- 19 Mayıs 2020
- 46.470
- 207.894
-
- Konu Sahibi sprusormakicinuye
Adam malı mülkü eski karısına bırakıp bir valizle çıksın aile evine gitsin, sen kalk kuş kadar harçlığından borç ver, üstelik adam çalışıyor da . Şoke girdim.Öyle bir boyutu olsa daha iyiymiş. Ayyy okurken gözlerim açıldı.Siz calisiyor musunuz da adama borc veriyorusnuz? Yoksa ailenizin parasi mi veriyorsunuz.
Adama kendinizi kullandiriyorsunuz resmen.
Yazik annene babana.
Evet aynen öyle biliyor nasıl yönlendirecegini maalesef, kanmiyip uumursamayim diyorum ama görünce paylaştığını vs dayanamiyorumGüncellemenizi okudum bu adamın 40 yaşında bir akademisyen olduğuna emin misiniz? Ne o ya ergen gibi satıldık diye durum paylaşmalar vs. Hiç olgun bir tavır değil, tam bir manipülatör. Hem millete sizin onu sattığınızı söylese ne olur, karşı tarafı artık sevmediğimizi anlarız, anlaşamayız vs ve ilişki biter. Bazen tek nedeni olur bazen çok. Satmak ne alaka, sanki ortak iş yapıyorsunuz da yarı yolda bıraktınız. Bilerek böyle davranıyor, sizi nasıl yönlendireceğini çok iyi biliyor, bu tuzağa düşmeyin. Bu adam çok bencil, kendi kızı aynı tarz bir ilişki içinde olsa 18inde 40 yaşında adamla çıksa ne yapardı acaba?
Bence size bilöf yapıyor duygusala yatmış senin ilgilenmemen gururuna dokunuyor. Yüz verme bu şekilde aynen devam et kıymetini anlasın tam 20 yaş fark var aranızda çok fazla değilmi bitirmek istersenizde bitirinSon durum
Fazla değer sonrası ne oldu bilin bakalım??? Satıldık!!! diye durum paylaşmış. Profilini son görülmesini kaldırmış. (Ben 2 gündür tatilden resimler paylaşıyorum ara ara) Anlık sinirle aradım 2 kez ama açmadı. Tonla ortak arkadaşımız ve çevremiz var, onun birçok tanıdığıyla tanıştım görüşüyorum vs bırakın gördüğüne anlatmayı beni onu satıp bırakan biri olarak tanıtmaya durum koyarak başladığı için çok sinirlendim. Ama açmadığı için sinirimi gösteremedim barısmak için aradığımı bile düşünmüştür yani bu adam. Çok sinirliyim asla görmezden gelemiyorum. Ne yapacağım lütfen yardım edin ya tüm tatilim burnumdan geldi zaten birkaç gün geldim
Ben 20 o 40 yaşında bunu da göz önünde bulundurun.....
Hatırlayanlar vardır geçen gün konu açmıştım sevgilimle alakalı. Sessiz bitirmek veya kendi kendime affedip devam etmek istemedim. Bir hafta kadar sessiz kalıp yazdığı şeylere görüldü attım sorun ne diye sorunca bir şey yok dedim geçiştirdim. Ama sonra şimdiye kadar nelere kırıldığımı işte beni sevmediğini düşündürdüğünü vs anlattım çok uzun uzun. İçimde ona karşı birseylerin koptuğunu vs v. Kapatalım hemen bunları, duymak istemiyorum bir daha, seni çok seviyorum, doğal kıskançlıklar bu dediklerin benim hatalarım değil vs deyip üste çıkmaya çalıştı. Özür bekliyorum dedi üstüne. Sonra yine cevap vermedim kendisi yazdı sonra tekrar. eskiye dönelim hemen dedi. Böyle anlatınca ben haksızmışım gereksiz naz yapan biriyim gibi gözüküyor ama gerçekten çok üzdü ve hakettiğim ilişki bu değil, ya düzelecek ya bitecekdi.
