Boyum uzun olsa beni severmiş dengesiz ?

Uzun boylu kadinlar ilgisini çekiyor olabilir, herkesin begendigi bi tip vardır ama "bu benim takintim" diyorsa psikolojisinde baska seyler olduguna inanırım ben..
Muhatap olma derim..

Olabilir. Gecen gun arkadasimla konusuyoruz, bir erkek arkadasi varmis. Yakisikli degil , cirkin ama cok iyi bir insan dedi. Benim icin cirkin erkek tanimi sisman kisa boyludur. Oyle sandim fotografini atti, gayet de uzun boylu, duzgun fizikli, kasli falan ,cok sasirdim. Saci yok diye cirkin diyormus. Herkesin begenisi farklidir. Ustunuze alinmayin yol verin gitsin.

biri de bana boyun kısa demişti ve sevgili olmamıştık oysa ki 1.60 boyumla gayet mutluydum

Bunu hiç söylemeyip sizi yedekte tutup 1.70 arayışına devam da edebilirdi. Bence böyle düşünün, bir daha muhatap olmayın. Aşk böyle bir şey değil.

Haklısınız inanacak kıvamdaydım iyi ki böyle oldu
Bunu hiç söylemeyip sizi yedekte tutup 1.70 arayışına devam da edebilirdi. Bence böyle düşünün, bir daha muhatap olmayın. Aşk böyle bir şey değil.

Ah kiyamam
Onun da beyni olsaydi belki siz de onu severdiniz
Prim vermeyin boylelerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…