Boyum uzun olsa beni severmiş dengesiz ?

Bıluşmadan önce sordu söyledim zaten buluştuktan sonra da anladım olmayacağını bidaha arayıp sormadım gelmiş bir hafta sonra sen çok güelsin keşke boyun uzun o
Bulusmaya gelirken boyunu gormuo mu muydu dangalak buluşunca mi fark etti
lsa

150 cm den bir defa bile kisaligim hakkinda kotu yorumda bulunmayan aksine konsantre karim diye yanagimdan makas alan 186 esime selamlar sevgilerimi gonderiyorum:)

Boyun 170 olsa yarin bi gun kilo aldiginda ona da takar bu, cikan kasina, bakimsiz tirnaklarina filan da takar, disina baksin da baksin bosver sen yuzune bakip icini goren adamlara sans ver bu haketmiyor bile

Bunu da direk söylemedi kesin eski sevgilin uzundur senin ondan bu boy merakın dedin oda ya ne alakası var fln dedi ama sonra evet uzundu dedi
cevabi bulduk..sureklio kiyas yapip bunu dile getiren insanlardan hayir gelmez. unutamamis belliki

şimdi eğri oturup doğru konuşalım. dış görünüş hepimiz için önemli bir mevzu ve göreceli bir kavram. kimi minyon sever kimi uzun, kimi sarışın kimi esmer. sonuç olarak siz bu adamın tipi değilmişsiniz ve bunu açık açık söylemiş. inanın çok önemli değil.herkes herkesi beğenecek diye birşey yok. bu durumda iletişimini sonlandırın. bugun sizi beğenmeyen yarın da beğenmez. hiç kafaya takmadan tamamen bitirin bu işi.

Uzun boylu sevmesi değilde bu tavrı zoruma gitti . Çevresinde deli divane olmamı bekliyodu galiba
Kendini dev aynasında görmeye devam etsin.Daha bir bayanla nasıl konuşulması gerektiğini bilmiyor.
Karakterli bir erkek hitap etmezse,uygun bir dille görüşmeyi sonlandırır karşı tarafı boşuna umutlandırmamak için.Hem size kırıcı bir üslüp kullanıyor hem de birini bulans kadar idare ederim senle demeye getiriyor.Kafa yormaya bile değmez

Ben ona bi kere sormuş olsam neden olmadık neden beni aramadın diye bana bunu söylemekte haklı ne kadar dürüst derim ama ben onu arayıp sormuyorum kendi kendine mesaj atıyo yedekte tutmaya çalışıyo resmen
Beyinsiz ya boy kisalinca yüz guzelligi artıyor haberi yok heralde.

Belki sende beni beğenmeyeceksin diyo bide terbiyesiz gerçekten 25 yaşına gelmiş ama büyüyememiş
Kendini dev aynasında görmeye devam etsin.Daha bir bayanla nasıl konuşulması gerektiğini bilmiyor.

Aman bunu mu takıyosun kafana..
Gelişmemiş bi beyin.
Şekilci.
Ruhsuz.

Hepimizin estetik değerleri elbette vardır ama "tüh şuran şöyle olsaydı bence ben seni severdim" gibi salakça bi açıklama olamaz.
Aşık olurken şeklini şemalini sipariş edebiliyo olsaydık ben şuan keltoş kocamı özlüyor olmazdım. Canını sevdiğim hem kel, hem göbekli

Hahaha :) güldürdün beni çok haklisin sen onu sevdiğin içün güzel zaten :)

Sende ona kusur bulaydin nedir yani bu kadar canini sıkiyon degmez

Bana mı yazdın anlıyamdım ? ben elife diyorum böyle insanlara değmez diye ama senin açıklaman ilginç.!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…