- 9 Kasım 2018
- 405
- 910
- 18
- 35
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Canım sakın ya alt üst oldum ne demek. Hiç kimse için kendini üzme. Sen bu kainatta teksin. Ayrıca o gitsin protein tozu içsin. Ben de hormonlu sevmiyorum deŞimdiden bile dengemi bozdu altüst oldum boy takıntısı olan insan hiç görüşmez ben yara bandı olamam ki kimseye
Canım sakın ya alt üst oldum ne demek. Hiç kimse için kendini üzme. Sen bu kainatta teksin. Ayrıca o gitsin protein tozu içsin. Ben de hormonlu sevmiyorum de
Tam bi gerzekmişSorun zaten o o günden sonra olmayacağını anladim ve iletişime geçmedim ama ben ona neden olmadı diye sormadan bana boyun uzun olsaydı olurdu gibi saçma bi açıklama yapiyo
niye boyun kac ki ve onun boyu cok mu uzun da?
En iyisi böyle tipleri takmamak o zaman zonk oluyorlar
Peki tamam uymuyorsak da önemli değil neyse ne. Ben ısrar etmekte ya da daha fazla konuşmakta bir yarar görmüyorum
yazardım ben olsam. Yazarsa cevap vermem, takmam, engellemem de silerim gider. Daha da ısrar eder neden konuşmuyorsun drse
Eee kardeşim istemiyorum dedin bitti gitti daha neden yazıyorsun ne istiyorsun
derdim.
Onaylanmak istiyor. Kendi durusun oldugu ve vahvahlanmadigin icin simdi senin onayin iyice kiymete bindi. Yuz verme. Boyle adamin pesinde kostukca degersiz olursun.
Neden bunlara rağmen her mesaj attığında yada aradığında sana ulaşabilsin ki ? Engelleme ama konuşma da cevap verme. Tam bir dengesizmiş. Boyu uzun swviyorsa senle neden uğraşıyo hala. Boşluk dolduruyo muhtemelen . O fırsatı verme kes iletişimi.
Bence hiçbirşey söyleme. Söylersen o içindekileri beğenmememe bozulmuş diye algılayacak.ama tepkisiz kalırsan umursamadığını düşüncek. Affalıycak. Egosunu şişirme boşuna.Bozuntuya vermemek için ne yapacağımı şaşırdım o yüzden en son da cevap vermedim ama bir daha yazarsa içimde kalan bir iki cümle var onları da söyleyip bir daha muhattap olmayacam
Aklıma gençliğim geldi hey gidi. Erkek arkadaşım beni terk etmişti. Bunun da çok uzun boylu bir arkadaşı vardı. Kafamı dağıtmak için oturuyordum bu da yanıma geldi. Teselli ediyor güya. İşte sen çok güzel hanım hanımcık kızsın. Boyun biraz daha uzun olsaydı keşke ben de senin hakkında farklı düşünürdüm tarzi bir şeyler söylemişti. Tam hatırlamıyorum çok saçma gelmişti çünkü. "Seni kim beğensin." de diyememistim. İyi bir şey mi kötü bir şey mi dedi onu da anlamıyorum. Zaten üzerinden çok uzun zaman geçti. Çok takmayin yani aman...
İletişime geçmeyin bence. Trip falan da atmayın. Bir şeyler yazarsa kısa net cevaplar verin.Afalladım bende beklemediğim bişeydi arayıp yalvarsam da neden olmadığını söylese tamam ama kendi kendine açıklama yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?