanım kızımız çok tecrubuslz.
Manipülasyon yapıyorlar bu adamlar.
Önce ilgiye boğup kızın ilgisini çektikten sonra kendilerini çekiyorlar bu sefer ne oluyor kız o ilgiyi geri almak için çabalıyor o cabaladikca daha çok bağlanıyor.
Adamda yok ayrılırım yok aramam bitti eğer şunu yapmazsan biter vs diyerek her dediğini yaptırmaya çalışıyor .
Herkesten farkı deneyimi .Aynen öyle oldu olayların ilerleyişi başından beri farkındaydım manipüle etmeyi çok iyi becerdiğinin ama ilgisi mi hoşuma gitti herkesten farklı ne vardı onda bilmiyorum
Herif 40 yaşında , boşanmış, çocuklu.Canım kızımız çok tecrubuslz.
Manipülasyon yapıyorlar bu adamlar.
Önce ilgiye boğup kızın ilgisini çektikten sonra kendilerini çekiyorlar bu sefer ne oluyor kız o ilgiyi geri almak için çabalıyor o cabaladikca daha çok bağlanıyor.
Adamda yok ayrılırım yok aramam bitti eğer şunu yapmazsan biter vs diyerek her dediğini yaptırmaya çalışıyor .
Ay parada kapatmaz bence yaHerif 40 yaşında , boşanmış, çocuklu.
Kız 20 yaşında, gencecik.
Herifin 10 yıl sonra kronik hastalıklar, yaş ilerlemesi gibi sebeplerden her türlü takati düşecek, kızın oraya gelmesine bir ömür var daha.
Bu kadar büyük bir denge sorununu paradan daha iyi kapatacak şey yok, ama ta taaam adam çulsuz .
Bu kadar yani.
Siz öyle şeyler dedikçe tiksintim daha da arttı barisacaksam da barışmak artık ahahahaAy parada kapatmaz bence ya
O adamla yatağa giriyorsun günün sonunda ž
Bilmiyorum hiç benlik değil ama işte oluyor böyle ilişkiler
Hayatın gerçekleri bebeğimSiz öyle şeyler dedikçe tiksintim daha da arttı barisacaksam da barışmak artık ahahaha