- Konu Sahibi SalakSacma
-
tahmin ettiğim tıplerdense cidden ıygYoo sadece kas yığını kaşlarını fln alıyo çok bakımlı beyfendi çevremde benden başka bişeye benzeten yok
162 ben 182 fln o
E normal. Benim boyum 164 184 adamla gayet uyumlu olacağımı düşünüyorum mesela
Hoşlandığım çocukla buluşmuştuk bidaha aramamıştı 2 3 gün sonra yazdı . Tekrar konuştuk bugunde aradı . Gayet güzel iki insan gibi sohbet ettik . Birini sevmek istediğini mutlu bi hayat istediğini söyledi . Ben çok güzelmişim karakaşlı kara gözlüymüşüm tam istedipi gibi bir kızmışım ama boyum kısaymıl o 170 istiyomuş yani bu onun takıntısıymış . Öyle olsaymış olurmuş . Bende beni teselli etmesinin anlamsız olduğunu ondan bi beklentim olmadığını zaten ilk buluşmada eski sevgilisinden bahseden ve dış görünüşe bu kadar önem veren bi insanı sevemeyeceğimi söyledim oda her istediğim zaman benim le olabileceğini bi arkadaşa ihtiyacı olduğunu söyledi bende benim bir arkadaşa ihitiyacım yok saol dedim telefonu kapattık mesaj atmış hikaye attım baksana diye bende kötü dedim oda hmm ben beğenmiştin dedi bende başkalarıda beğenir dedin oda sana sormuştum dedi . Dengesiz mi ne anlamadım böyle aşağılamadım madem boyum sorun buluşmadan öncede sordun niye buluştun ya da niye arıyosun derdin ne offf
ayy Allahım egolulardan uzak durYoo sadece kas yığını kaşlarını fln alıyo çok bakımlı beyfendi çevremde benden başka bişeye benzeten yok
Benimde flörtleştiğim biri vardı bana demişti ki “seks konusunda hiç tipim değilsin” demişti.
Vurdumduymaz hallerimi seveyim, alınmadım da kaldı ki çevrem çok seksi olduğumu söyler. Bu beyimiz ağırlığa yatacak ya. Sonra zaten benimle evlenmek, çok güzelsin demeler yalan olamaz.
Eeee madem seks konusunda tipin değilsem evlilik neden düşünürsün be adam? Damacanayı mı becereceksin benimle evlenirken? diyemedim.
Sonra işte patladı bir gün çok sexisin başdöndürücüsün demeye. Kimin umrunda.
Bence kesinlikle takılmayın. Bazen böyle güzelliğin karşısında eziliyorlar kusur bulmaya çalışıyorlar bulamayınca öyle bir yerden giriyorlar kıskançlıklarından.
Buralar karisir sanantha baci:)
Canin sagolsun :) ben minyonum .. ama uzun olsaydimda alinmazdim sozlerine:)Dogru dedin millet yanlis anlamaya pek merakli iyi bisi diorum halbuki sanki ulke selvi kaynio. Ben 1.70im yuzum guzel degil. Daha uzunlar daha da kazulete yakinsio ister istemez. Surat bi tabsizlasio yani. Minyon kadinlarin genelde agzi burnu guzel oluo
Bana bunu söyleyen 1.90 boyunda bende 1.65 ama içten içe nasıl istiyor gör. İçi gidiyor.Ben biraz karşımdakine biraz salaklaşıyorum boyumun kısa olması umrumda değil adama neden olmadı demedim ama gelip beni boyum yüzünden olmadığını söylüyo egoist sanki ben ona meraklıyım keşke senin gibi vurdumduymaz olabilsem
Bana bunu söyleyen 1.90 boyunda bende 1.65 ama içten içe nasıl istiyor gör. İçi gidiyor.
Kimin umrunda :d
Evet seninki çok egoistce davranmış. Hiç takılmayın bence konuşmayı bile kesmeyin tripli cevaplar vermeyin sonra der ki “kıza bak alındı demek hoşlandı benden alınacak kadar” der. Vurdumduymaz davran gül eğlen çoş dengi şaşar.
Hiçç kafaya takmayınn boşverinn böyleleri genelde çirkinlerle evlenyolar adamın biri gencken annemi boyu kısa diye istememiş kadar kendisi annemden daha kısa ve güzrl olmayan biriyle evlendii annemde uzun dalyan gibi babamla evlendii hiç dert etmeyinn size bi örnek verdim bu örnekler hayatta dahada cokk :)Hoşlandığım çocukla buluşmuştuk bidaha aramamıştı 2 3 gün sonra yazdı . Tekrar konuştuk bugunde aradı . Gayet güzel iki insan gibi sohbet ettik . Birini sevmek istediğini mutlu bi hayat istediğini söyledi . Ben çok güzelmişim karakaşlı kara gözlüymüşüm tam istedipi gibi bir kızmışım ama boyum kısaymıl o 170 istiyomuş yani bu onun takıntısıymış . Öyle olsaymış olurmuş . Bende beni teselli etmesinin anlamsız olduğunu ondan bi beklentim olmadığını zaten ilk buluşmada eski sevgilisinden bahseden ve dış görünüşe bu kadar önem veren bi insanı sevemeyeceğimi söyledim oda her istediğim zaman benim le olabileceğini bi arkadaşa ihtiyacı olduğunu söyledi bende benim bir arkadaşa ihitiyacım yok saol dedim telefonu kapattık mesaj atmış hikaye attım baksana diye bende kötü dedim oda hmm ben beğenmiştin dedi bende başkalarıda beğenir dedin oda sana sormuştum dedi . Dengesiz mi ne anlamadım böyle aşağılamadım madem boyum sorun buluşmadan öncede sordun niye buluştun ya da niye arıyosun derdin ne offf
Hiçç kafaya takmayınn boşverinn böyleleri genelde çirkinlerle evlenyolar adamın biri gencken annemi boyu kısa diye istememiş kadar kendisi annemden daha kısa ve güzrl olmayan biriyle evlendii annemde uzun dalyan gibi babamla evlendii hiç dert etmeyinn size bi örnek verdim bu örnekler hayatta dahada cokk :)
Benim eski sevgilim olacak hıyar; Ayrıldıktan 6 ay sonra buluşmak istedi.Ben de gittim saf saf aynı masada oturuyoruz, herif karşımda kırk takla atıyor barışmak için ben de yüz vermiyoum hiç. Durdu durdu en sonunda ne dese beğenirsin ? - Seni anneme götüreyim mi, valla görse çok beğenir ama doğruya doğru boyunu da kısa bulur demesin mi ! Nasıl antenlerim attı anlatamam ama mal gibi de kaldım öyle. Şimdi bir şey söylesem yarası var ki gocunuyor diyecek. Ben de tepkisiz kaldım. Gerçi bir şeyler söylesem de hiç fena olmazmış. Ama ne yapacağımı bilemedim işte. Bu arada beyimizin boyu tahmini 1.80-1.85 benimki de 1.65 civarı belki bir kaç cm daha uzunumdur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?