Şimdi de ailemle tatile geldim, biliyordu bugün geleceğimizi. Vardınız mi niye haber vermedin felan dedi yol yorgunluğu uyuyakalmisim, darlama lütfen yeter dedim çok mesaj attığı için. (Zamanında boş şeyler için küstü, tek mesaj atsın diye telefon başında bekledim günlerce)
Varınca her yerden resim at merakta bırakma felan diyordu. Ama gerçekten içimden gelmedi onla konuşmak bir şey atmak felan. Zaten ailem sürekli dibimde telefonla uğraşmak istemiyorum o da ayrı. Otel odasının ve manzaranın videosunu çekip hikaye koymuştum. Bana hiçbir şey atmayip paylaşyazmış
Yazdığı şeyleri yazıyorum direk:
-anladim ben seni
-sevmiyorsun artık beni, uzaklaştırıyorsun kendinden
-sen bak keyfine ben bölmeyim seni
-haydi hoşçakal sana
Bitsin istiyor ve bitiriyor mu yoksa benim çabalamamı mi istiyor bu adam. Benim kafam gerçekten çok karışık eskisi gibi asla hissetmiyorum, bitirmeye bile kararliydim ama şimdi bu öyle yazınca biraz dank etti galiba kaybetmeyi ne kadar istemediğimi düşündüm
Evet ben onu geri arayınca durumu felan da sildi zaten. Şimdi tekrar ben geri çekilip yazmayınca yarın yazar. Çok bıktım çok yorucu. ben trip atıp kendi anlasın diye bekledim hep her olayda maalesef.. evet çok fazla yaş farkı varCok yorucu bir iliski. Kacan kovalanir olmus. Sizin mesajlara cevap vermemeniz sonucu o bittigini sanip satilduk yazmis. Sonra arayinca bu kez de o sizin yaptiginizi size yapmis. Nasil oldugunu anla diye. Erkekler tripten anlamaz, onlara direk soyleyeceksin. Konusmak istemiyorsan su an konusmak istemiyorum diyeceksin. Zaten yaş farki da cok fazla. Babaniz yasinda neredeyse.
Evet tıp 2.sinifimTıp okuyormuşsun, rica ederim okuluna odaklan, ne uğraşıyon amcayla yav.
Bence bitirmişsinSon durum
Fazla değer sonrası ne oldu bilin bakalım??? Satıldık!!! diye durum paylaşmış. Profilini son görülmesini kaldırmış. (Ben 2 gündür tatilden resimler paylaşıyorum ara ara) Anlık sinirle aradım 2 kez ama açmadı. Tonla ortak arkadaşımız ve çevremiz var, onun birçok tanıdığıyla tanıştım görüşüyorum vs bırakın gördüğüne anlatmayı beni onu satıp bırakan biri olarak tanıtmaya durum koyarak başladığı için çok sinirlendim. Ama açmadığı için sinirimi gösteremedim barısmak için aradığımı bile düşünmüştür yani bu adam. Çok sinirliyim asla görmezden gelemiyorum. Ne yapacağım lütfen yardım edin ya tüm tatilim burnumdan geldi zaten birkaç gün geldim
Hatırlayanlar vardır geçen gün konu açmıştım sevgilimle alakalı. Sessiz bitirmek veya kendi kendime affedip devam etmek istemedim. Bir hafta kadar sessiz kalıp yazdığı şeylere görüldü attım sorun ne diye sorunca bir şey yok dedim geçiştirdim. Ama sonra şimdiye kadar nelere kırıldığımı işte beni sevmediğini düşündürdüğünü vs anlattım çok uzun uzun. İçimde ona karşı birseylerin koptuğunu vs v. Kapatalım hemen bunları, duymak istemiyorum bir daha, seni çok seviyorum, doğal kıskançlıklar bu dediklerin benim hatalarım değil vs deyip üste çıkmaya çalıştı. Özür bekliyorum dedi üstüne. Sonra yine cevap vermedim kendisi yazdı sonra tekrar. eskiye dönelim hemen dedi. Böyle anlatınca ben haksızmışım gereksiz naz yapan biriyim gibi gözüküyor ama gerçekten çok üzdü ve hakettiğim ilişki bu değil, ya düzelecek ya bitecekdi.
