Boyum uzun olsa beni severmiş dengesiz ?

Doğru bir tavır sergilemişsiniz. Artık yazsa da cvp vermeyin. Böyleleri her hareketi ile acaba dedirtir ama hayatına almaz. Yıpranmamak adına muhatap olmayın, engelleyin hatta. Hakkınızda böyle bir düşüncesi olsa bile bunu belirtip gururunuzu kırması yanlış. Her kalp onun, eline alıp bu olmaz, bu da olmaZ, ımm bu da olmaz deyip atacağı oyuncağı değil

bizde de var böyle boyun takıntısı bebe çok çekiyoruz bu sebeple, tüm takıntısı boy uzunluğu dua ediyorum inşallah kısa birisiyle evlenirsin diye sizin bu bebeyi de ekliyeyim dua listeme

Uzun boylu olursun "imi bin minyinlirdin hişliniyirim" derler.
Kisa boylu olursun "bon ot gobo ozon boylo kodonlordon hoşlonoyorom" derler.
Yani yaranamazsin.Aman isin gücün mü yok bacim takmayın böyle gerzekleri.Sen simdi bir ters ciz,bunu bir güzel takma yazdiklarina cevap yazma bulunmaz hint kumasi olmadigini bir anlasin.
İçin her türlü soğur zaten.
Dağdan inme görmemiş olanindan kasli metroseksüel bozuntusu!! Sanki insanin boyunu uzatmasi,kisaltmasi kendi elinde.

‘1.70 lik bulana kadar seninle idare ederim’diyor yani.
‘Sen git beynine baktır’ diyip engelleyin lütfen
Hem saygısız hem de pervasız

Dış görünüş tabi ki önemli fakat burası Türkiye bizde Türk kızıyız boy ortalamasının üstünde birini arıyorsa ülkeyi terk etsin o slk.

Benim kocam da sevgiliyken ben uzun boylu kızları beğenmiyorum demişti. Ben de 1.73 üm. Yolda arabadaydık, ağzıma geleni saymıştım aramızda 3 cm vardi. Madem öyle ayrılalım ne diye benle sevgili oldun dedim. Sen fazla uzun değilsin deyip laf i çevirdi . Tabi ben unursamadım sonradan. Ciddi olacak durumumuz yok gibiydi. İhtimal vermiyordum. Ama evlendik .
Dış görünüş e aldanıp mutsuz olan çok var. İnsan karşısındaki kişinin karakterini öncelik almadığı sürece mutluluk zor.
Kaldı ki bu kadında boy en önemsiz özellik bence . Napacak miş basketbol mu oynayacak karşılıklı, te Allam.

O tercih oluyor. Şöyle olsan 'severdim' sevmek kurala, koşula bağlı değildir. Her uzun boylu bayanı sevme potansiyeline sahip o zaman, zamanını ayırdığına değmez, yol ver gitsin.

Kendisi selvi boylu heralde. Bi de sipariş veriyo 170 olacakmış :) Öyle olunca çok mutlu olacağını mı sanıyor dengesiz.

Uzun boylu sevmesi değilde bu tavrı zoruma gitti . Çevresinde deli divane olmamı bekliyodu galiba
‘1.70 lik bulana kadar seninle idare ederim’diyor yani.
‘Sen git beynine baktır’ diyip engelleyin lütfen
Hem saygısız hem de pervasız

2 günde dengemi bozdu zaten sen kendinle çelişiyosun dedim kendini nimetten saymasın diye daha fazla bişey diyemedim haklısınız iletişimi kescem tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…