Şimdi de ailemle tatile geldim, biliyordu bugün geleceğimizi. Vardınız mi niye haber vermedin felan dedi yol yorgunluğu uyuyakalmisim, darlama lütfen yeter dedim çok mesaj attığı için. (Zamanında boş şeyler için küstü, tek mesaj atsın diye telefon başında bekledim günlerce)
Varınca her yerden resim at merakta bırakma felan diyordu. Ama gerçekten içimden gelmedi onla konuşmak bir şey atmak felan. Zaten ailem sürekli dibimde telefonla uğraşmak istemiyorum o da ayrı. Otel odasının ve manzaranın videosunu çekip hikaye koymuştum. Bana hiçbir şey atmayip paylaşyazmış
-anladim ben seni
-haydi hoşçakal sana
Bitsin istiyor ve bitiriyor mu yoksa benim çabalamamı mi istiyor bu adam. Benim kafam gerçekten çok karışık eskisi gibi asla hissetmiyorum, bitirmeye bile kararliydim ama şimdi bu öyle yazınca biraz dank etti galiba kaybetmeyi ne kadar istemediğimi düşündüm
Malesef boyle gel gitli iliskiler cok uzun soluklu olmuyor. Bir defa aranizdaki yas farki cok fazla. Kendi yaşıtın olsaydi daha iyi olurdu, beklentileriniz heyecanlariniz ayni olurdu. Kızım olsan yapma etme kendi yaşıtıni bul derdim. Senin en aktif caginda bu adam antrapoza girecek en basitinden. Baba sevgisi girmedin saniyorum o yuzden yaşça cok buyuk biriyle berabersin. Kendine yazik edersin.Evet ben onu geri arayınca durumu felan da sildi zaten. Şimdi tekrar ben geri çekilip yazmayınca yarın yazar. Çok bıktım çok yorucu. ben trip atıp kendi anlasın diye bekledim hep her olayda maalesef.. evet çok fazla yaş farkı var
Balık burcu mu, su grubu burçlarından biri ama hangisiSon durum
-anladim ben seni
-haydi hoşçakal sana
Belli ki eski karısıyla bağları kopmamış, işlerini yoluna koyuyor, ya da umudu var, o vakte kadar oyalanmış senin yanında.Evet tıp 2.sinifimdoğru söylüyorsunuz ama odagimi bir cevirebilsem
Yay Burcu maalesefBalık burcu mu, su grubu burçlarından biri ama hangisi
Şaka bi yana, adam kompleksli ve ezik.
Ayrıca 20 yaş fark çok fazla. Sen daha çok küçüksün, tazeciksin.
Evet eski eşiyle hala bir bağ vardı çocuk bahanesiyle özellikle. Ama 7-8 aydır sıfır iletişim. Benim yanımda bir kez telefonla konuşurken aşkım diye seslendim sonra o kim vs kadının kavga çıkardığını duydum, bana açıklamadı. sonra konusmadilar. Ben de almıyorum şuan bu sessizlik hiç hayra alamet değilBelli ki eski karısıyla bağları kopmamış, işlerini yoluna koyuyor, ya da umudu var, o vakte kadar oyalanmış senin yanında.İyi kokular almadım amcadan.
Barıştı bunlar. Ama tam da garanti olmadan senden el çekmek de istemiyor.Evet eski eşiyle hala bir bağ vardı çocuk bahanesiyle özellikle. Ama 7-8 aydır sıfır iletişim. Benim yanımda bir kez telefonla konuşurken aşkım diye seslendim sonra o kim vs kadının kavga çıkardığını duydum, bana açıklamadı. sonra konusmadilar. Ben de almıyorum şuan bu sessizlik hiç hayra alamet değil
Anlatılanlara göre barismalarina ihtimal bile vermiyorum açıkcasi, anlattıklarına göre kadın bir daha dönüp buna asla bakmaz zaten kadın da akademisyen ve kendini beğenmiş biri diyorlar, buna bir bagliligi vs de yok. Ama oladabilir hiç güvenmiyorumBarıştı bunlar. Ama tam da garanti olmadan senden el çekmek de istemiyor.
Ya sana anlatanlar da adamın ailesi, bozacının şahidi şıracı . Hem bu ne kadar berbat bir durum farkında mısın? Adam resmen çocuğunun anasını yüzüne bile tükürmeyecek hale getirmiş. Ne cesaret böyle biri ile ilişki yaşıyorsun? Kendini beğenmiş kadın senin aşkım dediğini duyunca adamla kavga etti telefonda. Vay be. İyi pışpışlamışlar seni valla kusura bakma da.Anlatılanlara göre barismalarina ihtimal bile vermiyorum açıkcasi, anlattıklarına göre kadın bir daha dönüp buna asla bakmaz zaten kadın da akademisyen ve kendini beğenmiş biri diyorlar, buna bir bagliligi vs de yok. Ama oladabilir hiç güvenmiyorum
Ya sana anlatanlar da adamın ailesi, bozacının şahidi şıracı . Hem bu ne kadar berbat bir durum farkında mısın? Adam resmen çocuğunun anasını yüzüne bile tükürmeyecek hale getirmiş. Ne cesaret böyle biri ile ilişki yaşıyorsun? Kendini beğenmiş kadın senin aşkım dediğini duyunca adamla kavga etti telefonda. Vay be. İyi pışpışlamışlar seni valla kusura bakma da.
Tepkileri çok ergence ve itici. Alıngan ve tripli insanla hiç uğraşamam. Seni manipüle edip suçlu hissettirmeye çalışıyor. Karşısındaki insanın iyiliği ve huzuru için çabalamayan insan doğru şekilde sevmiyordur, sorunludur ve böyleleriyle baş etmek imkansızdır.Yay Burcu maalesef